Back to Question Center
0

Semalt: Melyek a legjobb programozási nyelvek a weboldalra?

1 answers:

Az interneten történő levágás (más néven adatelnyelés és webes betakarítás) adatok a különböző helyszínekről. A webes kaparó szoftver az internethez vagy a webböngészőn keresztül, vagy a Hypertext Transfer Protocol segítségével érhető el. A webes lekapadás általában automatizált botok vagy webrobotok segítségével valósul meg. Navigálnak különböző weboldalakon, adatokat gyűjtenek és kivonják a felhasználók igényei szerint. A weblap tartalmát elemzi, átformázza és átkutatja, miközben az adatokat a teljes feldolgozás után az adatoknak megfelelően másolja a táblázatokba.

A weboldal a szöveges jelölőnyelvekkel (HTML, Python és XHTML). Tartalmazza az információ gazdagságát, és az ember számára készült, nem pedig internetes kaparás bot számára. Azonban különböző kaparóeszközök képesek ezeket az oldalakat olvasni, mint az ember, és hasznos információkat kaphatnak a CSV vagy JSON formátumokban.

A Python a legjobb webszakadási nyelv?

A Python alapvetően egy olyan programozási nyelv, amely "shell" -ot kínál az adatok egyszerű szöveges formázására. Segít a felhasználóknak a különböző weboldalakból származó információk kivonásáról. A Python akkor hasznos, ha a digitális marketingesek vagy programozók kézi úton törik az adatokat. Ezzel a nyelvvel könnyedén beírhatjuk a kódsorozatot, és megnézhetjük az adatok lefejtését. Azonban a Python nem a legjobb internetes nyíró nyelv.

A Pythonnak több száz hasznos lehetősége van arra, hogy időt takarítson meg. Például híres az egyetemi és az adatkutató szakemberek körében. A Python segítségével könnyedén kereshetünk hasznos adatokat és akadémiai papírokat online. De amikor a webes kaparás, a Python nem olyan hatékony, mint a C ++ és a PHP. A Python a beépített támogatásból ismert, és közös formátumokban tárolja az adatokat, mint például a JSON és a CSV.

A webes kaparás legjobb programozási nyelvei:

Most tisztában van azzal, hogy a Python nem a legjobb nyelv a webkiszáláshoz. Ehelyett sok programozó és adatkutató preferálja a C ++-ot, a Node-ot. js, és PHP Pythonon keresztül.

Csomópont. js:

Jó a különböző helyszínek lekaparásához és másolásához. Csomópont. js alkalmas dinamikus weboldalakra, és támogatja az elosztott feltérképezést az interneten. Ez a nyelv hasznos az adatrögzítéshez mind az alap-, mind a fejlett webhelyekről.

C ++:

A C ++ nagy teljesítményt és költséghatékony. Ez a nyelv jóval jobb, mint a Python, és minőségi eredményeket biztosít. Azonban a vállalkozások számára nem ajánlott a bonyolult kódok miatt.

PHP:

A PHP a legjobb nyelv a webbözéshez. A Python és a C + -szel ellentétben a PHP nem okoz gondot a feladatok ütemezése és a különböző webhelyek tartalmának lekaparása során. Ez olyan, mint egy teljes körű és a legtöbb internetes feltérképezési és adatbevezetési projektet kezeli az interneten. import. Az io és a Kimono Labs a két erőteljes adatrögzítő eszköz , amely PHP alapú. Nagyszerű tulajdonságokkal rendelkeznek, és egy-két órán belül képesek lesznek nagyszámú weboldalt. Sajnos a gyönyörű leves és a Scrapy (amelyek Python alapúak) nem nyújtanak semmilyen támogatást, mint a PHP-alapú adatnyerési eszközök.

Most nyilvánvaló, hogy minden programnyelvnek saját előnyei és hátrányai vannak. A PHP azonban sokkal jobb, mint a Python, és a legjobb internetes nyíró nyelv. Ez jobb lehetőségeket biztosít a felhasználók számára, és könnyen kezelhető nagyméretű projektekkel Source .

December 22, 2017