Back to Question Center
0

Hogyan lehet igazán sikeres kereskedő az Amazon-n?

1 answers:

Az Amazonon minden sikeres online kereskedőnek mindig csak jól tájékozott döntéseket kell hoznia. És amikor a terméklisták optimalizálására kerül sor, az összes szükséges kulcsadat nélkül, anélkül, hogy az értékes versenyelőnyökkel járna - soha nem fogja a drop-shipping üzletet a folyamatos jövedelemszerzés pozitív folyamatának pontjára. Szóval nézzünk szembe velünk - ha látni szeretné magát, mint egy nagyszabású kereskedő az Amazonasban, a folyamatosan növekvő bevásárló látogatóknak köszönhetően, itt az ideje elérni a megfelelő kulcsszó-kutatási eszközt, és végül megkapja a terméklistáját jól optimalizált.

Így határozottan nagyobb eséllyel élhetsz a termékkeresés tetején. Végül pedig több webes forgalom szivattyúzása az Amazon terméklistájára, ami potenciálisan magasabb konverziós arányt eredményez, viszont pedig az átfogó rangsorolási promóciónak köszönhetően az éles versenyképes piacon.

Most mit?

Az alábbiakban valószínűleg az egyik legmegfelelőbb kulcsszóeszköz, amely eddig elérhető a nyílt hozzáférésen. Minden Amazon-beli kereskedőnek tudnia kell róla, biztos vagyok benne. Ne feledje azonban, hogy nem a promócióról van szó, vagy Isten tiltja, hogy bármilyen speciális online szoftvert vagy Amazon kereskedelmi eszközökkel reklámozza kereskedelmi célokat. Csak úgy viselkedik, mint egy jó szamaritánus hajlandó és kész megosztani néhány korábbi tapasztalatomat veletek srácokkal. Kérlek, szeress és kedvelj, az általam bemutatott egyablakos megoldás az Amazon kereskedelemre - SECockpit. Végül nézzük meg, mi az.

SECockpit

Ez az első kulcsszó-kutatási eszköz, amelyet ma szeretnék képviselni. Valójában a SECockpit nem csak egyetlen kulcsszókereső. Pontosabban, ez egy teljesen zsíros online szolgáltatás, amelyet nem csak az Amazon, hanem az e-kereskedelmi termékinformáció optimalizálására az interneten, így a legfontosabb releváns keresési eredmények között lesz látható. Úgy értem, hogy ez az igazán széles körű online keret összegyűlik szó szerint mindent, amire szüksége lehet, mint egy okos kereskedő az Amazon-on.

Itt vannak a legerősebb előnyök, amelyeket élveztem a saját terméklistámhoz:

  • gyorsan meghatározza a potenciálisan nyerő kulcsszavak hatalmas listáját;
  • megérteni a hosszú farok vásárlók keresésének főbb tendenciáit, és értékes javaslatokkal segítséget kap;
  • több és jobb optimalizálási lehetőséget tár fel - versenyképes betekintést nyer a kulcsszavakhoz, amelyek közvetlenül az Ön termékkategóriáján lévő vezető eladókból vagy az Amazon piacon lévő piacról származnak;
  • nyomon követi az aktuális kulcsszó rangsorát - mind a saját listája teljesítményét, mind pedig a legközelebbi ellenfelek legjobb előrehaladását, amelyek már jól szerepelnek egy adott kulcsszóval vagy egy pontosan célzott hosszútávú kombinációval;
  • egy valóban kiváló és korlátlan analitikai adattal rendelkeznek, legalább 30 napos próbaidőszakban, amely szabad hozzáférést biztosít. Sajnálatos módon, hogy fejlettebb szolgáltatásokat nyújtson állandó jelleggel, át kell adnia előfizetési eljárását, és természetesen fizetnie kell készpénzt havonta Source .
December 22, 2017