Back to Question Center
0

Semalt: A weblap letapogatása a Google Chrome bővítmény használatával

1 answers:

A képernyőtörő egy forgatókönyv, amely leolvassa a webhelyeket, és kivonatok hasznos információkat a webről. A képernyő lekaparása a végső megoldás a weboldalak és weboldalak valós adatainak Microsoft Excelbe történő beszerzéséhez. A Google Chrome Extension Scraper egy erőteljes képernyőtörő eszköz , amely Windows és Mac OS rendszereken is működik.

Miért van a Google Chrome Extension Scraper?

A Google Chrome kiterjesztés-lehúzó egy erőteljes, a Chrome Internetes áruházban ingyenesen megjelenő képernyőtörő eszköz. Ez a kaparóeszköz pluginként telepítve van a Chrome böngészőben. A plugin lehetővé teszi a bloggerek és a marketingesek számára, hogy az internetes oldalakról adatokat nyerjenek az elem jobb egérgombbal történő kattintásával. A 'Scrape Similar' 'megjelenik a képernyőn, ha jobb egérgombbal kattint egy elemre.

Bevezetés az XPath-hoz

Az XPath az XML struktúrákban. A HTML fájl egy kiváló példa egy XML struktúrára. Az XPath-t gyakran használják a célzott csomópontok kiválasztására. Ebben az összefüggésben az XPath-ok fogják használni a weboldalon kivonandó szöveget. Az XPaths segít a párt nevének és telefonszámának azonosításában is.

A Google Chrome kaparójának használata a 349 svéd képviselővel

A Chrome lehúzójával a weboldalról származó információk kivonása nem egyszerű, hanem fantasztikus. Élvezni fogja a folyamatot és a technikát.

A honlap minden svéd tagot és címét sorolja fel. Az induláshoz kattintson a jobb egérgombbal az MP-re, és válassza a "Scrape Similar" lehetőséget. "Az alábbi képernyőn kell megjelennie a képernyőn.

Ha jobb egérgombbal kattint egy MP-re, és kiválaszthatja az "Inspect element" elemet, akkor a "" grid_6 alpha omega alatt létrejön egy betűrendes lista keresés eredménye konténer clist "osztály. Két lépést fog használni a weblap lehúzásához. Az első lépés az MPath adatokból álló címkék kiválasztását jelenti egy XPath-rel. A második lépés magában foglalja az adatok meghatározott részeit, például a fél nevét, nevét és telefonszámát, és oszlopokban rendezi az adatokat.

1. lépés

A mélyebb beépülés a HTML struktúrába, és az elemek érintetlen marad. Mutassa be a címkéket, hogy azonosítsa azon elemek számát, amelyek megfelelnek az Ön struktúrájának elemeivel. Határozza meg a célzott adatokból álló utolsó címkét. Futtasson egy XPath tesztet a szerkezeten a "Scrape" gombra kattintva. "

A 349 sorból álló lista megjelenik a képernyőn. 349 képviseli a svéd képviselők teljes számát.

2. lépés

A bemutatott adatok oszlopokra oszthatók. Ellenőrizze a HTML kódot a használt weboldalon. Ebben az esetben a kivágandó darabok ebben a pillanatban sárga színnel jelennek meg. Helyezze be az XPath-okat a létrehozott oszlopok mezőbe, és kattintson a "Scrape" gombra a bővítmény futtatásához.

Ha alaptanúja van az XPath-nek, a programozás megértése nem lesz hektikus feladat az Ön számára. A fent kiemelt lépések útmutatást nyújtanak Önnek, hogyan kell beolvasni a weblapot. Ha több weboldalt szeretne lekaparni, programozási ismeretekkel kell rendelkeznie Source .

December 22, 2017