Back to Question Center
0

A Semalt bemutatja a Kantu-t: az Ultimate Visual Web Scraping Tool

1 answers:

Akár pénzügyi adatok vagy árlisták kibocsátásával dolgozik az e-kereskedelmi webhelyekről kódolás, a Kantu a legjobb választás az Ön számára! A csapdázó rajongók számára a webes adatok kitermelése olyan folyamat, amely értékes információkat szerez a webhelyekről, és tárolja azokat táblázatokban és adatbázisokban.

Hogyan működik a Kantu szerkesztő?

A Kantu automatikusan lekicsinyíti a weboldalak adatait, anélkül, hogy programozási ismereteket kellene tennie. A Kantu-val a webtartalom jól strukturált és dokumentált adatokkal való fordítása nem nehéz feladat. Ez a webragasztó eszköz széles körben ismert a Portable Document Format (PDF) és videók kivonatolásáról.

A kivont adatokat általában CSV fájlok formájában tárolják, vagy a Kantu Application Programming Interface (API). A Kantu lehetővé teszi a marketingszakemberek számára a vizuálisan lekapasztható adatok azonosítását és kiemelését. Ez a webes kaparás megoldás nagyon egyszerű. A weboldal Kantu varázslóval történő adatainak lekaparásához egyszerűen rajzolt rózsaszín kereteket kell létrehozni a célzott adatok megjelöléséhez.

A Kantu Editor ezt követően az Optical Character Recognition (OCR) segítségével lekérdezi az információkat a HTML forrásból. Az OCR egy kiváló minőségű megközelítés, amely PDF fájlokat, videókat és kiváló minőségű képeket söpör.

Miért válassza a Kantu szerkesztőt?

A Kantu Szerkesztő az egyik legnépszerűbb webszalagozási eszköz. Ezt a szerkesztőt különböző célokra használják. Itt vannak a legfontosabb okok, akkor érdemes megfontolni a Kantu-t a következő internetes kaparás projekthez.

A Kantu Editor olyan beépített funkciókkal rendelkezik, mint a programok, parancsfájlok és makrók. A Kantu segítségével a weboldaladon keresztül átmásolhatja az adatokat, és testreszabhatja funkcióit az Ön igényeinek és specifikációinak megfelelően.

Miután a JavaScript és az Ajax használatával a webhelyekről származó adatok lekicsinyítésekor problémákat észlelt? Nyugi! A Kantu Szerkesztőt úgy fejlesztették ki, hogy mindenféle weboldalon dolgozzon. Akár egy weboldal Flash, Java, frame, vagy Flex alkalmazást használ, a Kantu a végső internetes kaparás eszköz, amelyet fontolóra vehet.

Nem kell megtanulnod, hogyan kell dolgozni ezzel a programmal vagy a programozási nyelvvel, mivel az eszköz az összes programnyelv.

 • Beépített PDF és OCR funkciók
 • Az Ön információihoz a Kantu Editor az egyetlen webes adatelnyelő eszköz OCR funkciók. A Kantu-val a videókról és a PDF-ből származó adatok kivétele ugyanúgy, mint a videojátékok lejátszása.

  A Kantu használatának módja

  • A megrendelés állapotának figyelése - A Kantu internetes kaparóeszköze figyelemmel kíséri az e-üzleti portálok fejlődését. Ha Ön rendelkezik egy online áruházzal, a Kantu lehetővé teszi, hogy elemezze a megrendelt megrendeléseket és az alkalmazás részleteit;
  • Ellenőrizze és megvizsgálja a különböző termékek árait;
  • tőzsdei árfolyamrendszerek frissítése;
  • Az adatok letöltése és mentése táblázatokba;
  • Hasznosítsa a hasznos információkat az OCR használatával;
  • A versenyző rangsorának nyomon követése;

  A Kantu hasznos webes kaparóeszköz , amely egy weboldal adatait lekicsinyeli és táblázatos és CSV fájlokban tárolja. Ha a következő nagy projekted kapcsolódik a PDF dokumentumok és videók lekapásához, akkor érdemes figyelembe venni a Kantu internetes kaparását Source .

  December 22, 2017