Back to Question Center
0

Web Data Scraper - Semalt szakértői aggodalmak

1 answers:

A világ fokozatosan felébreszti a rendszeres hozzáférést a adat. Sajnos manuális adatbevitel nemcsak unalmas, hanem időigényes is. Ezért van az interneten számos ingyenes webragasztó eszköz , de kimenetük minősége nagymértékben változik. Ráadásul mindegyiküknek vannak előnyei és hátrányai. Szóval óvatosnak kell lenned a szabad internetes kaparás eszköz kiválasztásánál - equipo basico fotografia naturaleza.

A Web Data Scraper 4.1.2.29 egy nagyon hatékony adatrögzítő eszköz , amely könnyen lekaphatja az e-kereskedelmi oldalak, például a Flipkart, az Alibaba, az OLX, a Quikr, a Craigslist, csak néhányat említsünk. Ez az eszköz képes lekérni és exportálni adatokat egy táblázatba. A rendszer automatikusan átmásolhatja az adatokat a weboldal összes oldaláról.

Dióhéjban egy olyan eszköz, amely sok oldalról nagy mennyiségű adatot képes megdöbbenteni, nagyszerű pontossággal és nagy pontossággal. A legfontosabb, hogy beállítható, hogy önállóan fusson.

Az eszköz megoldja azt a problémát, hogy képtelenek a szükséges adatok elemzésére és összehasonlítására. Mint már korábban említettük, bonyolult e-kereskedelmi és minősített webhelyekről több száz oldalt tud kivonatolni. Az adatokat könnyen lehúzhatja fehér és sárga oldalakról is, mint a Yelp.com..

Az ingatlan weboldalakról származó adatokat kiválthatja, mint a Zillow és a Homefinder. Hasznos olyan utazási portálokhoz is, mint az Expedia, a Tripadvisor, a Booking és sok más. Ez hatékonyan működik a munka portálokon is.

Teljesen automatizáltan működhet önmagában kevés vagy semmilyen emberi beavatkozással, ezáltal sok időt takaríthat meg. A képeket ugyanazon a webhelyen lévő szövegekkel és más elemekkel együtt egyetlen menetben is átörökítheti. Ezért nagyon jó eszköz minden vállalkozás számára.

G Map Scraper:

Ez az eszköz a Google Térkép adatainak kinyerésére szolgál. Képes több ezer adat leküzdésére nagyon rövid idő alatt. Ez az egyszerűen használható alkalmazás segít Önnek a korlátlan webes tartalmak eltávolításában.

Linkjobs Lehúzó:

Ez az alkalmazás könnyedén és hatékonyan összekapcsolja a LinkedIn munkákat. Használhatja azt, hogy folyamatosan lehúzza a LinkedIn munkáit. Ahogy új munkahelyek töltődnek fel a webhelyen, az automatikusan mentett adatok is automatikusan frissülnek.

Web Contact Scraper:

Ez egy másik eszköz, amely önállóan fut. Különösen üzleti kapcsolattartási információk gyűjtésére szolgál. Beállíthatja azt, hogy bizonyos szakmákra vonatkozó információkat keressen és kaparja. Ez egy jó eszköz az e-mail marketing lista elkészítéséhez.

Ultimate Scraper Pro:

Ezzel az eszközzel keresési eredményeket tartalmazó linkeket és URL-címeket gyűjthet össze a Google-tól. Ez az eszköz kifejezetten ajánlott a PPV és más webes promóciós eszközök és szolgáltatások számára.

Xpath lehúzó alap:

Ez az eszköz mind az adatbányászatot, mind az Xpath kifejezést teszteli. Nagyon hasznos a SEO szolgáltatók számára. Ez megkönnyíti a munkáját.

Összefoglalva, a fent leírt néhány adatkezelő eszköztől eltekintve számos más eszköz áll rendelkezésre az interneten, és még többet fognak kifejleszteni, mert a rendszeres adatok iránti igény jelentősen megnőtt.

December 6, 2017