Back to Question Center
0

Meg tudod mondani, hol vásárolhatok minőségi kapcsolatokat a turisztikai weboldalamhoz?

1 answers:

Napjainkban sok különböző hely van, ahol minőségi linkeket vásárolhat webhelyére - kezdve a vendég bejegyzésére és a linképítő szolgáltatókra, a teljes körű SEO vagy digitális marketing ügynökségekre. Természetesen, mivel nem önállóan alakíthatja ki idegenforgalmi webhelyét. Mindazonáltal, túl gyakran az ilyen ügynökségek és vállalatok, nem is mondani azoknak, akik tudják, hogy hol vásárolnak minőségi linkek ésszerű áron, szintén általánosan túlértékelt lehet. Úgy értem, hogy ha figyelmen kívül hagyjuk a weboldal fő témáját, és esetleg az online üzletágat is, akkor a legtöbbjük egyszerűen próbálja csökkenteni a tényleges árcédulákat a szolgáltatásminőségük rovására. Éppen ezért olyan fontos tudni, hogy nem csak hol vásárolnak minőségi kapcsolatokat, hanem hogy ismerje meg az összes kötelet, hogy megkapja a megfelelő helyet az idegenforgalmi weboldalán.

where to buy quality backlinks

Visszatérve a pontra, nézzünk szembe - a minőségi backlinks-okat úgy kell meghatározni, hogy linkek csak valós helyszínekkel, magas PageRank és domain jogosultsággal rendelkeznek, , egy szilárd alapot a közösségi médiában és egy jó oldal tartalmát. Végtére is nem foglalkozunk semmilyen PBN linkkel, ugye? Így, az alábbiakban megmutatom, hol vásárolhat minőségi linkeket az idegenforgalmi webhelyedre három különböző módszerrel - középkategóriás utazási források keresése, gyakorlatias cselekvések készítése és vendég blogok kezdeményezése a legnépszerűbb utazási blogokon.

Midrange utazási források keresése

Először is javaslom a középkategóriás utazási oldalak megtalálásának módját, mivel az Ön utazási projektjét a nagy helyek általában elutasítják - hogy elfogadja a fizetést cserébe egy backlinkért. Ezért ajánlom az utazási iparághoz kapcsolódó középkategóriás keresést - egyszerűen a Google kereső segítségével azonosítani a megfelelő kapcsolattartási adatokat, megérteni a helyi feltételeket, dolgozni a "hideg" e-mailek küldésénél, és végül eljuttatni a tartalmadat vissza. Ami engem illet, olyan keresési sztringet használtam, mint az "oldal:" vendég bejegyzés ", majd a fő releváns kulcsszavak. Talán ugyanúgy kereshet "írjon nekünk", és közvetlenül a megfelelő helyre irányuljon.

Kihangosító intézkedések

Úgy értem itt egy egyszerű cselekvési tervet kell követnie, mint ez. Először készítsen elő listát azokról a weboldalakról, amelyeket a leginkább a vendég bejegyzésének tekint. Másodszor, töltse ki minden jelentkezési lapot, és küldjön üzenetet minden ígéretes jelöltnek. Harmadszor, be kell fektetned egy kis időt, hogy megtanuld az egyes erőforrások összes bemenetét. Végül is, amikor végre elérte a színpadot, ne habozzon bátran cselekedni - adj egy bloggernek pontos magyarázatot a SEO backlinks. Így a bloggerek többsége biztosítja az árcéduláit - ez az üzletről szól, nem igaz?

buy quality backlinks

A vendég blogozásának kezdeményezése az utazási blogokon

Nézzünk szembe - sajnos, messze nem mindenki jó író. Vagy talán érezhetsz időt arra, hogy elinduljon, és írjon minőségi tartalmat néhány hiteles utazási blogra. Ha ez megtörténik, az egyetlen megoldás az, hogy szerezzen kölcsönzött kezeket. Természetesen meg kell fizetnie, de egyszeri szakértői tartalomírók felvétele valódi üdvözüléssé válhat mindazoknak, akik még mindig ott keresnek, ahol vásárolhatnak minőségi linkeket vendég blogolással. Tény, hogy fizetsz egy nagy cikket, és elküldöd az utazási blogokba vagy más iparágban érdekelt forrásokra, majdnem mindent megteszünk az Ön számára. Ezen a ponton az egyetlen dolog, ami a pontos figyelmeteket szolgálja, megtalálja a megfelelő tájékoztatást. Ilyen módon ne felejtsd el jól dolgozni a horgony szöveges profilodban - tartsd meg természetesnek a kezdetektől fogva, és mielőtt bármi mást Source . Sok szerencsét!

December 22, 2017