Back to Question Center
0

Lista a Chrome Scraper Plugins A Web Scraping által nyújtott Semalt Expert

1 answers:

Adatok megszerzése weboldalakról vagy weboldalakról táblázatokra és vesszővel elválasztott értékekre (CSV)

könnyebb lett. A webadatok kivonása, amelyet általában webes kaparásnak neveznek , nagy mennyiségű adat begyűjtése a helyekről.

A Chrome Web Scraper használata

Ha nincsenek programozási ismeretek. A közelmúltban bevezetésre került egy másik, egyszerűen használható webszalag technika. A Google Chrome böngészőbővítményeinek Google böngészőben ingyenesen történő használatával most végrehajthatja a webes kaparást. Itt a Chrome-bővítmények listája.

Screen Scraper

A képernyőkapka az egyik legkiválóbb Chrome böngésző beépülő modul,. A kezdők számára a képernyő lekaparása a weboldalak és webhelyek információinak kihúzásának és kivonásának technikája. Ha nem rendelkezik kódolási szakértelemmel, fontolja meg a képernyő lekicsinyítését, mivel a folyamat automatizált.

A Screen Scraper Chrome-bővítményt használó webhelyekről nyert adatok letölthetők JSON vagy CSV fájlként. Ez a plugin támogatja mind az XPath, mind az Element Selectors mintát. A Screen Scraper könnyű és szabadon használható bővítmény, amely könnyen elérhető a Chrome webáruházban.

Web Scraper

A Web Scraper egy Google Chrome bõvítmény, amely az oldalakról származó adatokból kivonja az adatokat. A kiterjesztést használó webhelyekről lekért adatok vagy CSV vagy CouchDB fájlok. A lapozással hatékonyan használhatja a Web Scraper-t, hogy több webhelyet vagy oldalt átszúrjon. A legtöbb esetben ez a Chrome böngészőbővítmény az olyan információkat, mint például a linkeket, a szövegeket és a táblázatokat tartalmazza.

Imacro Web Scraper

Az iMacro egy Chrome böngésző beépülő modul, amelyet webes teszteléshez és adatkitermeléshez használnak. Az iMacro a látogatások végfelhasználói tevékenységének rögzítésén dolgozik. Ez a Chrome böngészőbővítmény feljegyzi azokat a webhelyeken lévő feladatokat, amelyek későbbi felhasználásra kerülnek. Ha az Ön jelenlegi projektje teljesítmény-tesztelés vagy weboldal-regressziós tesztelés alatt áll, akkor ez a plugin, amely egy lövést ad.

A Chrome Web Scraper használata

Az iMacro segítségével könnyen letöltheti a fájlokat, és emlékezhet a jelszó-bejelentkezésre. Az IMacro kiterjesztés ingyenes a Firefox, az Internet Explorer és a Chrome böngésző webes áruházában.

Adatbányász

Napjainkban a honlapokon jól dokumentált információ megtalálása nem olyan egyszerű. Itt jön be a kaparás szoftver. A Data Miner egy krónikus böngészőbővítmény, amelyet hasznos információk gyűjtésére használnak a webhelyekről. Ez a böngészőbővítmény segítségével adatokat szerezhet a webhelyről, és exportálhatja az adatokat a Google Táblázatokra vagy az Excel-lapokra.

A Data Miner kiterjesztés a HTML-táblázatok lehúzására és az információk Microsoft Excel vagy CSV fájlba exportálására szolgál. Ha Ön szakértő az XPath szelektorok használatában, ez a böngésző pluginja az Ön számára.

Az elmúlt évek során az olyan dinamikus weboldalakról származó adatok kivonása, mint az AJAX és a JavaScript használata, nem volt olyan egyszerű. A technológia változásával a hasznos információk lekerülése ezekről a webhelyekről csak egy kattintásnyira van. Használja a fent kiemelt Chrome böngészőbővítményeket, hogy kivonja a valódi adatokat, és exportáljon CSV-fájlba és táblázatokba Source .

December 22, 2017