Back to Question Center
0

A kulcsszavak kutatási eszközei az Amazon eladóknak tényleg szükségesek a saját terméklistámhoz?

1 answers:

Valójában minden e-kereskedelmi vagy csepp-szállítási üzleti platform (például az Amazon maga, valamint az eBay, az Alibaba áruház, a Walmart stb.) valójában nagyon hasonlóak az eredeti keresőmotorokhoz. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő tartalomoptimalizáló stratégia elengedhetetlen része minden kiskereskedelmi kereskedelmi sikernek ott. Így pontosan célzott és mélyreható kulcsszókutatás pontosan az, ami felhívja a vonalat egy igazán eredményes online projekt és az abszolút üzleti hiba között. És ez azt jelenti, hogy az Amazon eladók számára készült kiváló minőségű kulcsszó-kutatási eszközök használata szörnyű szükségessé válik - csak azért, hogy fennmaradjon a valóban átkozott piaci verseny alatt -, nem pedig bármilyen luxus,. Tehát alább megmutatom neked néhány nagyon jó kulcsszóeszközt az Amazon eladóknak.

Mindannyian jól bevált és megbízható online segítőként teszteltem saját terméklistámomat a zsúfolt piacon - legalább próbálkozzon a következőkkel:

Google Kulcsszótervező

Nem csoda, hogy ez a jó régi kulcsszókutatás és hirdetéskezelési szolgáltatás egy olyan erőteljes optimalizálási eszközkészlet, amelyet hagyományosan a szakértői SEO-ek oroszlánrésze. Természetesen a Google Kulcsszótervező nem tartozik az Amazon eladók speciálisan testreszabott eszközei közé. Mindazonáltal, amikor a kulcsszókutatásra és a fő termékkeresési trendek megértésére irányul - a Kulcsszótervező eszköz pontosan az, amire jó kiindulási pont lehet, hogy elkezdjük, összhangban a nagy nyereséggel és nyereséges kulcsszavakkal. Ideális esetben, ha a megfelelő módon optimalizálták, akkor az Ön fő célcímkéjévé kell tenni az organikus keresési forgalmat az Amazon terméklistáihoz, és így meghatározza az általános jövedelemtermelő üzleti lehetőségeket. Az eladó Prime

Amikor a leginkább nyereséges kulcsszavak és a nyertes hosszútávú termékkeresési kombinációk azonosítása céljából érkezik, a legjobb eszközök az Amazon eladók számára. Itt minden nagyon egyszerű. És mindössze annyit kell tennie, hogy beírja a terméknevet vagy az egyes Amazon ASIN-számokat - és készen állsz, és értékes kulcsszavakat tartalmazó javaslatokat készítesz neked közel sem.

AMZ Insight

Ez egy másik jó lehetőség a kulcsszavak kutatása és optimalizálása az Amazon. Az AMZ Insight az összes olyan eszköz, amelyet az Amazon eladóknak terveztek, pontosabban. Éppen ezért ez a "segédeszköz" nemcsak versenyképes betekintést és hosszútávú kulcsszójavaslatokat segíthet, hanem a legmagasabb szintű keresési lekérdezések feltérképezésével, az átlagos keresési mennyiségek értékelésével, valamint a már indexelt kapcsolódó termékek számának mérésével. egy bizonyos kulcsszó, amely értékeli a kulcsszó-verseny jelenlegi szintjét, a CPC-hirdetéseket és még inkább Source .

December 22, 2017