Back to Question Center
0

Hét népszerű internetes kaparás program az interneten - Semalt szakértői vélemény

1 answers:

A különböző honlapokon és blogokon megjelenített adatok csak a speciális webes kaparók. Kézzel másolhat és beilleszthet hasznos adatokat egy Word-dokumentumba, vagy kaphat egy webrögzítő programot a gépére. Nem számít, milyen módon választja, teljes hozzáférést biztosít a kívánt szöveghez és képekhez. A webrögzítő szoftver automatikusan betölti és kivonja az adatokat a különböző helyekről az Ön igényeinek megfelelően. Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb és leghasznosabb programok közül néhányat.

1. A1 Website Scraper:

A webes kaparó szoftver segítségével egyszerűen mentheti adatait CSV fájlok formájában, vagy importálhatja ezeket az fájlokat egy irodai eszközbe vagy webes adatbázisokba. Ez az eszköz kiválóan alkalmas arra, hogy kivágja a nehéz weboldalakról készült képeket, és működjön az időjárás, az utazás és a hotel portálokon, másodpercek alatt kivonva adatait.

2. Web Scraping Library:

Ez az egyik legerősebb webes kaparás program. Ez ingyenes, és jól strukturált és szervezett fájlokat hoz létre Önnek. A legjobb megoldás az, hogy segíthet a különböző webes alkalmazások tartalmának kibontásában és a JSON formátumban, táblázatokban és Linq kódokban való átalakításhoz.

3. CatchaPage:

A CatchPage hatékonyan működik mind a programozók, mind a nem programozók számára, és nem kell fizetnie a prémium változatért..Ez az egyik legerősebb webes kaparás program, amely a sárga oldalakról, a fehér lapokról és a hatalmas könyvtárakról származó adatokat gond nélkül rögzíti.

4. Craigslist Web és Email Extractor:

A webes extrakció ingyenes verzióját széles körben használják a közösségi média marketingesek, a SEO szakemberek és a nagy szervezetek. Számos adatot kaphat anélkül, hogy aggódna a minősége miatt. A Craigslist webes és e-mailes eltávolítója mind a weboldalain, mind az e-mailjein jól használható, és az összes hasznos szöveget és képet több órán belül kihúzhatja.

5. Extract Anywhere:

Ha fáradt a hagyományos, prémium internetes kaparás programokkal és aktívan keres egy megfelelő alternatívát, Bárhol. Ez az egyik legerősebb program, és segít összegyűjti, rendszerezi és tárolja az adatokat, függetlenül annak mennyiségétől és összetettségétől. Ezzel az eszközzel a kívánt adatokat másodpercek alatt szerezheti meg, nem pedig órákat. Így időt és energiát takarít meg, és a legpontosabb eredményeket nyújtja.

6. A fájl e-mailje és webes lefedése:

A fájl e-mailje és a Web Scraper lehetővé teszi az összes e-mail cím és webtartalom kivonását, és ezeket az adatokat a Word fájlokba másolhatja és beillesztheti. Alternatív megoldásként CSV fájlokat, PDF-fájlokat és XML-fájlokat is menthet a saját adatbázisában, amelyhez bármikor hozzáférhet.

7. FMiner:

Az FMiner egy freeware és az egyik legerősebb webes kaparás, webadat-kitermelés, webes betakarítás, web-feltérképezés és szitanyomó programok. Használhatja elsődleges vizuális webes lehúzóként, mivel ez az eszköz kivonja mind a szövegeket, mind a képeket. A hasznos fájlokat a videofájlokból is kiválaszthatja, és néhány perc alatt képes elvégezni a különböző feladatokat. A legjobb része az, hogy elmenti az adatokat a saját felhő tárolóeszközébe, vagy letöltheti a gépére Source .

December 7, 2017