Back to Question Center
0

Hogyan hozhat létre egyszerre több backlinkset?

1 answers:

Jelenleg mindenki tudja, hogy a linkek nem egyformán jönnek létre. A linképítés egyszerű keresőoptimalizálás volt, mielőtt a Google létrehozta Penguin frissítését. Manapság, ha sok cikket írsz és elküldöd őket különböző cikkek beadási oldalakra, akkor sem találsz semmilyen eredményt, vagy keresési büntetést nem okozok. És ne feledje, senki sem tudja, mit fog tenni a Google. Minden alkalommal, amikor megpróbálsz játékkutatási algoritmust készíteni, készen kell álljon arra, hogy szankciókat kapjon.

Mindazonáltal nem indokolt megállítani a link megszerzéséhez szükséges dolgokat. Ehelyett meg kell tanulnod, hogyan lehet jó minőségű bejövő linkeket létrehozni a megfelelő módon.

Nem hisz neked, aki azt állítja, hogy a kapcsolat kiépítése halott. A backlinks továbbra is az elsődleges rangsor. Azonban csak szerves és egyenértékű módon nyert linkek hozhatnak eredményt.

Ez a bejegyzés célja, hogy megoszthassa Önnel néhány hasznos tippet, hogyan méretezhető módon építhet linkeket.

Hogyan hozzunk létre egy egészséges kapcsolatépítési alapot?

Képzeljük el, hogy létrehoz egy új tartalomcikket, és azt szeretné hirdetni a Google keresési eredményoldalán. Mivel Ön tudja, hogy a magasabb PR a minőségi webhelyekről érkező hivatkozásokból ered, nem lenne értelme a bejövő linkeket a lehető leggyorsabban létrehozni? Nem ésszerű, hogy egy rövid idő alatt sok bejövő linket építsenek az új tartalomelemhez. Az ilyen tevékenységek gyanúsnak tűnnek a Google számára. A jobb megoldás a Google számára a tartalom megtalálása és indexelése. Ez időbe telik, de több értékkel bír a webhelyén. Miután indexelted a tartalmad, elnyerheted a szerves linket, és javíthatsz a rangsorodon.

Hogyan segíthet a Google megtalálni és indexelni a tartalmat?

A tartalom indexálásának felgyorsítása érdekében használhatja az Alexa eszközt. A webrobotok folyamatosan elemzik ezt a webhelyet. Amikor beveszed a domain URL-jét az Alexa eszközön, automatikusan hozzáadja az új, optimalizált oldalt az adatbázisba. Amikor a keresőrobotok újra megismétlik webhelyét, az eredeti tartalmat a Google is elemzi.

Egy másik hatékony módja annak, hogy a Google-botokat vonzzák a tartalmakhoz adat-alapú infografika létrehozása. Ez működhet az Ön számára, mivel a közösségi média segít gyorsabb indexeléssel és láthatósággal. Ezért, ha az új tartalom népszerűvé vált a közösségi média platformokon, jelzi a Google számára, hogy a felhasználók megtalálják a tartalom minőségét és a linkeket. Ez azt jelenti, hogy mire elkezdi létrehozni a külső linkeket a minőségi tartalomelem körül, minden weboldal link szerves részévé válik.

Mindazonáltal meg kell győződnie arról, hogy releváns és hasznos információkat oszt meg az olvasók tartalmában, mivel minden új cikknek, bejegyzésnek vagy linknek további értéket kell nyújtania potenciális ügyfeleinek.

Általánosságban elmondható, hogy a hagyományos, elavult kapcsolatok kiépítése nem érdekli a végfelhasználó. Ahhoz azonban, hogy a minőségi kapcsolat gyümölcslé és nézd meg a természetes a keresők szemében, akkor kell összpontosítania, amit a célzott közönség akar. Az olvasóknak nem szabad megbánniuk, hogy követték a javasolt linket Source .

December 22, 2017