Back to Question Center
0

Hogyan módosíthatja a visszacsatolással kapcsolatos megjegyzéseket a webhely SERP-jén?

1 answers:

Valószínűleg sok borzalmas információt hallott a visszajelzések szerkesztéséről és negatívan hajlamos erre a technikára. Azt akarom azonban, hogy egy pillanatra vegyen részt, és nyitott elmélettel megközelítse ezt a stratégiát. Ennek a stratégiának a rossz hírnevének ellenére, hogy a blog a backlink-stratégiával kapcsolatos megjegyzést használja, segíthet abban, hogy jó kapcsolatokat alakítson ki potenciális ügyfeleivel, és felépíthesse a márkahatalmat a piaci szegmensben. Azonban meg kell találnod a helyes megközelítést a visszajelzések megadásához, hogy jó SEO eredményt érj el. Ellenkező esetben gyanakodni fog a keresőmotorok szemében, és még büntetést is kaphat a spammy linképítési technikákra.

Ebben a cikkben megismerjük a megjegyzések új linkjeinek megszerzésének módjait. Elfelejtheti mindazt, amit korábban olvastak. Az a megközelítés, amelyet megosztani fogunk veled, nem hasonlít más olyan linképítési technikákhoz, amelyek a dofollow, a nofollow, a keresési kifejezések vagy bármilyen más dolgok használatát igénylik.

A visszajelzések megszerzésének új módja

Beszéljük meg, hogy milyen szakaszokat kell követnünk ahhoz,.

  • Találd meg a megfelelő blogokat

A linképítési kampány kezdeti szakaszában meg kell találnod a megfelelő blogokat a linked létrehozásához. El kell végeznie a piackutatási kutatásokat, és olyan internetes forrásokat kell találnia, amelyek kiváló forgalmat és elkötelezettséget kapnak. Nem nyilvánvaló, hogy a legjobb iparági blogokat keressük. Ehelyett középső PR blogokat vagy fórumokat találhat, amelyeken jelentős mennyiségű aktív kommentátor van.

Ahhoz, hogy megtalálja, amire szüksége van, csak egy adott lekérdezést tehet fel a Google-ba. Például, ha az üzleti tevékenységet az orvosi területen látják el, kérheti a keresőt a "TOP orvosi blogok" vagy a "fórumok orvosok számára". "Ennek eredményeképpen megadja a TOP blogok listáját egyes társadalmi részvények és kommentárok alapján, amelyeket ezek a blogok kapnak.

Ha megtalálta az Ön üzleti igényeinek megfelelő webforrásokat, továbbra is továbbíthatja a kommentároktól a bloghoz. Segít megnövelni a partneroldalak alapját.

Használja az RSS-előfizetéseket a Google Olvasóban az iparágban található blogok nyomon követése érdekében

. Hozzon létre különböző mappákat az egyes témák webhelyén. Ennek a folyamatnak az egyszerűsítésével meg fogod figyelni, hogy mely kategóriák vannak a frissen frissített bejegyzésekkel.

  • Próbáljon elsőként

Nem tanácsos visszajelzést készíteni a zavaró fórumon, csak irreleváns, spamszerű megjegyzések írásával. Lehet az első, aki hozzászólást hagy a hozzászólás alatt, de csak miután átfogóan elolvasta és gondolkodott a szellemes és ésszerű válaszon. Ha az Ön elsődleges linkje vonzó és ragaszkodik ahhoz a ponthoz, akkor a többi kommentátor valószínűleg rá kattint, hogy ellenőrizze, ki vagy. Ezért, ha te vagy az első, akkor a változások magasabbak, mint ha sok más kommentátor után eljutsz a pártra Source .

December 22, 2017