Back to Question Center
0

Hogyan találhatom meg a nagy keresési mennyiségű kulcsszavakat az Amazon lista optimalizálásához?

1 answers:

Ha rendelkezik egy életképes termékkel az Amazon-on, akkor jó stratégiával kell rendelkeznie a kiskereskedelemben is. A potenciális vásárlóknak pontosan meg kell vásárolnia a termékeit a piaci réstük versenytársai helyett. Az optimalizálási kampányának alján átfogó kulcsszókutatást kell végezni. A megfelelő módon történő elvégzéséhez vagy felvehet szakértőt az Amazon optimalizálási mezőjébe, vagy használhat speciális kulcsszó-kutató szoftvert. Lényeges, hogy egyszerre megtalálja a célzott keresési kifejezéseket, és ne térjen vissza erre a témára a jövőben. Egyes kulcsfontosságú kulcsszavak elfelejtése pénzhez vezethet, és az új lehetőségek elveszhetnek. Az Amazon nagy keresési mennyiségű kulcsszavai segítenek abban, hogy jobban álljanak a versenytársainál, és jobb értékesítést érjenek el.

Ebben a cikkben néhány gyakorlati trükköt fogunk elmondani, hogy átfogó kulcsszókutatást készítsünk, és javítsuk a hirdetések láthatóságát az Amazon keresésben. Ezenkívül megvitatjuk a legjobb kulcsszó-kutatási eszközöket, amelyek további segítséget nyújtanak az Amazon listázás optimalizálásának folyamatában.

Amazon kulcsszó kutatás

A kulcsszó kutatás szerves része az Amazon termékinformáció optimalizálásának. Ez magában foglalja az összes releváns és célzott keresési kifejezés keresését egy meghatározott termékhez. A nagy mennyiségű keresési kifejezések azokat a szavakat jelentik, amelyeket a potenciális ügyfelek használhatnak a termék megtalálására az Amazon keresési eredményoldalán.

A professzionális kulcsszókutatásnak olyan tevékenységeket kell magában foglalnia, mint a piaci rések elemzése, marketingellenőrzés és versenyelemzés. Ezenkívül meg kell vizsgálnia a vásárló viselkedését, hogy megértse, mit keres a legtöbb esetben.

Rendszerint szinte lehetetlen összegyűjteni ezeket az információkat kézzel. Ez az oka annak, hogy a legtöbb online kereskedő online szoftvert használ.

Javasoljuk, hogy használja a következő eszközöket, mivel ezek a legpontosabb adatok:

  • Google Kulcsszótervező
A kulcsszavak kutatásának leggyakrabban használt eszköze a Google Kulcsszótervező. Az eszköz által szolgáltatott adatokat az Amazon tartalomelemzésének proxyjaként használhatja. Ugyanakkor tisztában kell lennie azzal, hogy az Amazon rangsorrend kissé eltér a Google-tól. Ezért van az, hogy a kulcsszójavaslatok, amelyeket ezen eszköz használatával szerezhet meg, nem pontosak. Meg kell adnia néhány Amazon szűrőt, hogy képet kapjon az Amazon termékekkel végzett keresések típusairól és számáról.

  • SEO Chat Kulcsszó Suggest Tool

Ez az első hely Kulcsszó Suggest Tool on the web. Az Amazon, a Google, a YouTube és a Bing autosuggest adatokkal rendelkezik. Nagyon kényelmes, ha összehasonlítani szeretné a különbségeket abban, hogy potenciális ügyfelei hogyan keresnek a különböző keresési rendszereken.

Ez az eszköz automatikusan kiegészíti a hosszú távú keresési kifejezéseket a rendszerbe beírt kulcsszó hozzáadásával. Ha kiválasztja az összes javasolt eredményt, és kattintson a javaslathoz, az eszköz az összes kulcsszójavaslatot az Amazon keresőmezőjében futtatja vissza. Ez a kutatás konkrétabb autosuggest kifejezéseket tartalmaz. Amazon Niche Analyzer

Ha új vagy az Amazon, és el akarja dönteni, melyik piac számára a legmegfelelőbb az üzleti igényekhez, az Amazon Niche Az analizátor az, amire szüksége van. Segít meghatározni, milyen termékeket tud eladni, és milyen áron. Továbbá, az eszköz segítségével becsülheti meg, hogy mennyi nyereséget fog keresni tőle.

Továbbá, ez az eszköz segítséget nyújt a versenytárs stratégiáinak és pozícióinak nyomon követésében. Meghatározhatja árstratégiáját, felügyelheti a kulcsszóválasztást és becsülheti az értékesítési bevételeket. Semrush

A Semrush olyan szakma optimalizálási szoftver, amely számos optimalizálási célra használható, ideértve a kulcsszavakat is. Ez az eszköz mindössze néhány perc alatt megadhatja a legrelevánsabb és célzottabb keresési feltételeket. Ezenkívül bemutatja versenytársa kulcsszavait, és hogyan rangsorolja őket. Mindössze annyit kell tennie, hogy másolja a versenytársának a listázási URL-jét, és a Semrush eszköz minden egyes kulcsszót megad.

Hogyan tudják növelni a kulcsszavakkal kapcsolatos kutatások az Ön értékesítését az Amazon-n?

Az Amazon termékei a keresési eredményoldalon jelennek meg, ha az Ön listája tartalmaz minden olyan kulcsszót, amelyet az ügyfél beírt a keresési lekérdezésbe. Ha legalább egy szót elszalasztottál, akkor a terméknek nincs esélye arra, hogy megjelenjen a keresési eredményekben, és később kihagyja azt az értékesítést.

A kulcsszókutatás elsődleges célja, hogy egy adott termékre vonatkozó valamennyi keresési kifejezés listáját állítsa össze. Ha a terméklistaszövegében stratégiai szempontból beillesztheti a nagy keresési mennyiségű Amazon kulcsszavakat, akkor a kulcsszókutatás arra a tényre fog vezetni, hogy több ügyfél fogja látni a termékét, kattintson rá és végül fizető ügyfeleivé válik.

Hogyan találhat nagy mennyiségű keresési kifejezéseket Amazon termékeihez?

Az első esem, megemlíteném, hogy szisztematikusnak kell lennie, ha kulcsszavas kutatást végez a termékei számára. Segítséget nyújt Önnek abban, hogy pontosan legyen, és ne veszítse el az alapvető információkat. A kulcsszavak különböző kategóriákba sorolása lehetővé teszi, hogy rendszeres és alapos legyen. Ezek a kulcsszavak lehetnek elsődlegesek és másodlagosak. Az elsődleges kulcsszavak azok, amelyek terjesztik a mag termékét. Leíró jellegű keresőkifejezések lehetnek, amelyek azonosítják a terméket, és lényeges jellemzőiket igénylik. A másodlagos kulcsszavak általánosabb keresési kifejezések, amelyek az elsődleges kulcsszavak keresésekor használhatók. Alkalmazható olyan szavakra, amelyek egy adott célcsoportot, személytípust, felhasználási módot vagy egyéb termékjellemzőket érintenek.

Ahhoz, hogy kulcsszavas kutatása eredményes legyen, az összes javasolt keresési kifejezést két alapvető kategóriába kell osztania: az elsődleges és a másodlagos. Az idő múlásával segít megtalálni a legrelevánsabb keresési kombinációkat, amelyek növelhetik Amazon rangsorolását Source .

December 22, 2017