Back to Question Center
0

Hogyan rangsorolhatok az Amazon termékkeresésben, mint egy nagyszabású eladó?

1 answers:

Minden nagyszabású online eladó tudja, hogyan rangsorolja az Amazon termékkeresést. Az a dolog az, hogy nincs más módja a túlélésre, mint aktív eladó, hacsak nem a legjobb, hogy javítsa a termék pozícióját a keresésben, hogy az emberek egyre nagyobb számban láthassák. Ne feledje azonban, hogy az A9 keresési rangsor algoritmusával folyamatosan változik, az Amazon piactérnek szüksége van arra, hogy folyamatosan alkalmazkodjon az új valósághoz - en ucuz uçak bileti rezervasyon. Mindazonáltal van egy bizonyított módja annak, hogy segítsen megérteni, hogyan lehet rangsorolni az Amazon termékkeresésben, így az eladásra felkínált tételek mindig láthatóak lesznek a célközönség oroszlánrészén. És alább megmutatom, hogyan lehet a lehető legjobb módon megvalósítani a feladatot.

Hogyan rangsorolhat az Amazon termékkeresőben?

Mielőtt bármi mást tehetne, meg kell határoznia a potenciálisan nyerő kulcsszavak. A feladat elvégzéséhez a Kulcsszótervezőt, a Google alapértelmezett kulcsszó-kutatási eszközt a nyílt hozzáférés alatt kell használni. Komolyan, ez a jó öreg online segítő nagyszerű kiindulópont ahhoz, hogy elkezdhesse elemezni a fő cél-kulcsszavakat és a hosszú távú keresési kifejezéseket. Amint ez megtörtént, a masszív listát olyan határozottan rövidebb ellenőrző listára kell finomítani, amely csak a nyereményalapú kulcsszavakat tartalmazza. Igen, meglehetősen ijesztő és időigényes feladatnak tűnhet, de szerencsére sok különféle eszköz van, amelyek kifejezetten az Amazon.

Itt találhatja az alábbiakat: Sellics (legjobb az Amazon kulcsszavak kutatásának legkorábbi szakaszaihoz), Sonar (jó értékeket talál a termék rangsorolásához szükséges értékes kulcsszavak számára), az LSI Graph (ingyenes eszköz, rendkívül hasznos megérteni, hogyan lehet rangsorolni az Amazon termékkeresésben - a termékkategóriájához vagy az adott termékhez kapcsolódó, automatikusan generált kulcsszójavaslatokhoz), Moz (eredeti keresőoptimalizáló szolgáltatás pontosan célzott tartalomhoz tervezve a releváns kulcsszavak optimalizálása), Thesaurus (igen, komolyan, ez a leginkább alábecsült kulcsszó-kutatóeszközök közé tartozik, különösen az Amazon számára.) Miért ne használja azt a saját versenyelőnyéhez, ugye?. És itt vannak a többi hasznos bizonyítékok és gyakorlati javaslatok, amelyek az Amazon termékkeresésben jól szerepelnek, még akkor is, ha még mindig csak egy kezdő online vállalkozó vagy, aki valószínűleg eladja őket először:

  • Ne habozzon felajánlani kedvezményeket vagy néhány igazán csodálatos foglalkozást - ez egy igazán titokzatos módja annak, hogy a termékek átalakítását kezdettől fogva fokozzák.
  • Győződjön meg róla, hogy elégedettséget biztosít az ügyfelekkel (folyamatosan figyelje a csillagok értékelését és a megrendelési hibát).
  • Megfelelő készlet áll rendelkezésre.
  • Bár nagyon nehéz ellenőrizni, nagyon ajánlom, hogy pontosabb figyelmet fordítsam ügyfele kilépési arányára. Ez egy nagyon fontos mutató, különösen akkor, amikor a termék rangsorolását az Amazon elemkeresőben mérjük.

December 22, 2017