Back to Question Center
0

Semalt: Web Scrapers. A legegyszerűbb módja a Web Scraping szoftver használatának

1 answers:

A webes lehúzó olyan program vagy szoftver, amelyet több adatbázissal történő adatkivételre fejlesztettek ki honlapok. Mivel a webes adatok kitermelése a vállalkozások körében általános gyakorlat, egyes webhelyek ingyenes webböngészőket kínálnak, míg a másik a szolgáltatásokat, amelyeket meg kell fizetnie. Az egyik legmegbízhatóbb webragasztó eszköz a Web Scraper.

A Web Scraper segítségével létrehozhatja saját cégének e-mail címét tartalmazó adatbázisát, vagy létrehozhatja termékeit vagy e-shop katalógust. Az eszköz egyik legkedvezőbb előnye, hogy egy cég névjegye névtelenül tölthető le számos weboldalról, elképesztő sebességgel és nagy pontossággal! Továbbá, a lefejtett tartalom különböző formátumokban és különböző helyeken menthető el, így bármikor használható. Íme néhány, a szoftver legfontosabb jellemzője. (14)

14 napos ingyenes próba

A Web Scraper 14 napos ingyenes próbaverzióval érkezik. Ez azt jelenti, hogy ingyen kipróbálhatja a szoftvert két hétig. Ezt követően, ha tetszik, megvásárolhatja.

Nem igényel programozási ismeretet

A Web Scraper nem igényel semmilyen programozási nyelvet vagy szkriptet. Mindössze annyit kell tennie, hogy néhány kattintás az egér, és válassza ki a szükséges adatokat az extrakció.

Egyszerre több böngészőt is képes kezelni

A Web Scraper képes egyszerre több weboldalról adatokat gyűjteni, és egyszerre több böngészővel is dolgozhat. Ezzel időt és energiát takarít meg.

A biztonságos weboldalakról történő adatkivonás lehetősége

Ez a webszakaszoló eszköz képes arra, hogy proxykiszolgálókon keresztül adatokat bocsásson ki, a proxy szerverek használatát. Ez a szolgáltatás olyan vállalkozások számára hasznos, amelyek a biztonságos internetes oldalakról, például a LinkedIn-ről és a Facebook-ról származnak.

A lekicsinyelt adatokat többféle formátumba tudja átformálni

Az adatokat különböző formátumokba exportálja. Kivághatja az adatokat a TXT, XML és CSV formátumokból a felhasználó utasításaitól függően. Valójában ugyanazokat az adatokat három különböző formátumba tudja átalakítani.

Egy felhasználóbarát felületet kínál

Az eszköz könnyen érthető és felhasználóbarát felületet biztosít, így nincs szüksége semmilyen technikai ismeretre azt. Nem kell oktatóanyagokat vagy videomegjelenítést használni.

Versenyképes ár

Kiváló tulajdonságai miatt úgy gondolja,. Azonban ez jön egy elfogadható áron.

Két változatban érhető el

A Web Scraper két változata létezik. Az első változat lehetővé teszi a versenytársak kínálatainak és termékeinek összehasonlítását. A második verzió a kapcsolatok kivonására szolgál. Kiválaszthatja a megfelelő üzleti verziót. Azonban nem ritka, hogy egyetlen vállalkozás mindkét verziót megvásárolja. Ugyanígy teheti meg, hogy jobb eredményeket érjen el.

Következésképpen, mivel nincs semmi veszíteni, miért ne próbálja meg a 14 napos próbaverziót?. A próbaidő után vásárolhatja meg Source .

December 22, 2017