Back to Question Center
0

Van-e bármilyen végső megközelítés felhúzni a PageRank-ot a linkek között?

1 answers:

Jelenleg több olyan érvényes stratégia létezik, amelyet fel lehet használni minden webhely vagy blog oldalának visszaemelésére. És mielőtt elkezdenénk, nézzünk szembe velünk - nem tudod szó szerint "visszahúzni" a meglévő PageRank-et backlinkkel, bármennyire is trükkös vagy jól hangolt. Természetesen a backlink-profilod a legfontosabb tényezők közé tartozik, amikor egy mérhető befolyással van, amely végül meghatározza az Ön weboldalának rangsorolását. A legfontosabb keresőmotorok, mint a Google, a következő tényezők közül a következőek: a permalinkek, a fő célcikkek, az egyedi minőségi tartalom és a webhely többi tulajdonsága, amelyek kevésbé meghatározóak a SEO-ben. Visszatérve a pontra - egyszerűen lehetetlen, hogy azonnal javítsa a PageRank backlinks-ot. De a feladat még mindig megvalósítható, mivel hajlandó és készen áll arra, hogy türelemmel dolgozzon az átfogó hosszú távú stratégiáján. Az alábbiakban valószínűleg a legmegfelelőbb megközelítési mód az épületek összekapcsolására, amelyek potenciálisan hozzájárulhatnak a Google magasabb rangsorolásához.

És hadd adjak neked az utolsó figyelmeztető szót - soha ne próbáld megnövelni a PageRank backlinks automatizálással. Így hát itt az első és legfontosabb szempont:

Fokozódjon inkább a minőségre, mint a mennyiségekre

A SEO-stratégiák oroszlánrészét előidéző ​​alapkoncepció kizárólag a minőségi fogadás. A SEO globális célja az, hogy stabil és hosszú távú eredményt érjen el a SERP-k online promóciójához. Sajnálatos módon túl sok blogger és kezdő webmester találkozik egy szabványos problémával az összeköttetések építésével. Úgy értem, nagyon gyakran előtérbe helyezik a mennyiséget, kétségbeesett reményben, hogy egy hatalmas backlinks-csomag kihagyása összességében. De szörnyen rosszak, mert az alacsony színvonalú vagy irreleváns kapcsolatok nemcsak a SEO célokra használhatatlanok. Valójában nagy a valószínűsége annak, hogy a rangsor helyett szigorú rangsorolási büntetést kapsz. A legrosszabb esetben, mindent végül a végleges tilalom a keresés.

A niche vagy az üzleti élet kapcsolata

Soha ne csináld ezt a szörnyű hibát,. Valójában rosszul jártam a blogomhoz való visszatéréshez - csak összekapcsoltam minden látszólag megbízható webhellyel, amit érdemes foglalkozni. Így, az újonnan létrehozott linkek nagy része nem tisztán releváns - sőt, nem mindegyikük jött létre a megfelelő rést. Ennek eredményeképpen nagy mennyiségű időt és erőfeszítést vesztegettem el - csak azért, hogy frusztrálódjék, és nincsenek tényleges nyereségem a PageRank-ban a linkekből. Ezért mielőtt bekapcsolódnék a megjegyzésekbe és a témákkal kapcsolatos vitákba, erősen javaslom, hogy ellenőrizzük, hogy a célforrások teljes mértékben szentelnek-e a résszel vagy ugyanazon üzleti ágazatban maradnak.

A kulcsszókutatás kezelése a horgonyok hatékony tárolása érdekében

Nos, nem kell azt mondanunk, hogy a tartalom a király. A SEO-ről szó szerint a megfelelő kulcsszavak kiválasztása és a megfelelő szemantikai elemzés kering. Tehát minden weboldal profiljában lévő háttértár, pontosabban a horgony szövege. Sajnos túlságosan gyakran elhanyagolták a mélyreható kulcsszavak kutatásának kezelését. Éppen ezért fontolja meg a link horgonyainak a lehető legtisztább megírását - legalábbis az AdWords vagy más kifinomultabb kulcsszó-kutatási eszközök használatával. Így biztosíthatja a rossz összeköttetést a népszerűség hiánya miatt. Csak győződjön meg róla, hogy naprakész, és kövesse az összes jelentős keresési trendeket és szemantikai sajátosságokat. Ne felejtsük el, hogy két látszólag hasonló horgonyszöveg képes kapcsolatot teremteni az abszolút egyenlőtlen forgalmat generáló potenciállal, és így véglegesen befolyásolja a PageRank-ot saját módján Source .

December 22, 2017