Back to Question Center
0

Hogyan kezelhetem az Amazon termékek kulcsszó-kutatását a megfelelő módon?

1 answers:

Napjainkban az Amazon az interneten található termékkeresés háztartási neve lett. És mindenki szabadon próbálhatja meg a terméket - ott, ahol körülbelül 80 millió aktív vásárlót becsülnek ott - az egyetlen probléma az, hogy a terméklistáit a lehető legtöbb potenciális vásárlónak kell látnia. Tekintettel arra, hogy ez a hatalmas piaca saját rangsorolási algoritmussal rendelkezik, azt mondhatom, hogy ugyanúgy működik egy hagyományos online kereséssel, amelyet a felhasználók már több mint két évtizede ismertek a világ minden tájáról (például a Google maga is.) Bing és így tovább). Ezért gondolom, hogy minden modern e-kereskedelmi vállalkozó sikerének kulcsa éppen az Amazon termékek kulcsszókutatásán alapul. Természetesen van egy erős marketing komponens, amely még mindig szükségessé válik ahhoz, hogy valódi nagyszabású eladó legyen a zsúfolt platformon. Nem azt mondhatnám, hogy soha nem pazarolná az idejét, hogy versenyképes kutatást végezzen, hogy átvegye a vezetést. Mindazonáltal biztos vagyok benne, hogy a termékinformáció-optimalizálás az első dolog, ha jobb expozíciót szeretnénk elérni az online kereséshez. Ezért fogom röviden bemutatni, hogyan kezeljük az Amazon termékek kulcsszókutatását - és végül is távol tartsuk a keresési versenyt.

Tier 1: Vetőmag Kulcsszavak

Kezdjük egy széles kulcsszavakkal végzett kutatással az Amazon termékekkel, egyszerűen a fő keresési pontokat a Google keresősávjába helyezzük. Így teljes képet kap arról, hogy az emberek hogyan keressék meg az elemeket. Ezután fókuszáljon a hosszútávú kulcsszavakra és a kifejezetten a niche-hez kapcsolódó kifejezésekre. Ugyanakkor jól megalapozott döntés lenne, ha évek óta kémkedni fognak néhány vezető eladónál, akik csepp szállítási üzletet vezetnek. Itt van, amikor mindazok a speciálisan tervezett nyomkövető eszközök és online keretek jönnek létre.

Tier 2: intelligens ötletek

A következő lépés a megfelelő kulcsszókutató eszköz kiválasztása az Amazon termékekhez. Szerencsére sok különböző lehetőség létezik, legtöbbjük nyílt hozzáférésű. Természetesen, némelyikük fizetett hozzáférés csak, de még mindig sok jó és megbízható segítők nélkül fizetni egy fillért sem. Végtére is, ez nem agyag, és Önön áll, hogy eldöntsék, melyik eszközt kell választani - valójában a legtöbbjük főleg a kulcsszavak keresésére készült, hogy végül értékes versenyjavaslatokat adjon neked.

Tier 3: Metrics Analysis

És itt vagyunk a végére. Az a helyzet, hogy az Amazon termékek kulcsszavakra vonatkozó kutatásának futtatásakor valószínűleg szó szerint túlterhelik a több ezer ígéretes kulcsszóötlet. Tehát a fő kihívás az, hogy eldöntsük, melyek valóban méltóak és megérdemlik, hogy megtalálják a listán. Így figyeljen oda a következő kulcsfontosságú mutatókra:

  •  Keresési mennyiség  - alapvető mutatószám, amely azt mutatja, hogy hányan országonként használták kulcsszavát a keresési lekérdezés kérelemben .
  •  Kattintások  - jelzi a kulcsszó általános kilátásait a forgalom generálására és a vásárlók gyakori használatára.
  •  Komplexitás  - egyébként, a kulcsszavak nehézségei, amelyeket fel kell mérnie, hogy megtalálják a potenciálisan legrövidebb keresési kifejezéseket, amelyek nagyobb forgalmat eredményeznének a terméklistákban Source .
December 7, 2017