Back to Question Center
0

A leghasznosabb helyszíni hasító eszközök a fejlesztőknek - röviden áttekintés - Semalt

1 answers:

A webes feltérképezés ma is széles körben alkalmazható a különböző területeken. Ez bonyolult folyamat, és sok időt és erőfeszítést igényel. Azonban a különböző webrobot-eszközök egyszerűsíthetik és automatizálhatják a teljes feltérképezési folyamatot, megkönnyítve az adatokhoz való hozzáférést és a szervezést. Nézzük meg a napjaink legerőteljesebb és leghasznosabb webrobotjainak listáját. Az alábbiakban ismertetett eszközök mindegyike nagyon hasznos a fejlesztők és a programozók számára.

1. Kaparófej:

A kaparófelhő egy felhőalapú adatelnyelő és webes feltérképező eszköz. Segít a több százezer fejlesztőnek, hogy minden kérdés nélkül megkapja az értékes információkat. Ez a program a Crawlera-t használja, amely egy okos és elképesztő proxy rotátor. Támogatja a megkerülő bot ellenintézkedését és másodpercek alatt feltérképezi a bot által védett webhelyeket. Ezenkívül lehetővé teszi indexelését a különböző IP-címekről és helyszínekről, anélkül, hogy szükséged lenne a proxykezelésre. Szerencsére az eszköz egy átfogó HTTP API opcióval rendelkezik, hogy azonnal elvégezze a dolgokat.

2. Dexi.io: ​​

A böngésző alapú webrobotoként a Dexi.io lehetővé teszi, egyszerű és fejlett webhelyek. Három fő lehetőséget kínál: Extractor, Crawler and Pipes. A Dexi.io az egyik legjobb és csodálatos webes kaparás vagy webes feltérképezési program a fejlesztőknek..A kivont adatokat a saját gépére / merevlemezére mentheti, vagy 2-3 évig tárolhatja a Dexi.io szerverén, mielőtt archiválna.

3. Webhose.io:

A Webhose.io lehetővé teszi a fejlesztők és a webmesterek számára, hogy valós idejű adatokat kapjanak és szinte mindenféle tartalmat feltérképezzenek, beleértve a videókat, , és szöveget. A fájlok további kibontása és a források széles skálájának használata, például a JSON, az RSS és az XML használatával gond nélkül mentheti a fájlokat. Ezenkívül ez az eszköz segítséget nyújt a történelmi adatok eléréséhez az Archív szakaszban, ami azt jelenti, hogy az elkövetkező néhány hónapban semmit sem veszít el. Több mint nyolcvan nyelvet támogat.

4. Import. Io:

A fejlesztők magán adatsorokat hozhatnak létre vagy importálhatnak bizonyos weboldalakat CSV-be az Import.io alkalmazással. Ez az egyik legjobb és leghasznosabb webes feltérképezési vagy adatelnyelési eszköz. Kivehet 100+ oldalt másodpercek alatt, és ismert a rugalmas és nagy teljesítményű API-járól, amely programilag szabályozza az Import.io programot, és lehetővé teszi a jól szervezett adatokhoz való hozzáférést. A jobb felhasználói élmény érdekében ez a program ingyenes alkalmazásokat kínál Mac OS X, Linux és Windows operációs rendszerek számára, és lehetővé teszi az adatok letöltését szöveges és képformátumokban is.

5. 80legs:

Ha professzionális fejlesztő vagy, és aktívan keres egy erőteljes webes feltérképezési programot, meg kell próbálnia a 80legs-et. Ez egy hasznos eszköz, amely hatalmas mennyiségű adatot vesz fel és rövid időn belül nagy teljesítményű webes feltérképező anyagokat biztosít. Ráadásul a 80leg gyorsan működik, és pár másodperc alatt több webhelyet vagy blogokat képes feltérképezni. Ez lehetővé teszi, hogy eljusson a hírek és a közösségi média oldalak, az RSS és az Atom hírcsatornák, valamint a magán utazási blogok teljes vagy részleges adataira. Mentheti jól szervezett és jól strukturált adatait a JSON fájlokban vagy a Google Dokumentumokban Source .

December 7, 2017