Back to Question Center
0

Néhány kényszerítő kérdés a webes kaparás a Semalt szakértő

1 answers:

Az elmúlt néhány évben az XBMC támogató csapata észrevette, hogy a hűséges az ügyfelek automatikusan használják a média és az adatbázisok szervezését. Ahhoz, hogy őszinte legyek, az XBMC-nek nincs semmi probléma a média- és filmadatbázis tartásához használt programokkal. Az Ön információi számára a filmes adatbázisok automatikus megszervezésének lehetősége az XMBC legfontosabb jellemzője a marketingiparban.

A kezdők számára egy weboldal-lehúzó egy automatikus parancsfájl, amely a kedvenc és jelentős webhelyekről a média és videó preferenciáira vonatkozó adatokat húzza ki, majd később elküldi az információkat az XBMC-nek. Azok a hűséges felhasználók számára, akik még nem vették észre, az XBMC tartalmaz beépített weblap-lehúzót, amely összegyűjti az Ön igényeinek megfelelő metaadatokat és filmborítót.

Az XBMC rendszeresen finomítja és frissíti a beépített internetes kaparókat a hűséges ügyfelek kiszolgálására - fs farmakeia. Ha ez szükségessé válik, az XBMC új funkciókat is felvett, hogy segítsen a filmrajongóknak a rajongói művészetek azonosításában és gyorsan lefedve. A beágyazott weboldal lehúzó változatának és adatbázisának frissítéséhez lépjen a "Tartalom beállítása" opcióra, és fogadja el az új feltételeket.

A filmkönyvtárak exportálása az nfo fájlokba

Számos lojális felhasználó használta a nfo menedzsereket a média preferenciák megszervezésére. Dolgozik a kép és a metaadatok leírásának biztonsági mentésekor? Az XBMC teljes mértékben támogatja ezt az opciót.

A kedvenc könyvtáraidat az nfo fájlokba exportálva kattints a" Videók exportálása "lehetőségre a" Videók beállításai "alatt.

Hozzájárulás az XBMC adatbázisaihoz

Az XBMC egy olyan online alapú közösséget foglal magában, amely magában foglalja a potenciális és a az XBMC adatbázisa arra törekszik, hogy ösztönözze a felhasználókat kedvenc filmjeik szinopszisának, képének és napi műsorainak a hozzájárulásáért.Az XBMC portál jelenleg a gazdag ügyfeleknek köszönhetően hatalmas vagyonelemeket és szinopszist tartalmaz.

Az XBMC egy olyan felhasználóbarát online támogató személyzetet kínál, amely tanácsadói szolgáltatásokat nyújt a bloggerek és a végfelhasználók számára, azonban segíthet megőrizni az XBMC weboldalát, ha van Ha releváns kihívásokkal szembesülsz a filmborítók és könyvtárak importálásakor, beszéljünk a támogató személyzettel segítségért.

A probléma orvoslása is segíthet az oktatóanyagok használatával az XBMC Wiki és a webhely lefedőszerkesztőjén. A tapasztalt felhasználók számára a weboldal lehúzó használatával a csodálatos screenshotok létrehozása egyszerű feladat. Azonban a tapasztalat lehet egy kicsit hektikus kezdőknek. Hozzájáruljon szakértelméhez és oktatóprogramjaihoz, hogy a kezdők menthessenek online expozíciójukkal.

A webes kaparók jelentős szerepet játszanak abban, hogy a bloggerek és a filmrajongók megfeleljenek a kívánt könyvtáraknak. A kaparók lehetővé teszik a rajongók számára a rendelkezésre álló média és film könyvtárak átkergetését kihívások nélkül. Ne hagyja, hogy az adatkezelés lehúzza az online projektet. A weboldalakon lévő kaparók segítségével olyan adatokat szerezhet meg, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek és specifikációinak. Az XBMC legerősebb funkcióit is használhatja a program adatbázisának megszervezéséhez és kezeléséhez.

December 7, 2017