Back to Question Center
0

Hogyan építsünk egy olyan nyerő tartalomstratégiát, mint Brian Dean, Backlinko SEO eszköz létrehozója?

1 answers:

A keresőoptimalizálás szabályai szerint minden webforrásnak, különösen a tartalomorientáltnak, rendszeres tartalomszolgáltatást kell készítenie. Azonban mi a szokásos frekvencia a tartalom közzétételéhez? A valóságban nincs olyan fogalom, mint a standard vagy az ideális gyakoriság, mert minden a webhely réstől, az üzleti céloktól és a célzott közönségtől függ. Természetesen jó lehet, ha tartalmat tesz közzé bármikor, ha valamit meg szeretne osztani a nyilvánossággal. Mindazonáltal készen kell állni arra, hogy ebben az esetben a tartalmadat nem fogják nagyon értékelni és gyorsan elhalványulnak.

Ebben a cikkben megoszthatom önnel gondolataimat ezen a témában, és bizonyítom, hogy a "kevésbé" tartalom tartalmi stratégia jó az üzleti promócióhoz.

Nagyon sok szeretetet és megosztást kaphat, több bejövő kapcsolatot kaphat és vonzóbbá teheti a célzott forgalom megvalósítását "kevésbé több" megközelítés. Brian Dean, a Backlinko SEO eszköz tulajdonosa nagyszerű hatást gyakorolt ​​tartalmi stratégiájára. Az elmúlt néhány évben közzétette a SEO álláshelyek korlátozott mennyiségét. Mindezek a hozzászólások sok célzott forgalmat irányítottak a webhelyére, és ez az egyik legérdemesebb webes forrást jelentette az interneten. Néhány állása háromezer részvényt és több mint kétszáz szerves linket érdemelt meg a releváns és hiteles forrásokból. Tehát, ahogy láthatja, a Backlinko SEO eszköz tulajdonosa sikeresen végrehajtotta a "kevésbé" tartalmú megközelítést.

A "kevésbé több" tartalomstratégia

A "kevésbé több" tartalomstratégia csak kiváló minőségű,. A felhasználóknak ilyen jellegű tartalmakat kell bevonniuk, és figyelmet kell fordítaniuk a következő kiadványukra. Lehetővé teszi a közönség felépítését a szakértelem és a hírnév bemutatásával.

Ez az egyszerű, de kreatív tartalmi stratégia megköveteli:

 • Kiváló minőségű, egyedülálló tartalom a kutatásból az esettanulmányokba;
 • Hivatkozható tartalom;
 • átfogó tartalom, beleértve a kurátust;
 • hosszú formájú szövegek;
 • Kutatási alapú szövegek;
 • Az erősítésre és promócióra helyezett erőteljes hangsúly.


  A "Kevesebb a több" stratégia tökéletesen megfelel azoknak a webmestereknek, akik hangsúlyt fektetnek a közzétett tartalom minőségére a mennyiség helyett. A magas minőségű tartalom kutatása és létrehozása havonta egyszer több időt és erőfeszítést igényelhet, mint hetente több bejegyzés közzététele.

  Ez a megközelítés nem minden webes forráshoz alkalmazható. Például nincs értelme szórakoztató vagy oktató blogok vagy közösségi média használatára, mivel ezek a fórumok gyakoribb kiadványokat igényelnek.

  Amint azt a "kevésbé több" tartalom legjobb példája említette, a Brian Dean kiadványok a Backlinko SEO weboldalán. Négyhetes vagy négyhónapon belül kutatási és referencia cikkeket állít elő. Ennek ellenére a ritka tartalom közzététel ellenére a felhasználók várakozással tekinthetnek friss cikkekhez.

  A statisztikák azt mutatják, hogy a Brian Dean tartalom közzétételi megközelítése eredménye, hiszen az összes 53 álláshely átlagos és medián részesedése hihetetlenül magas. A részvények átlagos száma 2,490, a medián pedig 1,280. Az egyedülálló összekapcsoló területek átlagos száma is meglepő - 275 postánként és 175 mediánonként. A komplexum összes pozíciója közel 4 millió látogatót és 11 millió oldalnézetet vonzott. Megmutatja, hogy egy intelligens megközelítés a tartalmi marketingkampány számára drasztikusan megváltoztathatja a webhelyes mutatókat, és növelheti a webhely hatóságát a digitális piacon Source .

December 22, 2017