Back to Question Center
0

Hogyan készítsünk minőségi linkeket az Ön webhelyére olyan stratégiákkal, amelyek működnek?

1 answers:

Minden webhelytulajdonos, aki szeretné javítani a rangsorukat, keresi a módját, hogy visszatérjen a weboldalaikhoz. A bejövő linkek jelentősen befolyásolják a webhely rangsorolását és szavazatait a márka jogosultsága szempontjából. A kapcsolatépítés folyamata új bejövő linkek létrehozására más résszel kapcsolatos weboldalakon, azzal a céllal, hogy növelje a márkahatalmat és vonzzon nagyobb forgalmat a kapcsolt forráshoz. A kapcsolatépítési eljárás az off-page optimalizálásra vonatkozik, és a weboldal struktúrájának és használhatóságának javítása, a minőségi tartalom készítése és a felhasználóbarát tervezési. Ha minden oldalra optimalizálási folyamat megtörtént, itt az ideje, hogy webhelyét tágabb közönségnek jelenítse meg. A kapcsolatépítés nagyon hasonlít a szóbeszédhez, ami illeszkedik a bejövő marketingstratégiához.

Az összes backlinks létrehozása lehetetlen. Ugyanígy érdemes ismernie néhány általános visszalépési minőségi tényezőt, amelyek a következőket foglalják magukban:

 • A bejövő linkek erőteljesek, amikor iparági internetes forrásokból származnak.
 • A horgony szövegének természetesnek kell lennie, és kapcsolatban kell lennie egy tartalomtémával és a célzott kulcsszavával.
 • A backlink körüli szövegnek maximálisan relevánsnak és hasznosnak kell lennie. A felhasználók nem vonzhatják hirdetésként.
 • A bejövő linkek száma az oldalra kapcsolódva.
 • A kapcsolódási oldal hatósága és hírneve.
 • Az összekapcsolás honlapja PageRank. Továbbá a következő tényezőket kell szem előtt tartani a webhelyére mutató linkek kiépítése során:

  • Sokszínűség

  A linkjeit több domainre kell felépíteni, hogy megmutassák a Google-nak, hogy tartalmát a különböző emberek száma értékeli. Ezen túlmenően, a különböző területeken lévő linkek létrehozásával javíthatja a linkprofilját, és szervesabban tudja létrehozni.

Természetesen a legtöbb webmester elsődleges kapcsolatépítési célja a dofollow backlinks elérése, mivel átvitelük összeköti a levét a kapcsolt forrásokkal. Ahhoz azonban, hogy egészséges és természetes megjelenésű backlink profilt hozzon létre, létre kell hoznia mind a dofollow, mind a nofollow külső linkeket.

 • Anchor szövegek

Minden egyes bejövő linkhez különböző horgonyszöveget kell létrehoznia. Ráadásul a horgony szövegei nem ugyanazok, mint a márkanév vagy a célzott kulcsszó. Ne feledje, hogy ugyanazok a horgonyos szövegek valószínűleg ártanak hírnevének és a Google büntetéseinek.

A 2012-es nagy Google frissítés előtt minden webmester kiemelte a bejövő linkek számát, nem pedig a minőséget. Azonban, miután a Google Penguin frissítése bekövetkezett, az összes régi fekete-hat SEO kapcsolatépítési stratégia nem lett hatékony.

Szóval, hadd vitesse meg, hogyan lehet visszakapcsolni a weboldal szerves módon:

 • Szerkesztői hivatkozások

megszerezheti a szerkesztői kapcsolatokat, egyszerűen kapcsolatba lépve a résszel kapcsolatos magas PR helyszínekkel, és megvitathatja velük kapcsolatépítési kilátásait. Mindazonáltal készen kell álljon arra, hogy számos weboldal tulajdonosához eljusson, és ennek következtében figyelmen kívül hagyja őket, vagy negatív választ kap. Ellenőrizheti a niche-hez kapcsolódó webhelyek jogosultságát a Semalt Web Analyzer vagy a Majestic segítségével Source .

December 22, 2017