Back to Question Center
0

Tudsz segíteni nekem, hogy magas PR viszonyt kapok eladásra?

1 answers:

Tudomásul veszem, hogy egyáltalán nem könnyű megtalálni a megfelelő és biztonságos helyet, amely magas PR viszonyt kínál eladásra. Természetesen szinte lehetetlen elég magas szintű Domain Authority, PageRank és Page Authority pontszámok létrehozása - csak tisztán természetes módon, fizetett ajánlatok nélkül. Ideális esetben csak legitim forrásokat használhat, hogy minőségi linkeket mutasson a webhely vagy a blog weboldalaira. És van egy csomó helyem, hogy megtalálja a magas PR-backlink értékesítését - remélhetőleg a lehető legkevésbé kockázatos lehet ahhoz, hogy a Google.

Jó helyek nagy PR backlinks eladó

Nem kell pazarolni az idejét, hogy ez az unalmas emlékeztető - feltétlenül kockázatos törekvés. Ezért fogom megmutatni neked néhány hasznos, többé-kevésbé biztonságos helyet. Ha elég bátor vagy (vagy gondatlan - ki tudja?), Akkor itt adhat keresést a SEO-nek - legalább anélkül, hogy a Google-lal piros zászlót emelne azonnal.

  • Linkek kezelése - ez az erőforrás ajánlható a legjobb megoldásnak ahhoz, hogy az első próbálkozzon a látszólag természetes minőségi fizetett linkekkel. A különböző DA, PA és PageRank pontszámok széles körű elérhetőségét megtalálhatja. Fontos megjegyezni, hogy a költségvetés túlságosan szűk, ez a lehetőség lenne a legjobb választás - valószínűleg a legolcsóbb árcédulák kínálata a többi használatban - bizonyított helyek, amelyek magas PR visszakapcsolással kereskednek. Black Hat Links - a második legjobb hely, ahol akár egy pár teljesítő backlinks-ot, akár egy nagy készletet kaphat ömlesztve és kedvezményes áron ár. De azt javasoljuk, hogy fontolja meg a fizetős link építésének forrását, ha azonnal készen állsz legalább 50-60 linkre vásárolni. És ennek a helynek az a különleges tulajdonsága, hogy majdnem minden elérhető backlink elérhető DoFollow attribútummal.
  • A Fiverr - annak ellenére, hogy ez a webhely jól ismert a digitális marketing és az affiliate marketing közösségek között, továbbra is nagyon jó lehetőség lehet azok számára, akik magas PR-backlinks-okat keresnek. Ne feledje azonban, hogy a Fiverr csak akkor fogja mérni a SEO-ben mérhető eredményeket, ha gondosan használják. Úgy értem, hogy túl sok különböző automatizált eszköz létezik ott, így soha nem szabad elszalasztania, hogy minél több linket kapjon. Ne feledje, hogy a linkgyűjtés túlzottan gyors nyeresége mindig gyanakvó a Google szemében.
  • Backlinks Hub - ez az utolsó lehetőség, hogy ajánlom próbálni vásárolni minőségű backlinks a SEO. A legerősebb oldalak között szerepel a Backlinks Hub-on megvásárolt minden backlink éves garancia. És ez az erőforrás inkább a minőségre és a megfizethetőségre alapoz. Azonban a közös árcédulák odafigyelhetnek egy kicsit súlyosnak Source .

December 22, 2017