Back to Question Center
0

Meg tudja mutatni nekem a megfelelő megközelítést a PR10 linkek ingyen kereséséhez?

1 answers:

Ez a helyes kérdés, mert elfogadják, hogy a legmagasabb tartományi jogosultsággal és a PageRank értékekkel (például a PR5 - PR10 linkek) való kapcsolatok csak a beszerzés helyett kereshetők. Igen, természetesen sok a különböző ajánlatok az interneten, különböző típusú linkek, és még PR10 backlinks könnyen megtalálható az eladó. Mindazonáltal 99-ben. 9% -os esetek, ezek az "ajánlatok" nem más, mint trükkök, amelyeket a csalók használnak csak azért, hogy nyereséget termeljenek. Nem szeretné, hogy webhelye vagy blogja szigorú rangsorolási bírságot szabjon ki annak érdekében, hogy az alacsony színvonalú, térítés ellenében visszatérő linkeket kapjon? Ne feledje, hogy a SEO-ben végzett, jól teljesítő kapcsolatépítésre van szükség - a minőség mindig fontos, nem pedig a mennyiség. Úgy értem, hogy egy pár bevált PR10-es backlinks, például az oktatási és kormányzati weboldalak, vagy más, a legfontosabb megbízható források mindig jobbak a SEO célokra, nem pedig az alacsony minőségű backlinksok tömegének megteremtése mellett a fő cél egyértelmű megértése nélkül és tényleges működésük. Íme, hogyan kereshet extra erőteljes linkeket a SEO, és még a PR 10 backlinks - persze, van néhány szép finom megközelítések segíteni, hogy. A többiek közül javaslom a Testimonials, Vélemények, Beadványok, Vendég Hozzászólások és Infographics próbálkozását. De az a dolog az, hogy a PR10 backlinks lehet ragadni akár kormányzati, vagy oktatási források csak. Ebben az évben már sikerült különösebb értékes kapcsolatot szerezni, különösen az utóbbiak közül -, és megpróbálhatod PR8-PR10-es backlinks-ot is szerezni a dot EDU weboldalairól - akár széles körű, akár ösztöndíjak használatával.

Széleskörű tájékoztatás

Leggyakrabban minden elismert oktatási intézmény, amely nem korlátozódik az egyetemekre és a főiskolákra, nemcsak a hivatalos honlapot futtatja, olyan forrásoldalakkal, amelyek számos linket mutatnak vissza a leginkább elérhető, mindenki számára hasznos forráshoz - mind a diákok, mind a tanáraik számára. Ezért tartósan dolgozni, hogy észrevegyék és bekerüljenek ezekre az erőforrás oldalakra a későbbi referenciákhoz, nagyszerű módja lehet a legértékesebb linkek megszerzésére anélkül, hogy dollárba fizetnének, legalábbis közvetlenül. Ajánlom, hogy e-mailen keresztül széles körű tájékoztatást nyújtsok az iparához kapcsolódó hasznos megoldásokról, például webes tervezésről, automatizált kutatásról stb.Természetesen spamnek fogsz nézni. Mindenesetre, ha a pozitív válaszok 5-10% -át a link megküldéséhez kapja, ez a technika határozottan ésszerűnek bizonyul, ugye?

Ösztöndíjak

Ez a rendszer nemcsak időt és erőfeszítést igényel, hanem egy bizonyos költségvetési kiadást. Ez magában foglalja az ösztöndíjak megteremtését és támogatását, hogy megtérítsék az érdemelt dot EDU backlinket. Ha készen állsz az ösztöndíjra való munkára egy nagyon komoly módon, itt három fő pont van a feladathoz:

  • Létrehozhatsz egy oldalt, hogy általános leírást adsz az ösztöndíjról, -A pályázati űrlap a megfelelő résztvevők bevonására.
  • Határozza meg a leendő egyetemeket vagy főiskolákat a "főiskolák" -ként szereplő "ösztöndíj".
  • Kiterjeszti az elérhetőséget egy udvarias e-mailen keresztül - és szabadon fogyaszthatja, és elkezdheti dolgozni, hogy igazi ösztöndíjat nyerjen valódi nyertesek és jutalmakkal Source .
December 22, 2017