Back to Question Center
0

Segíthet nekem az Amazon keresésben az elsődleges betekintés és a kulcsszóválasztás dominálásában?

1 answers:

Sajnos nincs végleges nyertes útmutató, vagy bármilyen végső akcióterv, amely hosszú távú sikert arat a terméklistákban az Amazon keresésben a legnépszerűbb ajánlatokban. A dolog az, hogy túl sok különböző eleme az e-kereskedelmi siker túl ott, például, például lista és ár optimalizálás, a szállítási és visszacsatolás menedzsment. Nem is beszélve a beszerzésről, a reklámról, az adókról, valamint az egyéb, általában túlságosan munkaigényes vagy esetleg időigényes dolgokról.

Hol kell megtalálni a megfelelő fókuszt?

Szóval nézzünk szembe - nem tudod egyedül kezelni. Valójában mindez arról szól, hogy a termék az Amazon keresésben magas rangú pozíciókat ér el, minden eladónak ott van a fő cél - home or small office network. De hogyan lehet versenyelőnyt szerezni, és átveheti az irányítást a zsúfolt online piacon? Szerencsére számos hasznos eszköz és online platform elérhető nyílt hozzáférés esetén, vagy azonnal kifizetett számlákon és hosszabb távú előfizetéseken keresztül. Mindazonáltal vannak olyan számtalan különböző lehetőségek, amelyek az ügyhöz kapcsolódnak. És a feladatot a legmegfelelőbb megoldás kiválasztása jelenti. És itt van pontosan, amikor megmutatom neked az én legnépszerűbb és mindig megbízható segítőimnek a saját sikertörténetemet az Amazon keresésben, mint a legnépszerűbb eladó, aki folyamatosan fut egy lépéssel a legközelebbi versenyzőim előtt. Tehát alább megmutatom neked néhány jó eszközt és hasznos tippet, hogy könnyebbé tegyük a dolgokat, legalábbis amikor az Amazon-on, mint profiként értékesítjük.

Az Amazonon minden potenciálisan nyertes kiskereskedelmi projekt egy jól optimalizált terméklistával kezdődik. Valójában ez az első és valószínűleg a legfontosabb dolog, ha meg akarsz másolni az Amazon keresés legmagasabb szintjére, mint vezető értékesítőnek az Ön réstípusában vagy termékkategóriájában. És minden adatoptimalizálás (hasonlóan az eredeti SEO koncepcióhoz) minőségi tartalom és pontosan célzott kulcsszókutatással kezdődik. Ideális esetben egyidejűleg értékes versenyelőnyökkel kell támogatnia. Tehát mielőtt bármi mást tehetnék, azt javaslom, hogy kipróbáljam azt a jó régi kulcsszótervező eszközt a Google-tól. Ez az eszköz segít abban, hogy kezdetben széles körű megértést nyerjen a listázási cím és a termékleírás között szereplő kulcsszavakhoz és a link-tail kifejezésekhez.

Rush Into Amazon Keresés és Legyél Top Seller

És itt vagyunk a végére. Úgy értem, ha egy nagyszerű képet kapsz a niche-specifikus kulcsszavaiidról ésszerű nyerési potenciállal, itt az ideje, hogy ellenőrizd a legjobb sikeres ellenfeled végső kulcsszavakat - és használd ezt a versenyképes betekintést a saját előnyére. A legjobban teljesítő kulcsszólehetőségek feltárásához azt javaslom, hogy válaszd ki a két tényleg leölő eszköz egyikét - fontolja meg a MerchantKeywords vagy a KeywordInspector beszerzését - mindkettőt rendkívül hasznosnak találtam a tényleges értékesítéshez szükséges optimalizálási listákhoz. És hadd mondjam el újra - ez csak a választása. Főleg azért, mert óriási méretű nemzetközi adatbázisaink révén ezek az eszközök gyorsan felvehetik az aktuális legnépszerűbb kulcsszavakat és keresési kifejezéseket, amelyeket az élő vásárlók használnak az Amazon termékek vásárlására. A MerchantKeywords és a KeywordInspector egyidejűleg felhatalmazást adhat Önnek egy széles körű kulcsszavak betekintésére és gyakorlati javaslatokra - amelyeket közvetlenül a legközelebbi piaci ellenfelekből rögzítettek és húztak össze. Ez az! A mesterséges intelligencia elvégezhesse a nehéz emelést - és készen vagy.

December 6, 2017