Back to Question Center
0

Semalt - hogyan kell a weblapokat lefedni?

1 answers:

A gyönyörű leves egy Python könyvtár, amelyet széles körben használnak a weboldalak megragadásához, XML és HTML dokumentumokból. A webes kaparás, a webhelyekről és oldalakról történő adatkivonás módszere széles körben használatos az adatelemzési és kezelési területeken. A legtöbb esetben a Python programnyelv az adatok tudományának előfeltétele.

A Python 3 kaparóeszközei és moduljai alkalmazhatók az adatkezelési projekthez. Jelenleg a Beautiful Soup 4-ben fut, ez a modul kompatibilis mind a Python 3, mind a Python 2 programmal. 7. A gyönyörű leves 4 modul képes létrehozni egy elemzőfát a nem zárt tészta leveshez. Ebben a bemutatóban megtudhatja, hogyan vágja le az oldalt, és írja le a lekicsinyelt adatokat egy CSV-fájlba.

Első lépések

Az induláshoz hozzon létre egy szervert vagy helyi alapú Python kódolási környezetet a számítógépen. A gyönyörű leves és kérés modulot is telepíteni kell a gépre. A mindkét modulon végzett munka ismerete szintén előfeltétel. A HTML címkézés és struktúra ismerete szintén előnyös.

Az adatok megértése

Ebben az összefüggésben a Nemzeti Galériaterület valós adatait felhasználva segít megérteni a Beautiful Soup 4 használatát. A Nemzeti Művészetek Galériája 120 000 darabból áll, melyeket hozzávetőlegesen 13 000 művész készít. A művészet Washingtonban található. C, Egyesült Államok.

A gyönyörű leves webadat-kitermelése nem olyan bonyolult. Például, ha a Z betűre koncentrál, jelölje meg és jegyezze fel a listán szereplő elsõ nevet. Ebben az esetben a neve Zabaglia, Niccola. A következetesség érdekében adja meg az oldalon lévő oldalak számát és az utolsó előadó nevét.

Kérések importálása és gyönyörű leveskönyvtár

A könyvtárak importálásához aktiválja a Python 3 programozási környezetét. Ellenőrizze, hogy ugyanabban a könyvtárban van-e a programozási környezetben. Indítsa el a következő parancsot az induláshoz. my_env / bin / activate.

Hozzon létre egy új fájlt, és indítsa el a gyönyörű leves és kérések könyvtárait. A Kérelmek könyvtár lehetővé teszi, hogy HTTP-t használjon a Python programokban olvasható formátumban. A gyönyörű leves ugyanakkor gyorsan megkötödik az oldalakat. Használja a bs4-et a gyönyörű leves importálásához.

Weblap gyűjtése és elemzése

A kérések felhasználásával gyűjtse össze az első oldal URL-jét. Az első oldal URL-je a változó oldalra kerül. Építsen egy BeautifulSoup objektumot a Kérdésekből és elemezze az objektumot a Python elemzőjéből.

Ebben a bemutatóban a cél a linkek és a művésznevek összegyűjtése. Például összegyűjtheti a művészek dátumát és nemzetiségét. A Windows felhasználóknak jobb egérgombbal kattintson a művész keresztnevére. Ebben az esetben használja a Zabaglia, Niccola. Mac OS felhasználók esetén érintse meg a "CTRL" billentyűt, és kattintson a névre. Kattintson a "Elem ellenőrzése" menüre, amely felugrik a képernyőn a webfejlesztők eszközeihez. Nyomtassa ki a művész nevét, hogy a Gyönyörű Leves gyorsan elemezzen egy fát.

Az alsó láncok eltávolítása

A weboldal alsó linkjeinek eltávolításához ellenőrizze a DOM-ot, ha jobb gombbal kattint az elemre. Ön azonosítja, hogy a hivatkozások HTML táblázatban vannak. A gyönyörű levest használva használd a "bomlási módszert" a címkék eltávolításához az elemzőfából.

Hogyan húzza le a tartalmat egy címkéből

Nem kell a teljes linkcímkét kinyomtatni, használja a Gyönyörű levest a címke eltávolításához. A gyönyörű leves 4 segítségével a művészekkel társított URL-címeket is rögzítheti.

A lekicsinyelt adatok lekérése CSV-fájlba

A CSV-fájl lehetővé teszi, hogy strukturált adatokat tároljon egy egyszerű szövegben,. Javasoljuk a Python-ban használt egyszerű szöveges fájlok kezelésének ismereteit.

A webadatok kitermelését az oldalak lefejtésére és információszerzésre használják. Vigyázzon a weboldalakra, amikről kivonási információk származnak. Egyes dinamikus weboldalak korlátozzák a webes adatok kitermelését webhelyeiken. A gyönyörű leves és a Python 3 oldalainak lehúzása olyan egyszerű Source .

December 22, 2017