Back to Question Center
0

Mi a legegyszerűbb módja a magas PR7 visszakapcsolásoknak?

1 answers:

Ami engem illet, a backlinks építése nem olyan nehéz, és nagyon egyszerű feladat lesz, amikor a helyes utat választja. És képesek vagyunk sikeres linkek létrehozására a legmagasabb rangú webhelyekről, a lehető legmagasabb PageRank lehetőséggel. Úgy értem, szabadon megragadhatsz nem csak egyetlen PR7 backlinket, hanem sokkal értékesebbeket is, amelyek akár PR8, akár PR9 pontokat - the boat show tv series. És alább megmutatom neked néhány jó helyet, ahol elég magas a PageRank értéke, érdemes kapcsolatokat teremteni. Nézzük át a kiemelt listámat, beleértve a legnépszerűbb weboldalakat, például a Névjegyet. nekem. WordPress. org, Drupal. org, az Apple. com, valamint a Flickr. com.

Kövesd a lépésről-lépésre vonatkozó akcióterveket, hogy extra PR7-es backlinks-okat hozzanak ki, hogy a saját webhelyére vagy blogjára mutassanak. Olvassa el az olvasást, és élvezze a PageRank, a tartományi hatóság és a potenciálok teljes skáláját a skálázott.

Rólunk. nekem

Azt javaslom, hogy az első próbálkozásod ott és sehol máshol. Ról ről. nekem egy nagyon egyszerű online platform, amelyet kártyaszerzőnek terveztek az e-kereskedelmi vállalkozások számára. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy mindent együtt - mind az üzleti webhelyeket, mind a személyes profilokat húzzon a közösségi média oldalakon, például a Facebookon, a LinkedInen, a Google Plus-on és bármely más webhelyen vagy blogoldalon. Íme, hogyan lehet egy pár értékes PR7 backlinket odalent oda. Csak lépjen az A főoldalra regisztrációra. Ha mindent megtalálsz a helyén - csak menj a "szerkesztés" oldalra és folytasd az "életrajz" részt. Ezután helyezzen el egy linket, amely a fő webhelyére vagy blogjára mutat. A feladat befejezéséhez kattintson a fülre mutató hivatkozásokra, hogy elhelyezni tudja saját domainnevét - és készen állsz!

WordPress. org

Ez egy jól ismert és megbízható szolgáltatás, amely nyílt forráskódú szoftvereket kínál. A WordPress elsősorban a blogolás és a CMS online keretrendszerrel foglalkozik, amelyek becslése szerint a teljes internetes erőforrások egynegyedének felhatalmazása és támogatása pillanatnyilag. Itt van, hogyan érheti el a megérdemelt backlinks a PageRank értéke akár 9 pontot. Mindössze annyit kell tennie, hogy befejezze regisztrációs eljárását, és folytassa az újonnan létrehozott profiloldalát - csak azért, hogy kitöltse webhelyét vagy blogjának URL-jét.

Drupal. org

Az éppen olyan egyszerű, mint az előző lehetőség, egyszerűen regisztrálhat a Drupalra. org - és kap egy szükséges számú PR7 backlinks. Valójában minden a Drupal-nal. A szerveknek zökkenőmentesnek és magától értetődőnek kell lenniük, ezért nem valószínű, hogy szembe kell néznie a problémákkal.

Flickr. com

Próbáljon meg linkeket létrehozni ehhez a népszerű hosting szolgáltatáshoz. Eltekintve a többi fejlett és határozottan erőteljes funkció közül a Flickr-ben. com, ez a weboldal lehetővé teszi a fotók feltárását és megosztását a helyi felhasználók és az érintett közösségek között. A két korábbi esethez hasonlóan mindössze annyit kell tennie, hogy létrehozza a személyes profilját, és beírja a rendszerleíró adatbázisba. Miután elkészült, kattintson a sávra, és válassza ki a megfelelő opciót a profilinformáció szerkesztéséhez. Ne felejtsd el elmenteni az előrehaladást, és élvezni a másik webhelyre vagy blogra mutató linket. Sok szerencsét!

December 22, 2017