Back to Question Center
0

Semalt javasolja a legjobb ingyenes webböngésző eszközöket az online adatok kivonatolására

1 answers:

Néhány internetes kaparás szolgáltatás híres a felhasználók körében a csodálatos adatelnyelés miatt beállításokat, funkciókat és tulajdonságokat, míg a többi szolgáltatás semmiért nem jó. Az itt tárgyalt internetes kaparásszolgáltatások nem túl bonyolultak, és könnyen leképhetik a webhelyeket és blogokat. Igaz, hogy rengeteg kaparás program létezik, de a következőek freeware és teljesítik üzleti igényeit.

1. Import.io

Import.io egy erőteljes webadat-kinyerési szolgáltatás, amely az egyszerű adatgyűjtési módszereket követi. Ez létrehozhatja személyes adatállományait, és importálhatja az adatokat egy weboldalról a másikra. Ráadásul a kívánt adatokat mentheti a merevlemezre, és az Import.io nem igényel semmilyen kódot több weboldal lehúzásához.

2. Scrape Box

A Scrape Box kifejezetten a SEO szolgáltatásokhoz van tervezve, és a vállalatok és a szabadúszók számára a legjobb adatrögzítő szolgáltatásokat nyújtja. Más szóval azt mondhatjuk, hogy mind egy SEO eszköz, mind pedig egy adatkaparó. Ezen kívül a Scrape Box képes elvégezni a keresőmotor-feltérképezéssel, a megjegyzések közzétételével, a link ellenőrzésével, a kulcsszavak keresésével és az on-line SEO-szel kapcsolatos funkciókat.

3. CloudScrape

A CloudScrape egy böngészőalapú internetes lehúzó és online szerkesztő, amely segít nagy mennyiségű adatot lekérni minden probléma nélkül. Ez lehetővé teszi számunkra a különböző felhőalapú tárolóeszközök, például a Box.net és a Google Drive adatainak mentését..Adatait CSV és JSON formátumban is megőrizheti. Ez az egyik legerősebb és legösszetettebb cloud-scraping szolgáltatás az interneten, amely segít a webhelyek közötti navigálásban, kitölti az űrlapokat, robotokat épít és kivonja a valós idejű adatokat.

4. TheWebMiner

A Webminer egy híres online adatrögzítő program, amely nagy teljesítményű automatizálási és tanácsadási szolgáltatást nyújt. A valós idejű adatoktól az egyetlen webhelyig ez az eszköz naponta pontos információkat nyújt különböző formátumokban. Azt is tisztítja az adatokat, hogy megszünteti a másolatokat és az irreleváns tartalmat, így a lehető legjobb eredményeket kapja.

5. Mozenda

A Mozenda egy valódi és fejlett weboldal lehúzó szolgáltatás és adatelszívó eszköz. Főleg a különböző márkák felismerik, és fejlett felhőalapú architektúrával rendelkezik, amely gyors telepítést, jobb skálázhatóságot és egyszerű hozzáférést biztosít többféle adathoz. Fájlokat rendezhet és exportálhat a Mozenda használatával. Ez a program pontosságáról ismert, és nem igényel karbantartást.

6. Visual Web Ripper

A Visual Web Ripper egyszeri megoldás az automatizált extrakció és webes betakarítás. Ez az egyik legerősebb internetes adatelszívó az interneten. Az eszköz szöveges és képformátumú adatokat gyűjt. Ezután megszervezi az Ön igényeinek megfelelő adatokat, és a kimenetek mindig értékesek és hasznosak.

7. WebHose

Webhose, más néven Webhose.io, egy híres webadat-kivonási és integrációs program, amely egyszerű hozzáférést biztosít a valós idejű és jól strukturált adatokhoz. Több ezer webhelyet és online erőforrást tud feltérképezni, és a végleges dolgokat több mint 200 nyelven is elmentheti. Segít a fórumok, hírportálok, blogok és online kiskereskedők széles körének lefedésére Source .

December 7, 2017