Back to Question Center
0

A Semalt Expert megosztja a Félelmetes Web Scraping Experience-t

1 answers:

A Mozenda egy csúcsminőségű webragasztó szoftver, amelyet összegyűjti a releváns információkat az interneten keresztül. Mozenda webes lehúzó duplikálja az emberi webes szörfözés tevékenységeket a konkrét információk letöltéséhez az internetről. A kaparás célja a strukturálatlan adatok lekérdezése az interneten és az adatok olvasható formátumban történő tárolása.

Mozenda Szoftver Teljesítmény

A webragrással kapcsolatban a pontosság és a megbízhatóság két fontos szempont:. A múltban a weboldalról történő adatrögzítés megbízhatatlan és költséges volt. A releváns információknak a webről való kivonásának elsődleges megközelítése az olyan egyedi programok írása volt, amelyek a nagy HTML szövegből származó adatokat a weboldalon.

2007-ben a kaparás technikája megváltozott, miután a Mozenda fejlesztői programot vezettek be a programozás nélküli webhelyekről . A program képes azonosítani a weboldalon a preferált szöveget a telefonszám és az e-mail címek alapján. Azóta a kaparás tapasztalata javult az idő múlásával.

A marketingstratégiák és promóciós célok kifejlesztésénél az interneten elérhető óriási adatok állnak rendelkezésre. Azonban az információ olyan formátumban áll rendelkezésre, amely nem kompatibilis a rendszer specifikációival. Itt jön be Mozenda. A weboldalról a Mozenda segítségével történő adatrögzítés olyan kényelmes, mint a gép indítása.

Miért telepíti a Mozenda kaparót?

A Mozenda webes lehúzó könnyedén átalakítja a webadatokat üzleti intelligenciává azáltal, hogy felhasználja az adatokat a használható formátumokban. A Mozenda kétségtelenül a leghatékonyabb webszakasz az iparágban. Az eszköz az egyik fajta. A böngészőhöz hasonlóan a Mozenda felhasználóbarát felhasználói felületet is használ. Az internetről történő adat kivonatolásához csak válassza ki a célszöveget, és hagyja a többit a Mozendára.

Az adatok kitermelési gyakorisága szintén előfeltétele a webes kaparásnak. A Mozendával hatékonyan gyűjthet adatokat weboldalakról meghatározott időkben, a hardveres összeomlás nyomása nélkül. Nem programozó, nincs helye a pániknak. A Mozenda webes lehúzó speciális szolgáltatásokat kínál, például FTP, DOM, XPath, RegEx és API.

Ha több száz gyakornokot szeretne bérbeadni a napi másolás-beillesztéshez, át kell váltania a terveket. A Mozendával nem kell a programozóknak egy egyedi webes kaparás megoldást létrehozni. A Mozenda az összes internetes kaparás tevékenységét lefedi. Az óriási adatok az interneten várnak rád.

A Mozenda webes lehúzójának telepítése a gépre

Miután a Mozendet számítógépére telepítette, nem szükséges több ezer munkatársat keresni a kaparás folyamatát. Az alkalmazottak száma a legmagasabb szintre esik 2. Ha kiválasztja a Mozendát, akkor vállalja, hogy kézműves munkát végez egy dedikált és elkötelezett támogatócsapattal. Ha kihívásokkal szembesülsz, amikor lekicsinyíted az adatokat a weboldalról, értesítsd a Mozenda támogatócsapata segítségét.

A Mozenda támogató csapata internetes találkozási szolgáltatásokat és ingyenes tréningeket kínál a kezdőknek. Tegye meg a megfelelő üzleti döntéseket és vizsgálja felül a projekt stratégiáit. Kapj át valódi adatokat a Mozenda webes lehúzóval, amely ingyenes az interneten Source .

December 22, 2017