Back to Question Center
0

Melyik Amazon eladási eszközzel könnyebbé teheti életét?

1 answers:

Ha van tapasztalata a termékek értékesítéséről az Amazon-on, akkor tudnia kell, hogy ez egy időigényes folyamat, amely jelentős erőfeszítéseket és folyamatos javítást igényel. Nem minden egyes üzleti szempontot kezelheted magadonként, főleg, ha az Amazonat kiegészítő értékesítési forrásként használja. Szerencsére találsz sok professzionális Amazon értékesítési eszközt, amelyek megkönnyítik az életedet. Használatukkal több időt fordíthat vállalkozása fejlesztésére, és felgyorsíthatja az Amazon üzleti mutatóinak nyomon követését.

Ez a rövid beosztás azzal foglalkozik, hogyan javíthatja vállalkozását Amazon értékesítési eszközökkel. Vessünk egy pillantást ezekre az eszközökre. Itt feltöröm őket azáltal, hogy mire szolgálnak, nem feltétlenül a sorrendet, amelyben ajánlom őket.

Jungle Scout

A Jungle Scout egy automatizált online szoftver, amely segít megtalálni azokat a termékeket, tól től. Indokolt ezt az eszközt használni az optimalizálási kampány kezdeti szakaszában, mivel csökkentheti a találgatás idejét és kiküszöbölheti az indítással járó kockázatokat.

Két lehetőség van a Jungle Scout alkalmazás használatára. Az első egy webes alkalmazás. Lehetővé teszi, hogy megtalálja a jövedelmező piackutatókat és nyereséges termékeket az egész Amazon katalógusban. A Jungle Scout app lehetőséget nyújt arra, hogy az összes árat, az értékesítést és a kategóriát szűrje, hogy megtalálja a legmegfelelőbb készletet. Továbbá, ezzel az eszközzel nyomon követheti a versenytársak pozícióit és árait. Ha ezt az eszközt Chrome-bővítményként használja, bármikor megtekintheti a termékeket a böngészés során. Ez biztosítja Önnek az egyes termékek árát, pozícióját, felülvizsgálatát és többet a pontos termék-összehasonlítás érdekében.

AMZ Tracker

Az AMZ Tracker értékes ingyenes termékkutató eszköz az Amazon kereskedőknek. Segít a rangsor növelésében a promóció, a konverziós ráta optimalizálás és a konkurens elemzések segítségével.

A szoftver elsődleges előnye azonban professzionális kulcsszókutatás. A cég honlapjának adatai szerint az AMZ Tracker volt az első olyan Amazon kulcsszókövető, amelyet valaha gyártottak. Ez azt jelenti, hogy van egy hatalmas adatbázisa az Amazon keresési kifejezéseknek, és kielégítheti optimalizálási igényeit. Ezzel az eszközzel láthatja, hogy a termékekhez kapcsolódó kulcsszavak hogyan rangsorolják az Amazon keresési eredményeit.

Az AMZ Tracker védekező stratégiája szerint negatív riasztási figyelmeztetéseket kaphat minden alkalommal, amikor az ügyfelek kevesebb, mint 5 csillagos véleményt kapnak. Esélyt ad arra, hogy azonnal reagáljon a problémák megoldására, és kérje őket, hogy növeljék a minősítést. Egy másik hasznos AMZ Tracker szolgáltatás is eltérített riasztásoktól. Ez a szolgáltatás bármikor figyelmeztető jelzést ad arra, hogy más eladók megpróbálják eltéríteni a hirdetést. Visszaszerezheti őket, mielőtt összegyűjtenék a termékre vonatkozó fontos adatokat.

Szóval, ez az eszköz több, mint csupán ranglista, mert betekintést nyújt Önnek, hogy optimalizálja a terméklistáját, javítsa termék rangját, és még az Amazon Buy Box Source .

December 22, 2017