Back to Question Center
0

Hogyan készítsünk nyereséges backlink profilt a dofollow backlinks generátor használatával?

1 answers:

Minden weboldal tulajdonos álma, hogy az online üzleti tevékenységüket a lehetséges ügyfelek számára láthassa. Ezért csinálnak egy kifinomult marketing kampányt, amely magában foglalja a keresőoptimalizálás, a közösségi média marketing, a dofollow backlinks generáció és így tovább. Ha van valami megosztani egy szélesebb közönséggel, akkor biztosan meg kell tennie.

A kapcsolatépítés a keresőoptimalizálás egyik legfontosabb része. A bejövő linkek elengedhetetlenek a rangsoroláshoz a keresési eredményoldalon, és vonzzák a potenciális ügyfeleket. Tartalmát a célzott közönség számára láthatóvá teszi, és növeli az üzleti megtérülést.

A bejövő összeköttetések építése nem rakétatudomány, de a tekintélyes magas PR-helyek visszafordulása túl bonyolultnak tűnhet egy újonc számára. Szerencsére sok a professzionális dofollow backlink generátor létezik a weben, valamint a keresőoptimalizálási tanácsadók és a linkek építői, akik segítenek minél magasabb minőségi linkeket beszerezni a nagy PR webhelyektől.

Ebben a cikkben megosztom veled néhány tippet, hogyan lehet ingyen létrehozni a dofollow backlinks-ot. Ezenfelül itt találsz néhány rendelkezésre álló dofollow linket, amelyek lehetővé teszik a külső linkek létrehozásának folyamatát.

Webforrások, amelyek dofollow backlinks generátorokat szolgálnak ki

Itt talál egy listát a webes forrásokról, ahol ingyenes dofollow hivatkozásokat talál rövid időn belül. Beszélni fogok olyan kiemelkedő webes forrásokról, mint a Microsoft, a Facebook, a Google és így tovább.

Mielőtt elkezdenénk beszélni ezekről a forrásokról, szeretném megemlíteni, hogy kétféle backlinks - dofollow és nofollow. A nagy PR webhelyek közül mindegyik biztosítja mindkét kapcsolattípus - a Google + -t, a YouTube-ot és egyebeket. Éppen ellenkezőleg, az olyan népszerű társadalmi platformok, mint a LinkedIn és a Facebook, csak a nofollow backlinks-ot építhetik fel.

Röviden, a dofollow backlinks azok, amelyek áthaladnak linket juice egyik forrásból a másikba, és segít növelni weboldal rangja egy adott kulcsszó. A Dofollow backlinks lehetővé teszi a márkahatalom megteremtését és a Google számára, hogy milyen jó hírnévnek örvend a webes forrás. A Nofollow backlinks olyan linkek, amelyek nem adnak át semmilyen linket, és nem befolyásolja az oldal rangját. Azonban még mindig képesek növelni a backlink-profilt, ha magas PR webes forrásokból származnak.

 • Microsoft

A Microsoft jelentős és hatósági web olyan forrás, amely sok értékkel bír a felhasználók számára a világ minden tájáról. Ezért van a legmagasabb PageRank. A bejövő linkek beszerzése ezen a webhelyen, növelni fogja a márkafelügyeleti jogát és növelni fogja a webhely hírnevét a Google szemében.

A Microsoft által készített dofollow backlinks létrehozásához a következő lépéseket kell végrehajtania:

 1. Új fiók létrehozása a Microsoftban.
 2. Jelentkezz be és menj profil profilhoz.
 3. Nyissa meg a linket, és adja hozzá a linket a megcélzott horgony szövegéhez.
 4. Az eljárás befejezéséhez kattintson a "Mentés" gombra.
 • Google Plus

A Google Plus a Google tulajdonában lévő közösségi oldal. Az alábbi lépéseket követve kaphat minőségi hivatkozásokat ebből a forrásból:

 1. Jelentkezzen be a Google Pluszba a Gmail-fiók használatával.
 2. Hozz létre egy új oldalt a blogodhoz.
 3. Ezután ellenőrizze oldalát.
 4. És végül, add hozzá a linket az URL részhez.
 5. Kattintson a "Mentés" gombra Source .

December 22, 2017