Back to Question Center
0

Semalt: 4 Data Scraping eszközök, amelyek időt takarítanak meg

1 answers:

A programozás az adat tudomány része. Az egyiknek kiváló programozási készségeket kell kifejlesztenie, hogy kézi úton rántsa le az adatokat. Egyesek azonban nem tudnak különböző kódolási nyelveket tanulni és megfelelő alternatívákat keresni. A következő adatrögzítő eszközök nagyszerűek a nem programozók számára.

1. Kimono Labs

A Kimono Labs már jó ideje körül van. Ez az egyik legjobb és legcsodálatosabb adatrögzítő alkalmazás. Ez a nyílt forráskódú program egy 15 napos próbaverzióval érkezik, de szabad verziója is elérhető. A Kimono Labs az egész weboldalt megragadja, az adatgyűjtéstől a kaparásig, a validálásig és a telepítésig. A Kimono Labs erőteljes webrobotként működik és kód nélkül is használható. Ráadásul lehetővé teszi, hogy egyszerre nagyszámú weboldalt törje le, és egyáltalán nem veszélyezteti a minőséget. A Kimono Labs mindig az első olyan vállalkozás, amely az adatgyűjtésre, a vizualizációra és a szervezetre épül. Szintén nagy adat-analitikát alkalmaz a felhasználók számára, megkönnyítve munkáját.

2. import. io

Az adatrögzítés nem programozók számára soha nem volt ennyire könnyű. Ez egy automatizált webes extrakciós platform, amelyet a szakértők építenek, és azt állítja, hogy eddig nagyszámú weboldalt hasított. import. Én nemcsak a nem programozók, hanem az adatok tudósai számára is jó. Ez az eszköz automatikusan felismeri a feldolgozás megkezdése előtt a legmegfelelőbb információkat, és a szövegbányászati ​​szakértők is használják. Hiperparaméterei megkönnyítik a hibamentes adatok kiválasztását, és megkapják a kívánt formátumban kapart.

3. Facebook és Twitter API-k

A közösségi média szakértők, az induló vállalkozások és a nem programozók, a Facebook és a Twitter API-k elég hatékonyak. Adattörlési szolgáltatásokat nyújtanak bizonyos API-k segítségével, és csak néhány percet vesz igénybe, hogy az adatokat a kívánt formában lekapja. Határozott forrásokat használ fel adatkészletek létrehozására és weboldalainak feltérképezésére rövid idő alatt, programozási ismeretek és technikai ismeretek nélkül. Az API-k segítenek a különböző adatfüggő problémák megoldásában, a szövegben lévő hibák észlelésében és szerkesztésében, valamint a felhasználók számára készített képek és videók jó minőségű információinak megszerzésében.

4. Lehúzó (Chrome kiterjesztés)

Ha rendszeresen használja a Google Chrome-ot, és ez az Ön elsődleges böngészője, próbáld meg a Scraper. Ez az egyik legjobb és leghatékonyabb adatrögzítő program. Ez gépi tanulási technológiával készült, és kifejezetten nem programozók számára készült. A kaparó hasznos információt nyerhet Önnek, és rengeteg kiemelkedő tulajdonsággal rendelkezik. A spam észlelési opciója lehetővé teszi a spam adatok megszabadulását és az Ön igényeinek megfelelő információk szervezését, helyesírási vagy nyelvtani hibák nélkül. A lehúzó segít a hozzászólások és az e-mailek elemzésében, az adatok jó kivonatolásában, és meghatározza, hogy hasznos-e az Ön vállalkozása számára vagy sem.

A többi hagyományos adatrögzítő eszközzel ellentétben a fenti 4 szolgáltatás nem igényel technikai gondolkodást. Továbbá nem kell tanulnia a programozási nyelveket, hogy hasznot húzzon ezekből a adatkarcolókból . Csak telepítenie kell és aktiválnia kell őket, hogy élvezhessék előnyöket és adatrögzítő funkcióikat Source .

December 22, 2017