Back to Question Center
0

Semalt Review: Hasznos internetes kaparás szolgáltatások nem kódolókhoz

1 answers:

Nem technikai jellegű személyként nehézségekbe ütközhet a nyereséges internetes kaparás szolgáltatás. Igaz, hogy az interneten nagyszámú program van. Néhányan e-mail címet adnak ki, míg a többiek hírportálokat, utazási webhelyeket és közösségi média platformokat céloznak meg. Az alábbi adatelnyelési programok kifejezetten nem kódolók és olyan emberek számára készültek, akik a programozási nyelvek, például a C ++ alatt akarnak maradni feladatuk elvégzése közben.

1. Spinn3r

Ez az egyik legjobb és legkedvezőbb webszakaszolási szolgáltatás a nem kódolók számára. A Spinn3r szakterülete az, hogy az egész webhelyet lekapja, és kivonja az adatokat a privát blogokról, a közösségi médiáról és az RSS-hírcsatornákról. Firehose API-t használ, és az indexelés és a feltérképezés több mint 80 százalékát kezeli az interneten. Ezenkívül a Spinn3r a kivont információkat a JSON formátumban menti, és a Googlehoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Az Ön igényeinek megfelelően szkenneli és frissíti adatbázisait, és keresést végez a nyers adatokon, így jó minőségű és jól strukturált információkat kap.

2. Octoparse

Az okkoparca az egyik olyan adatrögzítő szolgáltatás, amely könnyen konfigurálható. Széles körben ismert a felhasználóbarát és kiemelkedő felületéről. Az Octoparse megkönnyíti Önt a nehéz weboldalakról, és utánozza az emberi felhasználót, miközben információkat bocsát ki, és különböző webhelyeket és blogokat céloz meg. Az Octoparse lehetővé teszi a kitermelt adatok mentését a felhőbe, vagy letöltheti egy helyi gépre.

3. ParseHub

Mint más híres adatelnyelési szolgáltatások, a Parsehub egy megbízható és ingyenes szolgáltatás, amely nagyszámú webhelyet céloz meg, és átirányítást, JavaScriptet, AJAX-t és cookie-kat használ. Továbbá, ez a program fejlett gépi tanulási technológiával van felszerelve, és jobban olvashatja és értékelheti a PDF dokumentumokat. Jelenleg a Windows és a Linux felhasználók használhatják a Parsehubot, és 30 perc alatt több feladatot is végrehajthatnak.

4. Fminer

Az Fminer az egyik legkedvezőbb adatrögzítő program. Kombinálja a világszínvonalú specifikációkat, és lehetővé teszi az adatainak vizuális megjelenítését, miközben kapart. Az Fminer mind egyszerű, mind bonyolult webhelyeket behív, és egyáltalán nem igényel programozási ismereteket. Ha hiányzik a technikai tudás, az Fminer a megfelelő program.

5. Outwit Hub

Ez egy hatékony Firefox kiterjesztés, amelyet letölthet és használhat rendszeres Firefox kiegészítőként. Az Outwit Hub az egyik legjobb és legcsodálatosabb adattovábbítási eszköz. Ez nemcsak összegyűjti és koptatja az adatokat, hanem más weboldalakat is feltérképez, így egyszerűen reklámozhatja a márkát. Mivel ez a program nem létezik, ez a program nem igényel programozási készségeket és könnyen használható.

6. Web Scraper - Chrome kiterjesztés

Ez egy híres Google Chrome-bővítmény, amely kiváló minőségű funkciókat és tulajdonságokat tartalmaz. A Web Scraper jó alternatíva az importáláshoz. io és bármely operációs rendszerrel integrálható. Csak ki kell emelned az adatokat, amiket kapsz, és a Web Scraper kivonja és átalakítja azt, így a lehető legjobb eredményt kapja. A JavaScript és az Ajax weboldalakat kezeli, és a leghatékonyabb program a nem technikai személyeknek Source .

December 22, 2017