Back to Question Center
0

Semalt Részvények 5 Tippek az adatok lekerüléséhez egy weboldalról

1 answers:

Az adatok nem mindig olvasható formában vannak, de léteznek az interneten. A legtöbb információ különböző nyelveken elérhető, ami megnehezíti számunkra, hogy megértsük, és mindent nem lehet elérni CSV-ben vagy más formátumban. Ilyen körülmények között nehéz lesz az információk megfelelő felhasználása. Ezenkívül nem tudod összeállítani az adatkészletekkel és feltárni önállóan - hat shops in brisbane australia. Így az adatrögzítés az egyetlen módja annak, hogy másolatokat készítsenek olvasható és hozzáférhető formátumokban.


1. A Google Táblázatok és a Google Chrome használata

Biztonságos azt mondani, hogy a Google Chrome és a Google Táblázatok mindössze 5 percen keresztül segítik az adatok lefejtését, és nem kell semmilyen kódot beillesztenie. A webhely elrendezésének ismerete az első lépés az adatok lekapálásában és felhasználásában. A legegyszerűbb módja az ImportHTML parancs a Google Táblázatokban. Úgy működik, mint a mágia, és megkarcolja az egész weboldalát a minőség romlása nélkül. Olyan szoftvereket is használhatsz, amelyek Chrome-ot kedvelik és sok funkcióval rendelkeznek.

2. Használja a Scraperwiki-t a jobb eredmények elérése érdekében

Ha összetett adatbázist szeretne lekaparni és nincsenek programozási készségek, meg kell próbálnia a Scraperwiki-t a jobb eredmények elérése érdekében. Segít a különféle Wikipédia oldalakon és nehéz webhelyeken áttörni, és néhány perc alatt letölti az egész webhelyet a merevlemezen. Ez az eszköz érdemes befektetni az energiát és időt, és biztosítja a legjobb és legpontosabb eredményeket. A Scraperwiki különböző funkciókkal rendelkezik, például különböző kódokat írhat, kérheti a szakértőket, hogy írják le a kaparókat az Ön nevében, és lépjen kapcsolatba a Scraperwiki közösségekkel a jobb eredmények érdekében.

3. Ismertesse a kaparó szerkezetét

Fontos megérteni a kaparó szerkezetét is. A legtöbb kaparó 3 fő részből származik: a kivágandó oldalak sorát, a mentett strukturált adatok területét, például egy adatbázist, valamint a letöltő vagy elemzőt, amely segít a URL-ek hozzáadásához.

4. A kaparás jelentőségének megértése:

A kaparás a különböző weboldalakból, PDF-fájlokból és egyéb dokumentumokból származó adatok kivonását teszi lehetővé, így felhasználhatóvá és olvashatóvá tehető a további feldolgozáshoz. Ez az egyik leghasznosabb és legátfogóbb módszer, amelyet az adatgyűjtéshez és az adatok felhasználásához lehet végrehajtani. A legjobb rész az, hogy nem kell programozási képességekkel rendelkeznie ahhoz, hogy az adatokat lehúzzon, ha olyan eszközöket használ, mint például a Kimono és az import. io.

5. Tudja meg, hogyan kell kaparni:

Meg kell tanulnod, hogyan kaparja meg, ha rendszeresen frissíteni kívánja az adatokat a különböző weboldalakról. Plusz, akkor megtudhatja, amikor rengeteg információ van, hogy elcsodálkozzon, és azt szeretné újra használni a webhelyén. Ha e-mailes figyelmeztetéseket kap érdekes termékekről és szolgáltatásokról, érdemes kaparni és megtanulni az alapjait. Igaz, hogy a kaparás egy egyszerű feladat, amelyhez néhány programozási képesség szükséges. Néhány webes kaparás eszköz nem követeli meg a programozási ismeretek és nyelvek elsajátítását, ami azt jelenti, hogy a feladatokat bármilyen kód nélkül elvégezheti.

December 22, 2017