Back to Question Center
0

Megmutathatja nekem, hogyan sikerült vezetnie a forgalmat az Amazon listájához?

1 answers:

Ha még mindig kíváncsi, és szeretné megérteni, hogyan irányíthatja a forgalmat az Amazon listáján, akkor valószínűleg már beállítod magad a siker érdekében. És szembesülünk vele egyszerre - a végső cél az, hogy rangsorolja a fő célgombot (vagy a hosszú farkú kulcsszavakat), mint az eladásra felkínált legfontosabb szerves tárgyat. Valójában nincs más módja annak, hogy forgalmat irányítsanak az Amazon listájára, hacsak nem sikerül átjutni a kulcsszókutatás eléggé jól formált folyamatán. Egyszerűen meg kell állítanod a terméklistádat, és optimalizálnod kell azt a megfelelő kulcsszavakat, amelyeket a valódi vásárlók gyakran használnak, hogy azok megfeleljenek és így a legmagasabb kereslet is legyenek.


És van egy csomó eszköz ahhoz, hogy segítsen ezzel. De személyesen találtam pár legjobb megoldást. Az alábbiakban megoszthatom korábbi tapasztalataim közül néhányat, hogy biztosan tudjátok, hogyan irányíthatja a forgalmat az Amazon listáján - az alábbi rövid és egyszerű útmutatóval. Ezenkívül nem kell fizetnie egy fillért sem, csak azért, mert alapul véve a világ kutatási óriásai által nyújtott jó régi szoftvereszközökhöz tartoznak. Komolyan. Úgy értem, ma megmutatom neked azt a korszerű Kulcsszóeszközt, amely öt évvel ezelőtt befejeződött valami olyasmit, mintha tudnánk ma.

Indítsa el az alapkutatásokat a fő cél kulcsszavakkal

Az alábbiakban hogyan irányíthatja a forgalmat az Amazon terméklistájára - Ajánlom, hogy csak a Google Kulcsszótervező eszköz használatával indítsd el a kickstartot. A feladat befejezésének első lépése egy nem-agy - mindössze annyit kell tennie, hogy beírja a fő kulcsszót a keresősávba, hogy megjelenítse a legfontosabb kulcsszavak listáját. Ne felejtsük el azonban, hogy a kulcsszóötleteket (nem az Adgroup ötleteket) keressük.

A legfontosabb adatok az Ön számára, hogy pontosabb figyelmet kapjanak:

  • Kulcsszó a relevanciával kulcsszavak eredetileg megragadták a Google Kulcsszótervező eszközt. Ez az.

  • Átlagos havi keresési mennyiség - persze, a tényleges hangerő Amazon nem vitathatatlanul ugyanaz, valószínűleg a Google online segítőjével jelenik meg. Mindazonáltal a feltételezett relatív szám biztosan elég jó ahhoz, hogy érzékelje, hogyan irányíthatja a forgalmat az Amazon listájára a megfelelő kulcsszavak előnyben részesítésével.
  • Javasolt licitverseny a versenyre várva - szabadon hagyja ezt a szakaszt, ha új vagy. De ha már futott volna egy webhelyet, akkor valószínűleg tudni fogja, hogy ezek az AdWords kampány létrehozásához tervezett oszlopok tényleg semmi közük sincs az Amazon terméklistáihoz. Mivel azonban Ön nem újonc, ez a rész biztosan előnyös lehet az Ön számára. Úgy értem, hogy biztosan értékes adatokra van szükség, persze, ha hajlandóak külön fizetett forgalmat irányítani az oldalain Source .
December 7, 2017