Back to Question Center
0

Melyek a legfontosabb tényezők meghatározzák az Amazon megfelelő kulcsszó-kutatását?

1 answers:

Feltételezem, hogy egy teljes mértékben teljesítő kulcsszótanulmányt az Amazon-on főként a kulcsszó relevanciájának tényezői (mennyire szorosan egyezik a felhasználó keresési kérésével) és a rangsor szerinti verseny jelenlegi szintje (mennyire nehéz lesz rangsorolni). Lehet, hogy nem agyag, de az Amazon kulcsszókutatásának fő célja az, hogy megtalálja azokat a potenciálisan nyerő, mégis nem túl népszerű termékkeresési kifejezéseket és hosszú távú kombinációkat, amelyeket az itt vásárolt élő vásárlók használnak. De hogyan lehet könnyű előrelépést elérni annak érdekében, hogy a terméklistája online láthatósága olyan, mint a pokol?

Van néhány módja annak, hogy veled:

  • Proaktív kulcsszókutatás az Amazon automatikus kitöltési opcióval. Így nem csak azonnal kaphatsz egy nagy képet a leghatékonyabb kulcsszavak kombinációiról, amelyek egy termékkategóriához vagy egy adott elemhez vannak hozzárendelve, de megértsük, hogy a keresési szándékkal rendelkező kulcsszavak a helyi vásárlók számára valószínűbbek lesznek a termékkeresésük után, amikor megjelenik auto-javasolja az Amazon algoritmus lehetőségeit.
  • A leginkább alábecsült kulcsszavak azonosítása. Úgy értem azokat a keresési kifejezéseket, amelyeknek jelentős keresési mennyisége van, mégis viszonylag alacsony a verseny. Ezért valószínűleg még mindig nem áll rendelkezésre elegendő számú, kapcsolódó termék, amelyet most az adott kulcsszóhoz indexáltak. Ennek eredményeképpen az alulbecsült, mégis teljes mértékben teljesítő keresési kifejezések és a hosszú távú kombinációk valószínűleg az első számú prioritássá válnak az Amazon.
  • Jelenleg egyre népszerűbb trendi kulcsszavak keresése. Általánosságban elmondható, hogy a trendi kulcsszavak messze nem túl versenyképesek, legalábbis pillanatnyilag. De a legutóbbi nyereség a keresési mennyiségben (például az elmúlt hónapban) feltétlenül érdemes megfontolni az Amazon.

A nyereséges kulcsszavakkal és a hosszútávú termékkeresési kombinációkkal együtt a saját kereskedői listája és optimalizálása is fontos tényezők. Úgy értem, hogy a nyereséges kulcsszavakkal rendelkező pool jó neked. De a vásárlás a megfelelő termék-optimalizálási rendszer nélkül elkerülhetetlenül meg fogja ölni az e-kereskedelmi vállalkozásodat idővel. Ezért kell győződnie arról, hogy semmi sem korlátozza a hirdetései expozícióját az online keresésben. Ehhez javasoljuk, hogy ellenőrizze az alábbi tényezőket, amelyek meghatározzák a sikeres kulcsszavak indexelését az Amazon-on:

  • A termékleírást 250 szóból kell írni, golyópontok, mindegyik teljesen leíró, mégis tiszta és tömör.
  • A termék képei is nagyon fontosak. És nem csak azért, hogy a látogatókat a végső döntéshozatalba vezesse, hogy velük vásárolhasson, hanem a keresési rangsorolás céljára is. Az a tény, hogy az Amazon egy olyan támogató vizuális tartalom egy csoportját ismeri el, amely ugyanolyan erős tényező a terméklisták minőségének meghatározásához Source .
December 22, 2017