Back to Question Center
0

Mi a legegyszerűbb módja a magas PR7 visszakapcsolásoknak?

1 answers:

Ami engem illet, a backlinks építése nem olyan nehéz, és nagyon egyszerű feladat lesz, amikor a helyes utat választja. És képesek vagyunk sikeres linkek létrehozására a legmagasabb rangú webhelyekről, a lehető legmagasabb PageRank lehetőséggel. Úgy értem, szabadon megragadhatsz nem csak egyetlen PR7 backlinket, hanem sokkal értékesebbeket is, amelyek akár PR8, akár PR9 pontokat. És alább megmutatom neked néhány jó helyet, ahol elég magas a PageRank értéke, érdemes kapcsolatokat teremteni. Nézzük át a kiemelt listámat, beleértve a legnépszerűbb weboldalakat, például a Névjegyet. nekem. WordPress. org, Drupal. org, az Apple. com, valamint a Flickr. com.

Kövesd a lépésről-lépésre vonatkozó akcióterveket, hogy extra PR7-es backlinks-okat hozzanak ki, hogy a saját webhelyére vagy blogjára mutassanak. Olvassa el az olvasást, és élvezze a PageRank, a tartományi hatóság és a potenciálok teljes skáláját a skálázott.

Rólunk. nekem

Azt javaslom, hogy az első próbálkozásod ott és sehol máshol. Ról ről. nekem egy nagyon egyszerű online platform, amelyet kártyaszerzőnek terveztek az e-kereskedelmi vállalkozások számára. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy mindent együtt - mind az üzleti webhelyeket, mind a személyes profilokat húzzon a közösségi média oldalakon, például a Facebookon, a LinkedInen, a Google Plus-on és bármely más webhelyen vagy blogoldalon. Íme, hogyan lehet egy pár értékes PR7 backlinket odalent oda. Csak lépjen az A főoldalra regisztrációra. Ha mindent megtalálsz a helyén - csak menj a "szerkesztés" oldalra és folytasd az "életrajz" részt. Ezután helyezzen el egy linket, amely a fő webhelyére vagy blogjára mutat. A feladat befejezéséhez kattintson a fülre mutató hivatkozásokra, hogy elhelyezni tudja saját domainnevét - és készen állsz!

WordPress. org

Ez egy jól ismert és megbízható szolgáltatás, amely nyílt forráskódú szoftvereket kínál. A WordPress elsősorban a blogolás és a CMS online keretrendszerrel foglalkozik, amelyek becslése szerint a teljes internetes erőforrások egynegyedének felhatalmazása és támogatása pillanatnyilag. Itt van, hogyan érheti el a megérdemelt backlinks a PageRank értéke akár 9 pontot. Mindössze annyit kell tennie, hogy befejezze regisztrációs eljárását, és folytassa az újonnan létrehozott profiloldalát - csak azért, hogy kitöltse webhelyét vagy blogjának URL-jét.

Drupal. org

Az éppen olyan egyszerű, mint az előző lehetőség, egyszerűen regisztrálhat a Drupalra. org - és kap egy szükséges számú PR7 backlinks. Valójában minden a Drupal-nal. A szerveknek zökkenőmentesnek és magától értetődőnek kell lenniük, ezért nem valószínű, hogy szembe kell néznie a problémákkal.

Flickr. com

Próbáljon meg linkeket létrehozni ehhez a népszerű hosting szolgáltatáshoz. Eltekintve a többi fejlett és határozottan erőteljes funkció közül a Flickr-ben. com, ez a weboldal lehetővé teszi a fotók feltárását és megosztását a helyi felhasználók és az érintett közösségek között. A két korábbi esethez hasonlóan mindössze annyit kell tennie, hogy létrehozza a személyes profilját, és beírja a rendszerleíró adatbázisba. Miután elkészült, kattintson a sávra, és válassza ki a megfelelő opciót a profilinformáció szerkesztéséhez. Ne felejtsd el elmenteni az előrehaladást, és élvezni a másik webhelyre vagy blogra mutató linket Source . Sok szerencsét!

December 22, 2017