Back to Question Center
0

A Semalt négy félelmetes bővítményt jelenít meg a weboldalak lefedésére

1 answers:

A GitHub egy fejlett webragasztó program; többnyire számítógépes kódokra használják, és a forráskód-kezelő (SCM) funkciókat kínálja a felhasználóknak. Lehetővé teszi számodra, hogy nagyszámú weboldalt érj el, és az Ön igényeihez igazítsa őket. A GitHub terveket kínál mind a magánhasználathoz, mind az ingyenes tárhelyhez. Ezzel az eszközzel számos adatkivonási feladatot végezhet. A GitHub azt állította, hogy több mint 40 millió weboldalt rak fel, és világszerte közel 10 millió felhasználót szolgáltatott.

Négy plugin a weblapok lehúzásához:

1. Google Plus szerzői jog:

A Google Plus szerzője egy WordPress plugin, amely sok funkciót és képességet tartalmaz. Ezzel megragadhatja annyi weboldalt, amennyit csak akar. Először meg kell észlelnie és azonosítania kell azokat a weboldalakat, amelyekről meg szeretné szakítani. A következő lépés az adatok kiemelése vagy a webhely URL-címe beillesztése, és hagyja, hogy ez a plugin elvégezze a funkciót. Integrálható a GitHub-val, és óránként akár 5000 weboldalt is kaphat, anélkül, hogy veszélyeztetné a minőséget. Továbbá, ez a beépülő modul lehetővé teszi számunkra, hogy G + profilképeket adunk hozzá a keresési eredményekhez, szerzői jogot biztosítsunk különböző szerzők számára, és igazoljuk azok hitelességét. Felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, és képes olvasni és skálázható adatokat kinyerni.

2. Feed késleltetés:

A feed késleltetés az egyik legjobb WordPress plugin. Alkalmazható kis- és középvállalkozások számára, és annyi weboldalt is kaphat, amennyit csak akar. Továbbá, a feed késleltetés felveszi a tartalmat, megragadja, és közzéteszi a megfelelő attribútummal, köszönhetően annak botjai és robotjai számára, hogy lehetővé tegye. A Feed Delay elindítása óta több mint hárommillió weboldalt sikerült lekapartania, és ez a szám napról napra növekszik.

3. Feed-Scraper Message:

A kaparás és az adatkivonás elsősorban botokkal vagy robbanófejekkel történik, anélkül, hogy embereket felügyelnének. A Feed-Scraper üzenettel nem csak a kívánt weboldalakat kaphatja meg, hanem feltérképezheti webhelyét és javíthatja a keresőmotorok rangsorolását. Integrálható a GitHub szoftverrel, és alkalmas vállalkozásoknak, programozóknak és webmestereknek.

4. Copyright Free plugin

Ez még egy csodálatos WordPress plugin, amely sok funkcióval rendelkezik. A szerzői jogok ingyenesek, annyi weboldalt vághat, amennyit csak akar. Ez a bővítmény igazolást nyújt arra nézve, hogy valaki ellopja-e a tartalmat. Összeegyeztethető az összes WordPress webhelyével és privát blogjával, és időben jól strukturált adatokat kap. Ráadásul nem kell programozási vagy kódolási készséggel rendelkeznie, és bármikor és bárhonnan hasznot húzhat a szolgáltatásból.

A GitHub platform fejlesztése 2007 októberében kezdődött. A GitHub projektjei a Git parancssori felületen keresztül érhetők el vagy manipulálhatók. Lehetővé teszi számunkra, hogy böngészhessünk nyilvános tárhelyeket egy weboldalon, és kényelmesen elvégezzük a különböző feladatokat. A fenti pluginok képesek az RSS-hírcsatornák, a közösségi média oldalak, hírportálok, utazási portálok és magán blogok. Készítsen egy személyes fiókot, amely megkönnyíti az adatokat a kívánt formátumban, bár a nyilvános tárhelyek böngészése és letöltése nélkül történik Source .

December 22, 2017