Back to Question Center
0

Megmutathatja nekem, hogyan sikerült vezetnie a forgalmat az Amazon listájához?

1 answers:

Ha még mindig kíváncsi, és szeretné megérteni, hogyan irányíthatja a forgalmat az Amazon listáján, akkor valószínűleg már beállítod magad a siker érdekében. És szembesülünk vele egyszerre - a végső cél az, hogy rangsorolja a fő célgombot (vagy a hosszú farkú kulcsszavakat), mint az eladásra felkínált legfontosabb szerves tárgyat. Valójában nincs más módja annak, hogy forgalmat irányítsanak az Amazon listájára, hacsak nem sikerül átjutni a kulcsszókutatás eléggé jól formált folyamatán. Egyszerűen meg kell állítanod a terméklistádat, és optimalizálnod kell azt a megfelelő kulcsszavakat, amelyeket a valódi vásárlók gyakran használnak, hogy azok megfeleljenek és így a legmagasabb kereslet is legyenek.


És van egy csomó eszköz ahhoz, hogy segítsen ezzel - agen judi bola terpercaya di indonesia kesaksian. De személyesen találtam pár legjobb megoldást. Az alábbiakban megoszthatom korábbi tapasztalataim közül néhányat, hogy biztosan tudjátok, hogyan irányíthatja a forgalmat az Amazon listáján - az alábbi rövid és egyszerű útmutatóval. Ezenkívül nem kell fizetnie egy fillért sem, csak azért, mert alapul véve a világ kutatási óriásai által nyújtott jó régi szoftvereszközökhöz tartoznak. Komolyan. Úgy értem, ma megmutatom neked azt a korszerű Kulcsszóeszközt, amely öt évvel ezelőtt befejeződött valami olyasmit, mintha tudnánk ma.

Indítsa el az alapkutatásokat a fő cél kulcsszavakkal

Az alábbiakban hogyan irányíthatja a forgalmat az Amazon terméklistájára - Ajánlom, hogy csak a Google Kulcsszótervező eszköz használatával indítsd el a kickstartot. A feladat befejezésének első lépése egy nem-agy - mindössze annyit kell tennie, hogy beírja a fő kulcsszót a keresősávba, hogy megjelenítse a legfontosabb kulcsszavak listáját. Ne felejtsük el azonban, hogy a kulcsszóötleteket (nem az Adgroup ötleteket) keressük.

A legfontosabb adatok az Ön számára, hogy pontosabb figyelmet kapjanak:

  • Kulcsszó a relevanciával kulcsszavak eredetileg megragadták a Google Kulcsszótervező eszközt. Ez az.

  • Átlagos havi keresési mennyiség - persze, a tényleges hangerő Amazon nem vitathatatlanul ugyanaz, valószínűleg a Google online segítőjével jelenik meg. Mindazonáltal a feltételezett relatív szám biztosan elég jó ahhoz, hogy érzékelje, hogyan irányíthatja a forgalmat az Amazon listájára a megfelelő kulcsszavak előnyben részesítésével.
  • Javasolt licitverseny a versenyre várva - szabadon hagyja ezt a szakaszt, ha új vagy. De ha már futott volna egy webhelyet, akkor valószínűleg tudni fogja, hogy ezek az AdWords kampány létrehozásához tervezett oszlopok tényleg semmi közük sincs az Amazon terméklistáihoz. Mivel azonban Ön nem újonc, ez a rész biztosan előnyös lehet az Ön számára. Úgy értem, hogy biztosan értékes adatokra van szükség, persze, ha hajlandóak külön fizetett forgalmat irányítani az oldalain.
December 7, 2017