Back to Question Center
0

Web Scraping eszközök, amelyek időt takarítanak meg az adatelnyelésre - Semalt Tips

1 answers:


Akár saját termékeket fejleszt ki, adathalmaz az alkalmazáshoz, vagy csak szeretné kivenni az adatokat a kutatáshoz, néhány híres webszalagfúró eszköz sok időt takaríthat meg, és megtarthat minket. Ezért beszéltünk a négy legerőteljesebb és leghasznosabb webszalagfúvó eszközről, amelyek mindenképpen időt és energiát takarítanak meg.

1. Uipath:

Uipath specializálódott különböző automatizálási szoftverek fejlesztésében, mint a szalagvágás és webszalagfúvó eszközök mind a web, mind az asztal számára. A Uipath hálós lehúzó ideális és tökéletes megoldás a nem programozók és nem kódolók számára. Könnyen felülmúlja a közös webadatok kitöltési kihívásait, például az oldalak navigációját, a flash ásást és a PDF-fájlok lekapartását - ubiquiti nanostation m5 airmax mimo. Csak ki kell nyitnia az adatrögzítő varázslóját, és kiemelnie kell a kivonni kívánt információkat. Hagyja, hogy az eszköz végrehajtsa a funkcióját a beállított időn belül, és a kimenet minden bizonnyal kiváló lesz. Hamarosan megkapja a megfelelő CSV és Excel dokumentumokat. Ezzel a programmal képes lesz automatizálni az űrlap kitöltését és navigálását. Hadd mondjak el neked, hogy ingyenes verziója korlátozott funkciókkal rendelkezik, de a prémium verzió kicsit drága, és nem felel meg a magán blog tulajdonosoknak vagy webmestereknek.

2. Importálás:

Import.io ingyenes asztali alkalmazást kínál, és segít megragadni az adatokat egy nagyszámú weboldalról. Ez a szolgáltatás kezeli az összes weboldalt potenciális adatforrásként, és API-kat hoz létre a felhasználók számára. Abban az esetben, ha a benyújtott oldal korábban feldolgozott, azonnal megkapja az API-t. Ellenkező esetben az Import.io vezethet minket egy kaparásmátrix létrehozásánál a csatlakozók és az extrahálók segítségével 20 órán belül. Ez a szolgáltatás elképesztő és könnyen használható, és egyáltalán nincs szüksége technikai készségekre. Az Import.io azonban egyetlen kattintással nem tud navigálni egy weboldalról a másikra. Néha két napig is eltarthat a jelentések elküldése.

3. Kimonó:

A Kimono híres és az egyik legjobb webszalagfúvó eszköz, amely időt takarít meg az adatok kitermelésére. Ez a program híres a fejlesztők és a programozók körében, akik termékeiket kódok nélkül akarják felhatalmazni. Ez időt takarít meg, mivel pozitív és negatív példákat adhat az eszköz edzésére. Ezenkívül az API a vágy internetes oldalai számára készült, és az adatok bármilyen formában megjelölhetők. A Kimono elég gyorsan dolgozik, és nagyszerű a tőzsdék és a hírcsatornák adatainak megszerzéséhez. Sajnálatos módon nincsenek oldalra navigálási lehetőségek, ezért idő előtt el kell töltenünk az eszközt, mielőtt pontos adatokat húzna ki az Ön számára.

4. Screen Scraper:

A Screen Scraper egy másik hatékony webes kaparó, amely sok kemény és bonyolult feladatot kezel, például navigációt, értékelést és pontos adatbeviteleket. Ez a program bizonyos programozási készségeket igényel és azonnal indítható. Ezenkívül hozzáadhatod a proxy-t, és néhány perc múlva létrehozhatod az adatok kibontott mintáit. Ez az eszköz mind JavaScript, mind HTML formátumban működik. A Citrix platformon és más hasonló platformokon is kipróbálhatja. Az egyetlen dolog az, hogy ez egy drága program, és lehet, hogy alapvető vagy fejlett kódolási készségeket kell használnia a program használatához.

December 7, 2017