Back to Question Center
0

A lehúzó eszköz, amelyet érdemes megfontolni - a Semalt által kifejtett módon

1 answers:

A Google térképek lehúzó viszonylag új, könnyű, erőteljes és sokoldalú eszköz. Kivonatolja az adatokat a különböző weboldalakról és a Google térképekről, és eredményeket kap a CSV és a JSON formátumban. Az üzleti weboldalakat, telefonszámokat és e-mail címeket hatékonyan célozhatja meg ezzel az átfogó szolgáltatással. Néhány megkülönböztető jegyét az alábbiakban ismertetjük.

1. Scrapes adatok többféle formában:

A Google térképek lehúzóval kiválaszthatja a várost, a postai irányítószámokat, a besorolást, a szélességeket, a hosszúságokat, a nyitvatartási időt és az üzleti neveket. Ez a kivonó segít a nyers adatok szervezett formába való átalakításában, és időt és energiát takarít meg. Ha belefáradt az adatok kézzel történő összegyűjtésére és lekapítására, és nem rendelkezik elegendő programozási készséggel, meg kell próbálnia a Google térképek lehúzását, hogy munkáját elvégezze.

2. Két kiadásban áll rendelkezésre:

A más hagyományos kaparásellenes szolgáltatásokkal ellentétben a Google Map Scraper két különálló kiadásban érhető el: Standard kiadás és Demo kiadás. A demo kiadás segítségével kipróbálhatja ezt a szoftvert, és akár 15 napig is élvezheti szolgáltatásait. A standard kiadás 99 dollárba kerül, és rendkívüli előnyöket és funkciókat nyit.

3. A mindennapokban ezernyi oldalt céloz meg:

A Google térképek egyik legkülönlegesebb jellemzője, hogy naponta akár 150 000 weboldalt céloz meg, és nem számít semmit e szolgáltatásért. Ez az eszköz nagyszerű a programozók és a nem programozók számára is, és megkönnyíti számukra , hogy több oldalról lehúzza az adatokat , mielőtt megvásárolná a fizetett verziót.

4. Többféle formátumot támogat:

Ez a fejlett webes lehúzó vagy az adatgyűjtő tárolja az adatokat a JSON, RSS és CF formátumokban; a kívánt adatokat Excel-lapokban nyithatja meg, vagy közvetlenül a Google Drive-ba importálhatja.

5. Kompatibilis és megbízható:

Számos adatrögzítő szoftver és eszköz található, amelyek nem támogatják a több böngészőt. Az importtól eltérően. io és a Kimono Labs, a Google térképek lehúzója kompatibilis a Windows 7, a Microsoft XP, a Windows 8 és a Windows 10 rendszerrel. Ezenkívül kompatibilis a Google Chrome, a Firefox és az Internet Explorer szolgáltatással, és megbízható szolgáltatás.

6. Pontosan mutatja az eredményeket:

Ha folyamatosan felügyeli és megőrzi az adatok minőségét a kaparás közben, akkor próbáljon ki Google Map Scraper. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az adatok megtekintését és az összes kisebb hibát. Ezenkívül lehetővé teszi különböző keresési feltételek és kulcsszavak egyidejű beadását.

7. Könnyen és kényelmesen működik:

A Google Térképek lehúzója könnyen használható és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik. Miután kiválasztotta a kategóriát, vagy megadta a kulcsszót és a helyet, csak meg kell kezdenie a keresést, és néhány percig várnia kell kimeneteit. A Google Térképadat-előhívó minden típusú vállalkozás számára alkalmas, és azonnal és egyszerűen olvasható CSV-fájlokat hoz létre.

8. Extrák bárhonnan és bármikor:

Ezt az eszközt használhatja okostelefonján, táblagépein vagy számítógépes rendszerén, és bárhol és bármikor elvégezheti a feladatait. Nem kell aggódnia az eredmények miatt. Ez az eszköz pontos adatokat szolgáltat függetlenül a használt eszköz típusától, és alkalmas szabadúszókra és üzletemberekre. Ezzel a szolgáltatással akár sárga oldalakat és fehér lapokat is kaphat Source .

December 22, 2017