Back to Question Center
0

Hogyan rangsorolhatok az Amazon termékkeresésben, mint egy nagyszabású eladó?

1 answers:

Minden nagyszabású online eladó tudja, hogyan rangsorolja az Amazon termékkeresést. Az a dolog az, hogy nincs más módja a túlélésre, mint aktív eladó, hacsak nem a legjobb, hogy javítsa a termék pozícióját a keresésben, hogy az emberek egyre nagyobb számban láthassák. Ne feledje azonban, hogy az A9 keresési rangsor algoritmusával folyamatosan változik, az Amazon piactérnek szüksége van arra, hogy folyamatosan alkalmazkodjon az új valósághoz. Mindazonáltal van egy bizonyított módja annak, hogy segítsen megérteni, hogyan lehet rangsorolni az Amazon termékkeresésben, így az eladásra felkínált tételek mindig láthatóak lesznek a célközönség oroszlánrészén. És alább megmutatom, hogyan lehet a lehető legjobb módon megvalósítani a feladatot.

Hogyan rangsorolhat az Amazon termékkeresőben?

Mielőtt bármi mást tehetne, meg kell határoznia a potenciálisan nyerő kulcsszavak. A feladat elvégzéséhez a Kulcsszótervezőt, a Google alapértelmezett kulcsszó-kutatási eszközt a nyílt hozzáférés alatt kell használni. Komolyan, ez a jó öreg online segítő nagyszerű kiindulópont ahhoz, hogy elkezdhesse elemezni a fő cél-kulcsszavakat és a hosszú távú keresési kifejezéseket. Amint ez megtörtént, a masszív listát olyan határozottan rövidebb ellenőrző listára kell finomítani, amely csak a nyereményalapú kulcsszavakat tartalmazza. Igen, meglehetősen ijesztő és időigényes feladatnak tűnhet, de szerencsére sok különféle eszköz van, amelyek kifejezetten az Amazon.

Itt találhatja az alábbiakat: Sellics (legjobb az Amazon kulcsszavak kutatásának legkorábbi szakaszaihoz), Sonar (jó értékeket talál a termék rangsorolásához szükséges értékes kulcsszavak számára), az LSI Graph (ingyenes eszköz, rendkívül hasznos megérteni, hogyan lehet rangsorolni az Amazon termékkeresésben - a termékkategóriájához vagy az adott termékhez kapcsolódó, automatikusan generált kulcsszójavaslatokhoz), Moz (eredeti keresőoptimalizáló szolgáltatás pontosan célzott tartalomhoz tervezve a releváns kulcsszavak optimalizálása), Thesaurus (igen, komolyan, ez a leginkább alábecsült kulcsszó-kutatóeszközök közé tartozik, különösen az Amazon számára.) Miért ne használja azt a saját versenyelőnyéhez, ugye?. És itt vannak a többi hasznos bizonyítékok és gyakorlati javaslatok, amelyek az Amazon termékkeresésben jól szerepelnek, még akkor is, ha még mindig csak egy kezdő online vállalkozó vagy, aki valószínűleg eladja őket először:

  • Ne habozzon felajánlani kedvezményeket vagy néhány igazán csodálatos foglalkozást - ez egy igazán titokzatos módja annak, hogy a termékek átalakítását kezdettől fogva fokozzák.
  • Győződjön meg róla, hogy elégedettséget biztosít az ügyfelekkel (folyamatosan figyelje a csillagok értékelését és a megrendelési hibát).
  • Megfelelő készlet áll rendelkezésre.
  • Bár nagyon nehéz ellenőrizni, nagyon ajánlom, hogy pontosabb figyelmet fordítsam ügyfele kilépési arányára. Ez egy nagyon fontos mutató, különösen akkor, amikor a termék rangsorolását az Amazon elemkeresőben mérjük Source .

December 22, 2017