Back to Question Center
0

Semalt: Melyek a legjobb programozási nyelvek a weboldalra?

1 answers:

Az interneten történő levágás (más néven adatelnyelés és webes betakarítás) adatok a különböző helyszínekről. A webes kaparó szoftver az internethez vagy a webböngészőn keresztül, vagy a Hypertext Transfer Protocol segítségével érhető el. A webes lekapadás általában automatizált botok vagy webrobotok segítségével valósul meg. Navigálnak különböző weboldalakon, adatokat gyűjtenek és kivonják a felhasználók igényei szerint. A weblap tartalmát elemzi, átformázza és átkutatja, miközben az adatokat a teljes feldolgozás után az adatoknak megfelelően másolja a táblázatokba.

A weboldal a szöveges jelölőnyelvekkel (HTML, Python és XHTML) - imagens em alta definiã§ã£o gratuitas. Tartalmazza az információ gazdagságát, és az ember számára készült, nem pedig internetes kaparás bot számára. Azonban különböző kaparóeszközök képesek ezeket az oldalakat olvasni, mint az ember, és hasznos információkat kaphatnak a CSV vagy JSON formátumokban.

A Python a legjobb webszakadási nyelv?

A Python alapvetően egy olyan programozási nyelv, amely "shell" -ot kínál az adatok egyszerű szöveges formázására. Segít a felhasználóknak a különböző weboldalakból származó információk kivonásáról. A Python akkor hasznos, ha a digitális marketingesek vagy programozók kézi úton törik az adatokat. Ezzel a nyelvvel könnyedén beírhatjuk a kódsorozatot, és megnézhetjük az adatok lefejtését. Azonban a Python nem a legjobb internetes nyíró nyelv.

A Pythonnak több száz hasznos lehetősége van arra, hogy időt takarítson meg. Például híres az egyetemi és az adatkutató szakemberek körében. A Python segítségével könnyedén kereshetünk hasznos adatokat és akadémiai papírokat online. De amikor a webes kaparás, a Python nem olyan hatékony, mint a C ++ és a PHP. A Python a beépített támogatásból ismert, és közös formátumokban tárolja az adatokat, mint például a JSON és a CSV.

A webes kaparás legjobb programozási nyelvei:

Most tisztában van azzal, hogy a Python nem a legjobb nyelv a webkiszáláshoz. Ehelyett sok programozó és adatkutató preferálja a C ++-ot, a Node-ot. js, és PHP Pythonon keresztül.

Csomópont. js:

Jó a különböző helyszínek lekaparásához és másolásához. Csomópont. js alkalmas dinamikus weboldalakra, és támogatja az elosztott feltérképezést az interneten. Ez a nyelv hasznos az adatrögzítéshez mind az alap-, mind a fejlett webhelyekről.

C ++:

A C ++ nagy teljesítményt és költséghatékony. Ez a nyelv jóval jobb, mint a Python, és minőségi eredményeket biztosít. Azonban a vállalkozások számára nem ajánlott a bonyolult kódok miatt.

PHP:

A PHP a legjobb nyelv a webbözéshez. A Python és a C + -szel ellentétben a PHP nem okoz gondot a feladatok ütemezése és a különböző webhelyek tartalmának lekaparása során. Ez olyan, mint egy teljes körű és a legtöbb internetes feltérképezési és adatbevezetési projektet kezeli az interneten. import. Az io és a Kimono Labs a két erőteljes adatrögzítő eszköz , amely PHP alapú. Nagyszerű tulajdonságokkal rendelkeznek, és egy-két órán belül képesek lesznek nagyszámú weboldalt. Sajnos a gyönyörű leves és a Scrapy (amelyek Python alapúak) nem nyújtanak semmilyen támogatást, mint a PHP-alapú adatnyerési eszközök.

Most nyilvánvaló, hogy minden programnyelvnek saját előnyei és hátrányai vannak. A PHP azonban sokkal jobb, mint a Python, és a legjobb internetes nyíró nyelv. Ez jobb lehetőségeket biztosít a felhasználók számára, és könnyen kezelhető nagyméretű projektekkel.

December 22, 2017