Back to Question Center
0

Semalt: Hogyan használjuk a Python-t, hogy egy weboldalt ragasszunk?

1 answers:

Az adatok kritikus szerepet játszanak a vizsgálatokban, nem? Ez vezethet a dolgok újfajta megismeréséhez és más ismeretek kialakításához. A leginkább sajnálatos dolog az, hogy a keresett adatok általában nem állnak rendelkezésre. Megtalálható az interneten, de nem lehet letölthető formátumban. Ilyen esetben az internetes kaparás technikával programozhatja és összegyűjtheti a szükséges adatokat.

Számos lekicsinyítési megközelítés és programozási nyelv létezik, amelyek segíthetnek ebben a folyamatban. Ez a cikk útmutatást nyújt ahhoz, hogyan kell a python nyelvet használni egy weboldal törléséhez. Rengeteg betekintést kap a weboldalak üzemeltetéséhez. Meg fogod érteni, hogy a fejlesztők miként strukturálják az adatokat bármely webhelyen.

A legjobb kiindulópont az Anaconda Python Distribution letöltése és telepítése a számítástechnikai gépre. A programozási nyelv alapjairól is megtudhat néhány oktatóanyagot. A legjobb hely, ahol elindulhatsz, lehet Codecademy, különösen, ha fogalmad sincs ezen a területen.

Ez az útmutató felhasználja a Polk ország jelenlegi helyét a fogvatartottak számára. Mi segítünk Önnek a Python szkript használatával, hogy kiszedjék a fogvatartottak listáját, és kapjanak olyan adatokat, mint például a város lakóhelye és fajtája minden egyes fogvatartott számára. Az egész forgatókönyv, amelyet átviszünk, a GitHub-on tárolva és megnyitva..Ez az egyik népszerű online platform, amely lehetővé teszi a számítógépes kódok megosztását. A kódok hosszú jegyzéket tartalmaznak, ami nagy segítséget jelenthet Önnek.

Minden webhely lekicsinylésekor az első keresendő eszköz egy webböngésző. A böngészők többsége olyan HTML-ellenőrző eszközöket nyújt a felhasználóknak, amelyek segítik a motorház-nyílás felemelését és az oldalszerkezet megértését. Az egyes eszközök elérésének módja az egyik böngészőtől a másikig változó. Azonban a főállás a "nézet oldal forrás, és meg lehet kapni jobb kattintással az oldalon közvetlenül.

Az oldal HTML forrásának megtekintésekor célszerű a táblák soraiban felsorolni a bennük lévő linkek részleteit. A következő lépés egy olyan parancsfájl írása, amelyet az információk kivonásával fogunk használni. A két Python csomag, amelyet a nehéz emelési folyamat során használunk, a gyönyörű leves és kérések. Győződjön meg róla, hogy telepíti őket, mielőtt elkezdené futtatni a kódot.

A webbözés forgatókönyve három dolgot fog megtenni. Ezek közé tartozik a listázási oldalak betöltése és a részletek oldalakra való feltöltése, az egyes részletlapok betöltése és az adatok kinyerése, valamint a kitöltött adatok kinyomtatása attól függően, hogy hogyan szűrt, mint a lakóhely és a város. Miután megértette ezt, a következő lépés a kódolás folyamata a Gyönyörű leves és kérések használatával.

Először logikusan töltsd be a fogvatartottak listáját a request.get URL segítségével, majd használd a gyönyörű levest a pénztárcába. Ezután kibontjuk a linket a részletek oldalakra az egyes sorok közötti átkattintással. A fogvatartott adatai elemzése után a következő lépés a szex, az életkor, a verseny, a foglalási idő és a névértékek kivonása a szótárba. Mindegyik fogvatartott megkapja a szótárát, és minden szótára hozzá fog férni a fogvatartottak listájához. Végül húzza át a versenyt és a város értékeit, mielőtt végül kinyomtatná a listáját Source .

December 7, 2017