Back to Question Center
0

Hogyan lehet a hotel üzleti weboldala a SEO-hez kapcsolódni?

1 answers:

Nagy versenyképessége különbözteti meg a szállodapiac rést. Ezért a minőségi linkek építése a szálloda honlapján kiemelt fontosságú.

A backlink hiperhivatkozás egy másik webes forrásból, amely a domainjére mutat. Mindegyik backlinket megfelelő és vonzó tartalmakkal kell körülvéve, hogy forgalomba hozhassák a kapcsolódó forrást. Ezenkívül a linkeket el kell rejteni egy olyan horgonyszövegben, amely az egyik legrelevánsabb keresési kifejezést érinti, amelyet a keresőmotorok célozni kívánnak.

Minden bejövő link, amely a hotel webhelyére mutat, szavazást ad a keresőmotorok szemében. Minél több minőségi bejövő link mutat a webhelyére, annál több jogosultság érkezik a keresőmotorokból, és ezt követően minél magasabb lesz a SERP.

Az ellentétek sokkal összetettebbek. A keresőmotorok figyelembe veszik számos algoritmust, hogy meghatározzák az Ön pontos webhely rangsorát (valójában több mint 200 Google rangsorolási tényező van). A domainhálózat és a márka hírneve szintén szerepet játszik abban, hogy mennyire értékes a backlink.

Ez a rövid bejegyzés célja, hogy megosszon veled néhány kapcsolatot épület titkait, hogyan viselkedni kap backlinks a SEO. Ezek a módszerek segítenek abban, hogy növeljék a szálloda honlapjának erejét, és piacvezetővé váljanak.

  • Az online üzleti könyvtárak áttekintése

Ez a kapcsolatépítési módszer hatékony lesz azoknak a szállodai vállalkozásoknak, amelyek szeretnék növelni helyi teljesítményüket.

Egyszerű módja a bejövő kapcsolatok megszerzésének. Minden, amire szüksége van, megtalálja a releváns online könyvtárakat, ahol a tartalmat fel lehet venni. Gondolom, hogy a szálloda üzleti tartalma természetes lesz a szomszédos weboldalak, a helyi közösségek és a város üzleti könyvtárai számára. Kereshet a kereskedelemben érintett iparágak, például a vendéglátóipari szövetségek és a helyi idegenforgalmi szervezetek között.

Két módon találhatod ezeket az online üzleti könyvtárakat. Az első az ilyen lekérdezésekkel kapcsolatos Google keresések végzése: "vendéglátóipari címtár + városnév", "üzleti címtár + városnév", "utazási közösségek + városnév" stb.Egy másik módja az online professzionális eszközök (MOZ Pro, Semalt Web Analyzer, stb. )

Több minőségi kapcsolatot hozhat létre azáltal, hogy megpróbálja átadni az aktuális offline üzleti kapcsolatait az online világ. Ha szállodai üzleti tevékenységet folytat, sok partnere és üzleti kapcsolata van más helyi vállalkozásokkal, például az élelmiszerellátókkal, a tisztító társaságokkal, a szórakoztató szolgáltatásokkal stb.Valószínűleg ezek a helyi vállalatok már megalapították üzleti tevékenységüket, de még mindig nem tudják. Ezért ellenőrizze ezt az információt, és tegyen meg mindent annak érdekében, hogy megmutassa offline kapcsolatait az interneten. Az üzleti partnerei valószínűleg örömmel fognak mutatni kölcsönösen előnyös, kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatokat.

Továbbá megadhatod az értékesítőinek a szolgáltatásait. Előzetesen felvehetik a domain URL-címét a kiemelt ügyfelek listáján lévő értékesítési oldalára, vagy írhatnak visszajelzést cégéről Source .

December 22, 2017