Back to Question Center
0

Semalt beszél a WebHarvy, az egyik legjobb ingyenes web Scrappers

1 answers:

Az interneten számos adatrögzítő program van. Néhány ilyen eszköz alkalmas nem műszaki felhasználóknak, szabadúszóknak és oktatóknak, míg a többiek a vállalatok, a nagy márkák és a vállalkozások. A WebHarvy egy viszonylag új adatrögzítő szoftver, amely automatikusan képes kivonni a képeket, e-maileket, szövegeket és URL-eket. Ez az ingyenes program időt takarít meg az adatok kitermelésére, és a tartalmat különböző formátumokban biztosítja. A WebHarvy könnyen kezelhető eszköz, amely másodperceken belül megreked. Különböző weboldalak adatait kivonja a kulcsszavai alapján, és felhasználóbarát és olvasható formátumokban tárolja. Néhány legérdekesebb lehetőségét az alábbiakban említjük:

1. Pont- és kattintásinterfész

A WebHarvy vizuális webes lehúzóként van egy pont- és kattintási felület, így nem kell szkripteket és kódokat írni az adatok lekerekítése során. Ráadásul a beépített böngészővel különböző weboldalakat navigálhat, és kiválaszthatja az egérkattintással kaparható adatokat. A WebHarvy egyike azoknak a nagyon kevés adatrögzítő eszköznek , amelyek ígéretesek a minőségi eredményekre, és nem kerülnek semmihez.

2.

A WebHarvy használatával könnyen lekaphatja a különböző weboldalakról származó adatokat, például termékinformációkat, online tárolókat, e-mail címeket, hírportálokat, utazási portálokat stb.Ez az eszköz nem csak az adatok kivonását teszi lehetővé, hanem könnyebbé teszi az Ön weboldalának feltérképezését és a keresőmotor eredményeinek rangsorolását.

3. Category Scraping

A WebHarvy segítségével most lehúzhatja az információkat a linkek listájáról, amelyek hasonló oldalakhoz vagy webhelyek listájához vezethetnek. Más szóval azt mondhatjuk, hogy a WebHarvy segítségével a kategóriákon alapuló webhelyekről, például az Amazon és az eBay-ről származó adatokat kiválthat a minőségromlás nélkül. Továbbá, ez az egyszerűen konfigurálható eszköz megosztja a lekicsinyelt adatokat különböző alkategóriákkal.

4. Képek letöltése

Az adatoknak a képekről való kivonása az egyik legnagyobb probléma, amellyel szembesülünk ezekkel a napokkal. A WebHarvy alkalmazással letöltheti a képeket, ha teljes vagy részlegesen megragadják a merevlemezt. Ez az eszköz automatikusan lekicsinni fogja a különböző weboldalakon és e-kereskedelmi webhelyeken megjelenített képeket.

5. Auto Pattern Detection

Ez az eszköz különbözik a hagyományos adatrögzítő programoktól, mivel a WebHarvy automatikusan azonosítja a különböző weboldalakra. Ez azt jelenti, hogy nem kell az adatokat egyénileg lekérdezni az árazási webhelyektől és az e-mail címekről. Ennek az az oka, hogy a WebHarvy mindent beállít az Ön számára, és automatikusan azonosítja az elkapott adatok kategóriáit és mintáit.

6. Kulcsszóalapú kaparás

A többi hagyományos kaparásellenes szolgáltatással ellentétben a WebHarvy kulcsszóalapú kaparást végez a felhasználó számára. Ez azt jelenti, hogy a weboldalakat a kulcsszavai alapján kinyomtatni kívánja, beállíthatja a WebHarvy beállításait, és hagyja, hogy a szerszám végezze el a funkcióját. Az adatok a webhelyekről kikerülnek a kulcsszavak megzavarása nélkül, és mindig hibamentesek.

7. Rendszeres kifejezések

Biztonságos azt mondani, hogy a WebHarvy jó alternatíva a Kimono Labs és Import. io. Ez az ingyenes program lehetővé teszi, hogy mind a szöveges, mind a HTML forrásokból rendszeres kifejezéseket alkalmazzon, és a minőségét veszélyezteti Source .

December 22, 2017