Back to Question Center
0

Melyek a legfontosabb tényezők meghatározzák az Amazon megfelelő kulcsszó-kutatását?

1 answers:

Feltételezem, hogy egy teljes mértékben teljesítő kulcsszótanulmányt az Amazon-on főként a kulcsszó relevanciájának tényezői (mennyire szorosan egyezik a felhasználó keresési kérésével) és a rangsor szerinti verseny jelenlegi szintje (mennyire nehéz lesz rangsorolni). Lehet, hogy nem agyag, de az Amazon kulcsszókutatásának fő célja az, hogy megtalálja azokat a potenciálisan nyerő, mégis nem túl népszerű termékkeresési kifejezéseket és hosszú távú kombinációkat, amelyeket az itt vásárolt élő vásárlók használnak. De hogyan lehet könnyű előrelépést elérni annak érdekében, hogy a terméklistája online láthatósága olyan, mint a pokol?

Van néhány módja annak, hogy veled:

  • Proaktív kulcsszókutatás az Amazon automatikus kitöltési opcióval. Így nem csak azonnal kaphatsz egy nagy képet a leghatékonyabb kulcsszavak kombinációiról, amelyek egy termékkategóriához vagy egy adott elemhez vannak hozzárendelve, de megértsük, hogy a keresési szándékkal rendelkező kulcsszavak a helyi vásárlók számára valószínűbbek lesznek a termékkeresésük után, amikor megjelenik auto-javasolja az Amazon algoritmus lehetőségeit.
  • A leginkább alábecsült kulcsszavak azonosítása. Úgy értem azokat a keresési kifejezéseket, amelyeknek jelentős keresési mennyisége van, mégis viszonylag alacsony a verseny - recept kus kus. Ezért valószínűleg még mindig nem áll rendelkezésre elegendő számú, kapcsolódó termék, amelyet most az adott kulcsszóhoz indexáltak. Ennek eredményeképpen az alulbecsült, mégis teljes mértékben teljesítő keresési kifejezések és a hosszú távú kombinációk valószínűleg az első számú prioritássá válnak az Amazon.
  • Jelenleg egyre népszerűbb trendi kulcsszavak keresése. Általánosságban elmondható, hogy a trendi kulcsszavak messze nem túl versenyképesek, legalábbis pillanatnyilag. De a legutóbbi nyereség a keresési mennyiségben (például az elmúlt hónapban) feltétlenül érdemes megfontolni az Amazon.

A nyereséges kulcsszavakkal és a hosszútávú termékkeresési kombinációkkal együtt a saját kereskedői listája és optimalizálása is fontos tényezők. Úgy értem, hogy a nyereséges kulcsszavakkal rendelkező pool jó neked. De a vásárlás a megfelelő termék-optimalizálási rendszer nélkül elkerülhetetlenül meg fogja ölni az e-kereskedelmi vállalkozásodat idővel. Ezért kell győződnie arról, hogy semmi sem korlátozza a hirdetései expozícióját az online keresésben. Ehhez javasoljuk, hogy ellenőrizze az alábbi tényezőket, amelyek meghatározzák a sikeres kulcsszavak indexelését az Amazon-on:

  • A termékleírást 250 szóból kell írni, golyópontok, mindegyik teljesen leíró, mégis tiszta és tömör.
  • A termék képei is nagyon fontosak. És nem csak azért, hogy a látogatókat a végső döntéshozatalba vezesse, hogy velük vásárolhasson, hanem a keresési rangsorolás céljára is. Az a tény, hogy az Amazon egy olyan támogató vizuális tartalom egy csoportját ismeri el, amely ugyanolyan erős tényező a terméklisták minőségének meghatározásához.
December 22, 2017