Back to Question Center
0

Apify: A legokosabb út a weboldalak kitöltéséhez - Semalt Expert

1 answers:

A webes kaparás az automatikus adatbányászat vagy adatgyűjtés folyamata a World Wide Web. Számos adatgyűjtő van, de az Apify a legpontosabb és leghatékonyabb szolgáltatás.

Az Apify egy fejlett webes lehúzó és automatizálási szoftver. A különböző helyszínekről információt kaparva és néhány perc alatt megszervezi. Az adatokat ezzel az eszközzel összegyűjtheti és strukturálhatja. Ha egy divat weboldalról szeretne lekérdezni az információkat, az Apify a színeken, az árakon és a termékek méretén alapuló információkat rendez. Néhány főbb előnye a következők:

1. A weboldal kivonatának intelligens módja:

Az Apify alkalmazással nem kell kézzel létrehoznia a táblázatokat. Ez az eszköz automatikusan feltölti a táblázatokat a CRM-ben. API-t használ az adatok teljes oldalról való kitömítéséhez. Az Apify kiváló minőségű adatokat készít az időjárás-előrejelzésről, a termékárakról és a marketingstratégiákról. Azt is feltérképezi a weboldalakat, és javítja a webhely rangsorát.

2. Mindenki számára alkalmas:

Az Apify alkalmas programozók, nem kódolók, vállalatok, szabadúszók, újságírók, webmesterek, kis- és középvállalkozások és adatelemzők számára. Diákként használhatja az Apify-ot, hogy gyűjtsön információkat a kutatási projekthez. Ez a website scrape r mind a kezdő, mind a felső márkák számára jó. Segít figyelemmel kísérni versenytársaink webhelyeit, és új üzleti és marketing stratégiákat dolgozni.

3. Nagyszerű eszköz több feladat elvégzéséhez:

Az Apify segít új tőzsdei helyszínek létrehozásában, repülési foglalási alkalmazások készítésében, ingatlanpiacok elemzésében, a termékek felülvizsgálatának megkönnyítésében és számos más feladat elvégzésében. Tény, hogy mind az adatbányászati, mind a webes feltérképezési feladatokat ezzel a szolgáltatással végezheti, és percek alatt hibamentes információt kaphat.

4. Intelligens feldolgozás:

Az Apify API automatikusan talál hasznos adatokat az Ön számára. A JSON-t gyakran használják szállítási tárolási mechanizmusként az ügyfél és a webszerver között. Továbbá frissíti a jelenlegi marketing trendeket, és visszajelzést ad az adatok minőségéről. A Keresési API használatával jó botokat találhat az interneten. Adja meg a szűrők adatait, és külön terméklistákat hoz létre Önnek.

5. Diversified IP Options:

Az Apify egyik fő jellemzője, hogy diverzifikált IP-beállításokat biztosít. Feliratkozhat a szakmai tervére, és névtelenül cselekedhet a neten. Egyszerre több száz egyedi IP-címet érhet el, és egyszerre több feltérképezési és adatbeviteli feladatot végezhet el.

6. Csatlakoztassa az Apify-t a kedvenc alkalmazásaihoz:

A többi hétköznapi webszalagozó eszközzel ellentétben az Apify csatlakoztatható kedvenc webes alkalmazásához. A programozók számára is hasznos, és segíti őket a feltérképezés eredményeinek feldolgozásában és elemzésében. Az "Apify" segítségével megismerheti a weboldalakat és értesítéseket kaphat. Letölthet egy alkalmazást okostelefonjára, és bármikor és bárhol elvégezheti a feladatait.

7. Teljes értékű jellemzők:

Csak meg kell tudnia mondani, hogy mit szeretne feltérképezni vagy kaparja, az Apify automatikusan elvégzi feladatait. Ezzel a szolgáltatással webhelyeket és blogokat kiválthat cookie-kkal, átirányításokkal és AJAX-szal. Nem kell telepíteni a böngészőalapú plugint. Az Apify jó alternatíva az Importáláshoz. io, Octoparse, Uipath, Screen Scraper és Kimono Labs Source .

December 22, 2017