Back to Question Center
0

Semalt Részvények 5 Tippek az adatok lekerüléséhez egy weboldalról

1 answers:

Az adatok nem mindig olvasható formában vannak, de léteznek az interneten. A legtöbb információ különböző nyelveken elérhető, ami megnehezíti számunkra, hogy megértsük, és mindent nem lehet elérni CSV-ben vagy más formátumban. Ilyen körülmények között nehéz lesz az információk megfelelő felhasználása. Ezenkívül nem tudod összeállítani az adatkészletekkel és feltárni önállóan. Így az adatrögzítés az egyetlen módja annak, hogy másolatokat készítsenek olvasható és hozzáférhető formátumokban.


1. A Google Táblázatok és a Google Chrome használata

Biztonságos azt mondani, hogy a Google Chrome és a Google Táblázatok mindössze 5 percen keresztül segítik az adatok lefejtését, és nem kell semmilyen kódot beillesztenie. A webhely elrendezésének ismerete az első lépés az adatok lekapálásában és felhasználásában. A legegyszerűbb módja az ImportHTML parancs a Google Táblázatokban. Úgy működik, mint a mágia, és megkarcolja az egész weboldalát a minőség romlása nélkül. Olyan szoftvereket is használhatsz, amelyek Chrome-ot kedvelik és sok funkcióval rendelkeznek.

2. Használja a Scraperwiki-t a jobb eredmények elérése érdekében

Ha összetett adatbázist szeretne lekaparni és nincsenek programozási készségek, meg kell próbálnia a Scraperwiki-t a jobb eredmények elérése érdekében. Segít a különféle Wikipédia oldalakon és nehéz webhelyeken áttörni, és néhány perc alatt letölti az egész webhelyet a merevlemezen. Ez az eszköz érdemes befektetni az energiát és időt, és biztosítja a legjobb és legpontosabb eredményeket. A Scraperwiki különböző funkciókkal rendelkezik, például különböző kódokat írhat, kérheti a szakértőket, hogy írják le a kaparókat az Ön nevében, és lépjen kapcsolatba a Scraperwiki közösségekkel a jobb eredmények érdekében.

3. Ismertesse a kaparó szerkezetét

Fontos megérteni a kaparó szerkezetét is. A legtöbb kaparó 3 fő részből származik: a kivágandó oldalak sorát, a mentett strukturált adatok területét, például egy adatbázist, valamint a letöltő vagy elemzőt, amely segít a URL-ek hozzáadásához.

4. A kaparás jelentőségének megértése:

A kaparás a különböző weboldalakból, PDF-fájlokból és egyéb dokumentumokból származó adatok kivonását teszi lehetővé, így felhasználhatóvá és olvashatóvá tehető a további feldolgozáshoz. Ez az egyik leghasznosabb és legátfogóbb módszer, amelyet az adatgyűjtéshez és az adatok felhasználásához lehet végrehajtani. A legjobb rész az, hogy nem kell programozási képességekkel rendelkeznie ahhoz, hogy az adatokat lehúzzon, ha olyan eszközöket használ, mint például a Kimono és az import. io.

5. Tudja meg, hogyan kell kaparni:

Meg kell tanulnod, hogyan kaparja meg, ha rendszeresen frissíteni kívánja az adatokat a különböző weboldalakról. Plusz, akkor megtudhatja, amikor rengeteg információ van, hogy elcsodálkozzon, és azt szeretné újra használni a webhelyén. Ha e-mailes figyelmeztetéseket kap érdekes termékekről és szolgáltatásokról, érdemes kaparni és megtanulni az alapjait. Igaz, hogy a kaparás egy egyszerű feladat, amelyhez néhány programozási képesség szükséges. Néhány webes kaparás eszköz nem követeli meg a programozási ismeretek és nyelvek elsajátítását, ami azt jelenti, hogy a feladatokat bármilyen kód nélkül elvégezheti Source .

December 22, 2017