Back to Question Center
0

Milyen eszközöket ajánlhat a versenytársak Amazon értékesítésének nyomon követéséért?

1 answers:

A verseny elemzése fontos része a kutatásnak, amelyet minden sikeres eladó az Amazon-n keresztül kezel. Ha a versenytársak Amazon értékesítését is nyomon kell követni, itt egy rövid munkalap, amely segít Önnek abban. Valóban a versenysége az uralkodó? Mi lehet jobb? A termék olyan jó, mint a hirdetésed? Itt vannak a legfontosabb dolgok az Ön számára, hogy pontos figyelmet szenteljenek - az értékelést, a promóciót és a lista minőségét. Lássuk őket egyenként.

Vélemények

Ez nem agyag, de a felülvizsgálatok valóban hasznos forrása a kezdeti versenytárs kutatása. Nem kell azt mondanunk, hogy az ugyanazon termékre vonatkozó vevői értékelések egy kicsit elgondolkodnak arról, hogy mi lehet javítani, vagy fordítva kerülni. És a hüvelykujjszabály az, hogy az öt legkedveltebb eladó ugyanazt a terméket általában körülbelül háromszáz vevői véleményt tartalmaz. De az oroszlánrész a teljesen elégedett vásárlókból általában visszajelzés nélkül jön. Tehát, mit lehet tenni ezzel? Ajánlom Visszajelzés Genius ingyenes online eszközt. Nem csak értesítést küld minden negatív visszajelzésről vagy ügyfél-felülvizsgálatról, hogy rövidebb értesítést kaphasson a gyors javításról, de lehetővé teszi az automatikus e-mailezést, amely udvarias emlékeztetőként szolgál, és arra utal, bizonyság.

Előmozdítás

Néha a legközelebbi versenytársak hirtelen kitörtek hatalmas értékesítésekkel, és a promóció által ösztönzött folyamatos megrendelések jelentős része a helyes utat választotta. És amikor rájössz, hogy a versenytárs speciális stratégiája vagy éppen az intelligens kis program valóban működik - miért nem követni az ellenfelednek az Amazon eladási és promóciós erőfeszítéseit, hogy a legerősebb oldalakat használja saját előnyére? Itt jelenik meg a Big Tracker online eszköz. Ezzel a hasznos eszközzel nemcsak az Amazon értékesítési promócióit követheti, hanem a piaci riválisok kedvezményes árazását is, de szinte minden promóciós adatot tárolhat. Tervezd meg a következő lépésedet, hogy már tudod, mit tesz a versenytársai a lehető legjobban, hogy csak kövessük a játékot.

Lista minőség

Ez a legfontosabb terület a középpontjában, hogy ne maradjon a versenyből. A javítások minőségének javítása és a megfelelő optimalizálási erőfeszítés révén pontosan ez az, ami valószínűleg a legjobb expozícióhoz vezet az online keresésben. Íme, hogyan lehet vezető szerepet betölteni - kövesse nyomon az értékesítők által használt Amazon értékesítési kulcsszavakat, hogy a legkeresettebbeket a saját termékcímekbe, leírásokba, golyókra stb. Hozza. És azt javaslom, hogy kipróbáld a Jungle Scout eszközt, amely időt takaríthat meg munkaigényes és fárasztó kutatás. Kövesse a versenytársak kulcsfontosságú mutatóit, és megkapja a megfelelő kulcsszójavaslatokat és értékes betekintést a hosszú farok kereső kifejezések használatához a legokosabb módon. Lehet, hogy ellenőrzi a Merchant Words eszközt is, amely pontosan az Amazon keresési trendjeire irányul, a legmagasabb keresési mennyiségekkel és az élő vásárlók által használt helyes kulcsszavakkal Source .

December 7, 2017