Back to Question Center
0

Semalt: Grepsr - Hatékony Chrome bővítmény platform

1 answers:

A Grepsr egy csodálatos és egyszerű webes extrakciós platform, ahol a felhasználók különböző adatok a hálózattól. Azokra a nem technikai felhasználókra összpontosít, akik prémiumot kívánnak fizetni annak érdekében, hogy összegyűjtsék és szervezzék meg adataikat jól strukturált módon. Ez a webes extrakciós eszköz a következő előnyöket kínálja felhasználóinak:

Idő és energiatakarékosság

A felhasználók számos adatot különféle internetes oldalakról bonthatnak anélkül, hogy bonyolult szoftvereszközök. Rendszeresen be kell ütemezni a naptárukat a feladatok lefaragásához. Ez egy egyszerű kaparó szoftver, amelynek felhasználóbarát kezelőfelülete érthető a műszaki felhasználók számára. Ma sok ügyfél használja ezt a platformot, hogy kiváló eredményeket érjen el a cégei számára. A Grepsr garantálja, hogy a szükséges adatokat mindig bármikor megkapja.

Hatékony eszközöket és automatizált feladatokat használ

A Grepsr néhány igazán csodálatos eszközt, valamint nagy támogatást és integrációt. Ennek eredményeképpen könnyű platformot biztosít a felhasználók számára, akik speciális eszközökkel szeretnének szinte bármit kihúzni a hálóról. Például ez a szoftver foglalkozik a B2B adatokkal, például a termékek áraival, a készletlistákkal, a nevekkel, valamint az üzleti kapcsolatokkal.

A felhasználók számára egy csodálatos támogatócsapat

Nem mindig könnyű feladat a webes keresők számára, hogy kivonják az összes szükséges adatot. Például ha bizonyos állományok árait összegyűjtik a weblapokból, és egy weboldal megváltoztatja annak szerkezetét, akkor a felépítésük megköveteli a. Ez egy olyan munka, amelyet a Grespr szakértői nem tudnak extra pénzt készíteni.

Ki használja ezt a burkolószoftver programot

Számos olyan cég létezik a piacon, amelyeknek internetadatokat kell találniuk és szervezniük, például nagy ügynökségeket és kiskereskedőket. Mindketten gyakori versenyképes adatokat igényelnek, és a Grepsr szakértői segíthetnek nekik. Ezenkívül a kisvállalkozásoknak is szükségük lehet rá, hogy automatikusan másolják és beillesszék az adatokat az internetről.

Amikor a felhasználók létrehoznak egy bizonyos projektet, ez a szoftver platform elemzi őket, és visszaküldi a felhasználóknak egy speciális árajánlatot (ár). Miután beállította az árat, létrehoz egy adatelszívót, és elkezdődik az adatgyűjtési folyamat. A webes keresőket a Grepsr szakemberek értesítik az alkalmazás értesítéseken vagy e-maileken keresztül.

Ez a szoftver-kihúzási platform minősített titkosítást használ, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy minden információ biztonságos. Ráadásul tudniuk kell, hogy bármikor igénybe vehetik az adataik teljes körű ellenőrzését Source .

December 22, 2017