Back to Question Center
0

Melyek a legjobb Amazon eszközök, amikor a tőzsdei optimalizálás és az árszabályozás?

1 answers:

Magától értetődik, hogy az automatizálás az összes sikeres eladó sikerének kulcsa, nem csak az Amazon, hanem az egész e-kereskedelmi vállalkozás vagy bármely más drop-shipping projekt végső növekedési titka. Tehát alább megmutatom neked az Amazon legjobb eszközeit, amelyek segítenek az árszabályozásban és az optimalizálási listákban, hogy ne maradjanak az éles piaci versenyen, és vezető szerepet töltsenek be a legközelebbi versenytársainál.

Az alábbiakban röviden olvashatod a jól bevált online kereteket és valószínűleg a legjobb Amazon eszközöket, melyeket először és legfontosabban próbálsz ki:

  • Repricer Express - a legjobb Amazon árképzési eszközök közé tartozik, amikor több Buy Boxot nyer, anélkül, hogy időigényes és munkaigényes munkákra lenne szükség. Egyszerűen megfogalmazva, ez a lehetőség magában foglalja a legjobb automatizálási megoldásokat az árazási optimalizálásban, valamint a készletkezeléssel történő marketingt is. Szabadon választhatja termékének árait az alábbi stratégiák egyikén alapulva, például a versenytársak árainak egy bizonyos költségösszeggel való ellensúlyozásával, az ellenfelek árkategóriáinak megfelelő beállításával, a saját árainak a magasabb vagy alacsonyabb áron történő beállításával, vagy figyelmen kívül hagyásával versenyző kínál valamilyen okból.
  •  Merchant Words  - a termékelrendezés optimalizálásához szükséges legjobb Amazon kulcsszerszámok egyikeként ismerik fel. A Merchant Words rendkívül hasznos az értékes kulcsszójavaslatokon kívül, amelyeket nemcsak az Amazonon gyűjtöttek össze, hanem a többi kapcsolódó népszerű e-kereskedelmi platformról is, mint például a Walmart, a Jet stb. Gyűjtötték össze. Egyszerűen, a Merchant Words segítségével minden egyes a termékek listáiról - a termékcímekről és a leírásokról, a golyópontokról és a termékhez kapcsolódó egyéb adatokról - a legszigorúbb találatok alapján, amelyeket a fülke felső eladók használnak. Eladó Motor Plus - az egész készlet, amely a legjobb Amazon irányítási eszközök kiváló teljesítményét ötvözi. Ez az eszköztár segíthet minden eladónak a következő területeken: gyors és egyszerű termékbeviteli szolgáltatás, továbbfejlesztett listák és FBA szállítási menedzsment, sima és egyszerű automatikus átárazási eszköz, informatív és praktikus készletmodul, jól hozzáférhető és kezelhető a listák listázása, a címkék nyomtatása címkékhez, valamint a hirdetések és szállítmányok optimalizálásának számos más hasznos lehetősége.
  •  River Cleaner  - ez is nagyszerű eszköz a termékinformációk optimalizálására szinte önbeálló módon. A River Cleaner nem egy külön eszköz vagy online keret, hanem egy praktikus és könnyen elérhető Chrome böngészőbővítmény, pontosabban. Az opció legfejlettebb funkciói közé tartoznak az intelligens kulcsszójavaslatok, amelyeket közvetlenül a legjobb sikeres versenytársaktól szereztek be, a terméklisták indexálásának ellenőrzési eljárása, a gyorsító megoldás az ismétlődő kulcsszavakhoz és a hosszú farok kereső kifejezésekhez, a gyors és a felső / alsó teljesítmény minden PPC kampányhoz, megfelelő kategorizálási és maximális rendelési mennyiség-korrekciós rendszer minden termékkategóriához, valamint az ügyfelek intelligens keresése a vásárló nevével, mobil riasztások, előnézeti hirdetések és számos más automatizálási lehetőség az Amazon listák beállításához tényleg eladni Source .
December 7, 2017