Back to Question Center
0

Semalt: Web Scraping szoftver - Top tippek

1 answers:

A legtöbb weboldal és weboldal által megjelenített adatok csak böngészővel. A legtöbb webhely nem kínál olyan funkciókat, ahol mentheti a céladatokat a készüléken. Az egyetlen lehetőség, amellyel össze kell gyűjteni az adatokat, manuálisan másolja be céladatait, ami nehézkes és időigényes feladat.

Ezért van szükség webes kaparás a projektek befejezéséhez. A webes kaparás, más néven webes betakarítás, olyan módszer, amely a célszöveget kivonja egy internetes kaparásszoftver használatával. A webes kaparás szoftver olyan weboldalakat és weboldalakat gyűjti le, amelyekkel a kapott információ táblázatos formában vagy a helyi gépen kerül mentésre.

Miért Octoparse?

A webes kaparás segédanyag segít az indítónak, hogy kivonja az információkat a webről és a dinamikus webhelyekről. Az októbőr oktatóanyagokat kínál arra vonatkozóan, hogyan használhat webszalagoló szoftvert a weboldalak és weboldalak megragadásához. Sok esetben a webes kaparás szoftver úgy van konfigurálva, hogy bizonyos webhelyeken dolgozik, vagy testreszabott böngészők számára.

Az Octoparse használatával hasznos adatokat nyerhet a felhőben, vagy helyi gépet használhat. A felhőbe történő hegesztés azonban a helyi gépekkel szemben támaszkodik. A hardveres zúzás és az egyéni biztonsági mentések kulcsfontosságú tényezők, amelyeket figyelembe kell venned az adatrögzítés során.

Varázsló mód

Az okkoparszus webrögzítő szoftver a következőket tartalmazza: ingyenes az interneten. A szoftver varázslójának módja egyetlen weboldalt, URL-t és weboldalakat is letapogat.

Bővített mód

Ez a legnépszerűbb mód a webes kaparás. A továbbfejlesztett adatgyűjtési módszer az URL-eken, a szöveglistán, a változó listán és a rögzített listán alapul. Az üzemmódot egyszerre és többszörös weboldalak kitöltésére is használhatja.

Intelligens mód

Az Octoparse-val másodpercek alatt kapja az adatait. Ha ellenőrizted a webbözés oktatóanyagát, akkor az Octoparse 6 kiadásán kellett volna. 2 változat. Octoparse intelligens módot kínálnak ingyen az interneten. Az újonnan kiadott verzió lehetővé teszi az adatok internetről strukturált táblázatokba történő lekérését.

Az Octoparse intelligens mód használatához illessze be az URL-t az elkapni kívánt weboldalra. Kattintson a "Smart" gombra, és nézze meg, ahogy az oldal strukturált táblákká válik.

API

Az Octoparse API-nak az adatok exportálásához az Ön oktatói számláját és a felhőben futó, több feladatról lekért adatok. Mindössze annyit kell tennie, hogy egy hozzáférési tokent kap, ha a keresőmezőbe beírja felhasználónevét és jelszavát.

CSV fájl

Az Octoparse segítségével gyorsan törölheti az adatokat a HTML táblázatokból és exportálhatja az adatokat vesszővel elválasztott értékekké.

Adatbázis

A törött adatok exportálhatók a MySQL adatbázisba vagy az SqlServerbe.

Octoparse Advanced Features

Ez a webes kaparásszoftver ingyenes fejlett szolgáltatásokat kínál a végfelhasználóknak. A tulajdonságok a következők:

  • Proxies
  • XPath
  • Regular Expression
  • Automatikus IP rotation
  • 73)

    Az Octoparse egy csúcsminőségű internetes kaparás szoftver, amely adatokat gyűjt a weboldalakról és webhelyekről. Az Octoparse segítségével az adatokat felveheti a felhőben, vagy a helyi gépekkel . Töltsd le és telepítsd az Octoparse-t a számítógépedre a hálózati oldalak, könyvtárak és munkaköri feladatok megszüntetéséhez Source .

December 22, 2017