Back to Question Center
0

Melyek a legjobb Amazon értékesítési eszközök, amelyeket a profik használnak?

1 answers:

Az összes jóléti Amazon eladók kihasználják a lenyűgöző kutatási és elemzési eszközöket, hogy optimalizálási kampányt fejlesszenek ki. Az Amazon gondoskodik a nyereségéről, és megad néhány alapvető eszközt a termékek és megrendelések kezelésére. Azonban ezek az Amazon programok nem segítenek Önnek a legtöbb esetben. Ezért indokolt a harmadik féltől származó Amazon eladási eszközöket felhasználni, hogy több potenciális ügyfelet vonzzanak, és növeljék a bevételeket.

Az Amazon eladói eszközök minden üzleti igényt kielégíthetnek, kezdve a forgalmat generáló keresési kifejezések kutatásával és a vételi doboz árának fenntartásával. Tehát mindössze annyit kell tennie, hogy megértse az összes lehetőséget, és megtalálja a megfelelő eszközkészletet, hogy hatékonyan kezelje az Amazon kereskedelmi e-kereskedelmi működését.

Ebben a cikkben néhány Amazon eladó eszközt fogunk tárgyalni, amelyek célja, hogy több átalakított forgalmat vonzanak az Amazon listájára, és nagyobb Amazon eladást.

Amazon eszközök eladása

 • Eszközök azok számára, akik szeretnének gyors kifizetéseket az Amazon Közép- és Értékesítési Központ, a kereskedők havonta kétszer nem kapják meg fizetéseiket. Ha szeretné felgyorsítani ezt a folyamatot (anélkül, hogy azt kétségkívül szeretné), végre kell hajtania egy kifizetési eszközt. Ezek segítik az Amazon eladók fizetését sokkal gyorsabban, mint havonta kétszer. Ezeket az eszközöket napi szinten kaphatja meg. Ez a fajta szolgáltatás általában faktorálásnak hívható. A gyorsabb kifizetési eszközök naponta fizetik az Amazon eladókat értékesítési összegeik alapján. Ezek az eszközök pénzt gyűjtenek közvetlenül Amazonból a rendszeres kifizetési ütemterv szerint.

  Az ilyen eszközök végrehajtásával gyorsabban meg tudja növelni üzleti tevékenységét a készpénz azonnali elérése miatt. Ez lehetőséget ad Önnek arra, hogy függetlenül érezze magát az Amazon cégtől, és beruházásokat eszközöljön üzleti fejlődésében. Sőt, képes lesz arra, hogy ellenőrizze a készpénzt, hogy fizesse a számlákat a menetrend, nem az Amazon.

  A minőségi kifizetési eszköz, amely tökéletesen illik az Amazon üzleti igényeihez, a Payability. Ez az eszköz napi kifizetéseket biztosít minden méretű eladóknak. A havi induló ár az Amazon eladások 2% -a.

  • Eszközök azok számára, akik kulcsszavakat és termékkutatásokat végeznek

  az eszközök a legjobban szolgálnak az Ön számára. Az ilyen eszközök felhasználásával képes lesz arra, hogy fúrjon be az Amazon keresési adatait, hogy meghatározza, mely keresőkifejezések használják a termékeket.A kiválasztott kulcsszavak vagy kulcsszavak keresési mennyiségét ellenőrizheti. Használhat profitszámológépeket is, hogy meghatározza az egyes keresési kifejezések költségeit és nyereségét az Amazonon.

  A releváns keresési kifejezések és termékek azonosításához, amelyek jelentős bevételeket eredményeznek az Amazonban, óriási kutatási kampányt kell végrehajtania Amazon optimalizálási kampányának alsó sorában. A nagy mennyiségű keresési kifejezések segítenek Önnek az értékesítési vezetési Amazon SEO terméklisták létrehozásában, és több eladást nyerni az Amazon-on. A legtöbb professzionális kulcsszó-kutató szoftver versenyelőnyökkel járó analitikus adatokkal szolgálhat, amelyekkel megismerkedhetnek a rangsorukban és a profitjukban.

  Számos Amazon kulcsszó és termékkutató eszköz található az interneten. Meg kell vizsgálnia a legjobbakat, és megtalálja a legmegfelelőbbet az Ön vállalkozásának.

  • Alkalmazási kör

  A köre egy minőségi Amazon kutatási eszköz, amely arra szolgál, hogy megtalálja a gyakorlati Amazon keresési kifejezéseket és termékeket. Segít felfedezni az értékesítő keresési kifejezéseket és értékes elemeket a Google Chrome bővítményével. A hatókör azt mutatja, hogy a termék legmagasabb rangú keresési kifejezései segítenek Önnek abban, hogy kitűnjön az Amazon keresésben. Még egy előny, hogy láthatja, mi vezet a versenytársak értékesítéséhez.

  A Scope kutatási eszköz segítségével képes lesz megérteni potenciális nyereségét a kiskereskedelmi tárgyakra. Lehet kapni az árakat, a díjakat és az értékesítési becsléseket bármely termékre az Amazon-on. A Scope által nyújtott összes adat segít a szűkítésben. Minden elemzést egy CSV-fájlhoz szakértővé tehet további elemzés céljából.

  A havi induló ár 32 dollár. 50. Sonar

Sonar egy ingyenes Amazon kulcsszó kutatási eszköz, amely alapja minden kutató a tényleges adatokat a tényleges ügyfél keresési lekérdezések. A Sonar egy komplex algoritmust használ fel annak felderítésére, hogy potenciális ügyfelei hogyan keresnek az Amazon-on, és összegyűjtik ezeket az adatokat az adatbázisukban. Más kulcsszóeszközökhöz képest a Sonar több lehetőséget kínál a kereskedőknek, mint például az ASIN fordított keresés, a kiterjesztett keresés a kulcsszavakra vonatkozó azonosított keresési kifejezések, az Amazon keresési mennyisége minden kulcsszóra vonatkozóan, valamint számos más értékes funkció. Érdemes megemlíteni, hogy a Sonar csak azokat a keresési kifejezéseket tartalmazza, amelyekre az ASIN rangsorolja a keresési eredmények első oldalát.

Ez ingyenes Chrome böngésző alkalmazás.

Vannak olyan Amazon eladók, amelyek lehetővé teszik a kereskedőknek, hogy az Amazonon kívüli termékinformációkat és készleteket kezeljék az Eladóon kívül Központi műszerfal. Ezek az eladók az Amazon termékadatait külső adatbázisba kapcsolják. Ezen eszközök végrehajtásával az online kereskedők hozzáadhatnak és módosíthatnak termékeket, javíthatják a listát, követhetik a készleteket, beállíthatják áraikat, és még több funkciót is használhatnak. Néhány Amazon listázó eszköz szinkronizálhatja a készletadatokat más értékesítési csatornákkal. Ez lehetőséget ad arra, hogy az összes termékét több piacon is eladja. Továbbá kezelheti a rendeléseket és a szállítást az összes értékesítési csatornán.

A készletkezelés számos eszköze nagyon hozzáférhető árpolitikát biztosít. Így támogathatják az ügyfelek többcsatornás értékesítési igényeit.

Ezek az eladási eszközök a SellerEngine Plus ($ 49. 95) - teljes körű menedzsment eszközöket biztosítanak, JoeLister ($ 29) - mind az Amazon, mind az eBay eladók számára; Vendio (99 dollár) - tökéletesen szolgálja az Amazon eladókat és egyéb kereskedési platformokat; SellBrite ($ 183) - az eladó és a nagy mennyiségű kiskereskedők számára az Amazon és más népszerű piacterek Source .

December 22, 2017