Back to Question Center
0

Semalt: WebSundew Web Scraping Szoftver. Jellemzők és rendszerkövetelmények áttekintése

1 answers:

A webes kaparás a weboldalak adatainak összegyűjtését és a felhasználói követelmények szerinti lekaparását jelenti. Ez a szféra folyamatosan fejlődik, ezért új típusú szoftverek jönnek létre. A webes kaparás most a leghatékonyabb és legegyszerűbb módja annak, hogy hasznos információkat gyűjtsön különböző weboldalakról. A WebSundew egy erőteljes és átfogó webes törmelék eszköz, amely nagy sebességgel és termelékenységgel segíti az adatokat. A WebSundew segítségével könnyen felveheti a nagy mennyiségű adatot, és átalakíthatja azt kívánatos formátumba.

WebSundew - A vállalkozások és a vállalkozások számára alkalmas:

A WebSundew alkalmas vállalkozásoknak (e-kereskedelem, online kiskereskedők, ingatlanügynökségek, informatikai részlegek). A kívánt adatokat egyszerűen megcélozhatja, betakaríthatja és tárolhatja JSON vagy CSV formátumban. A WebSundew négy különböző változatban érhető el: Lite, Professional, Enterprise és Standard.

Kiválaszthatja az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelő verziót. Például a Lite verzió induló vállalkozásoknak és szabadúszóknak is alkalmas, és a Professional verzió nagyszerű a nagyvállalatok számára. A legjobb része az, hogy a WebSundew importálja a szükséges adatokat az Excel fájlokba, és lekaparja mind a képeket, mind a szöveges dokumentumokat.

Ha értékeli a magas munkaerő-termelékenységet és tudja, hogyan számolja a pénzt, akkor semmit sem tehet a WebSundew. Nagyon produktív és jól ismeri a szolgáltatást, amely másolja és pecseti az adatokat, és megkopja az igényeit. A dinamikus és az alapvető webhelyekről is lekaphatja az adatokat, anélkül, hogy veszélyeztetné a minőséget.

Hatékonyságának értékeléséhez csak a WebSundew letöltését és telepítését kell elvégeznie. Ezzel a webes lehúzóval meta-leírásokkal, meta címekkel és kulcsszavakkal célozhat egy webhelyet egy szempillantás alatt.

A WebSundew bármilyen webes tartalmat szkript nélkül kezel:

A WebSundew az egyetlen eszköz,. Ez az eszköz nagyszerű a nem programozóknak és a nem kódolóknak, és nincs szüksége semmilyen programozási képességre ahhoz, hogy hasznot húzzon rajta. Ehelyett a WebSundew a sablonok létrehozásán keresztül irányítja a kódot, és egyszerűen kiveszi a HTML dokumentumokat. Az eredmények a CSV, az XML és a táblázatkezelő formátumokban kerülnek mentésre. Az olyan vállalatok, mint a pénzügyi és banki részlegek, az ingatlanügynökségek és a viszonteladók, az adatrögzítő eszköz .

Rendszerkövetelmények:

WebSundew felhasználóként az alábbi rendszerek bármelyikét kell használnia:

  • 1. Operációs rendszerkövetelmények: Windows 7 / Vista / XP / 2000
  • 2. RAM: 512 MB
  • 3. Processzor (CPU): Athlon 1000 MHz vagy Pentium III

WebSundew felhasználóbarát kezelőfelület:

A WebSundew leginkább felhasználóbarát kezelőfelülete rendszer. A Web 2 egyszerűen feldolgozható. 0 weboldalt és kivonja az információkat a helyi HTML forrásokból. Töltsd le ingyenes verzióját, és próbáld meg a WebSundew-ot 15 napig, hogy biztosítsd minőségét. A próbaidőszak lejárta után nem lesz lehetséges a WebSundew használatára, így meg kell vásárolnia prémium verziót. A próbaverzióval akár 100 weboldalt is lehúzhat, majd a szoftver megáll, és megköveteli, hogy fizetjenek valamit 20 dollárról 70 dollárra. Röviden, a WebSundew egy kiváló adatleválasztó és webrobot Source .

December 22, 2017