Back to Question Center
0

Hogyan hozhatunk létre könnyű linkeket 2019-ben?

1 answers:

A keresőoptimalizálás meglehetősen kemény és megfélemlítő lehet, különösen az olyan fiatal szakemberek számára, akiknek nincs tapasztalata. Ez a szféra számos optimalizálási technikát, statisztikát, eszközt, programot és algoritmus frissítést tartalmaz. Ráadásul a digitális marketing nem stabil piaci rés. Napjainkban egyre több újdonság jelenik meg ezen a területen, és még a szakértők számára is bonyolult, hogy lépést tartsanak minden bejövő információval. Annak ellenére, hogy ezek a nehézségek, van egy egyszerű módja annak, hogy gondolkodni SEO. Ez a folyamat három összekapcsolt és összekapcsolt komponensből áll, amelyek a forgalom növelését szolgálják. Ezek az elemek - tartalom, bejövő linkek és közösségi média. Az optimalizálási technikák helyes végrehajtásával 2019-ben könnyen elérhetők a linkek. Fontos figyelmet kell fordítanod mindhárom optimalizálási szakaszra, mivel ezek szükségesek ahhoz, hogy bármely modern SEO kampány sikeres legyen. Ha kihagyja legalább egy optimalizálási szakaszt, akkor a 10. Google SERP-oldalra esik, és rendkívül alacsony a forgalom.

Mielőtt elkezdenénk megvitatni ezt a három alapvető elemet, van néhány dolog, hogy megértsük, hogyan működnek a komplexumban.


SEO összetevők kölcsönhatása

Jelentős tartalom, linkek és szociális média mint komplex, sikeres optimalizálási kezdeményezést hoznak létre. A minőségi és kifinomult weboldal optimalizálásának elvégzéséhez nem hagyhatja el ezen összetevők egyikét, mivel a győztes optimalizálási eljárás megköveteli, hogy mindhárom területen szorgalmasak legyenek. Továbbá mindegyik alapvető SEO komponens erősíti a többieket. Ha egy komponens, pl. g. , a tartalmat a helyes módon hajtották végre, a másik két elem (linkek és közösségi média) valószínűleg értéket jelent a webes forráshoz. A kereső optimalizálásának a helyes úton történő végrehajtása egy csomó következetes és átgondolt munka. Nem tehetünk parancsikonokat az optimalizálási kampányában, mivel káros hatással lehet a webhelyére SEO-re, és megsemmisítheti erőfeszítéseit más optimalizálási területeken. Szerencsére a SEO szakértőire hivatkozhat. Mind a szabadúszók, mind a házon belüli SEO szakértők segíthetnek az üzleti célok elérésében.

Tehát beszéljünk ezekről a három SEO komponensről, amelyek rendkívül fontosak ahhoz, hogy 2019-ben könnyen elérhetők legyenek a linkek.

1. Tartalom

A tartalom az optimalizálási kampány elsődleges eleme, mivel a tartalom még mindig király. Közvetlenül befolyásolja a webhely felhasználói élményét, és bemutatja szakértelmét az iparban. Minden webhelynek van tartalma, amelyet csak a keresőmotorok láthatnak, ezt a tartalmat meta tartalomnak nevezik. Ezért gondoskodnia kell arról, hogy ne csak minőségi és kutatási alapú tartalmat hozzon létre, hanem optimalizálja a metaadatokat, például az URL-eket, címeket, leírásokat, címeket és robotokat. txt.

Bár lehet, hogy van egy jól optimalizált és jól megtervezett weboldal, akkor nem végeztek kereső optimalizálással. A blog kiválóan hozzájárulhat webhelyének SEO optimalizálásához. Erősen javaslom, hogy ne hagyd figyelmen kívül a blogot, mert minőségi tartalom vonzza a felhasználókat a kereséstől, és mélyebben megismerheti webhelye oldalait.

Ha szeretne egy jó blogger és új ügyfeleket vonzani az oldalaihoz, kövesse az alábbi lépéseket:

  • Folyamatosan hozz létre valami újat

Új blogokat kell közzétenned blogod oldalain, hogy a keresőmotorok megjelenjenek a webes forrása aktív és élve. Minél gyakrabban frissítik a blogodat, annál jobb választ kapsz a Google-tól. Ezért kell frissíteni a blogodat.

A blog sikere közvetlenül függ a tartalom olvasói számától. Ezért kell különös figyelmet fordítanod a blogodban közzétett tartalmak minőségére. A felhasználók nem akarják eltölteni az idejüket nem egyedi, irreleváns és alacsony minőségű tartalom olvasásával. Be kell kapcsolnia őket valami egyedi és aktuális témával. A tartalomnak olyan jónak kell lennie, hogy az olvasók megosztják egymással.

2. Visszafordulók

A link építési taktika magában foglalja a vendég blogolását, sajtóközleményeket, megjegyzéseket és más linkek létrehozásának taktikáját.

A linképítés jelentős a márka optimalizálásához és promóciójához, mivel a keresőmotorok felismerik a webhely hatóságát és a hírnevét, hogy milyen webhelyek kapcsolódnak Önhöz. Minél több magas minőségű webes forrás kapcsolódik hozzád, annál magasabbra fogsz rangolni a keresési eredményoldalon. Ahhoz, hogy minőségi linkeket készítsen a hiteles webhelyekről, jó minőségű weboldalt kell létrehoznia, amely egyedülálló és releváns tartalmat és jó hírnévnek örvend a felhasználók között.

A fõhadon belül a hiteles webes források megtalálásához piackutatást kell végeznie, és olyan blogokat és weboldalakat kell találnia, amelyek tematikusan kapcsolódnak a tiédhez és engedélyezik a vendégek bejegyzését. Ezután kapcsolatba kell lépnie ezekkel a weboldalak tulajdonosával, és kérdezze meg őket a link lehetőségekről. Győződjön meg róla, hogy építeni dofollow linkeket, mivel csak ez a típusú backlinks hozhat értékes linket lé a webhelyére. Egyetlen webhely sem sikerül a keresőoptimalizálásban, hacsak más webhely nem kapcsolódik hozzá.

Beszéljünk arról, hogy a legjobb módja annak, hogy minőségi linkek a webhelyre:

  • Vendég blogolás
) A folyamat, hogyan szerezhet vissza linkeket a vendég blogoláson keresztül, korábban már említettem ebben a cikkben. Ez a legjobb lehetőség a linkek építésére, mivel a keresőmotorok ritkán tekintik spamnek. Ezenkívül jó alkalom arra, hogy kommunikáljunk a célközönségünkkel, és vonzzunk új potenciális ügyfeleket a márkához.

  • Sajtóközlemények

A sajtóközlemények létrehozása egyszerű módja annak, hogy javítsa a márkaismereteket, és tájékoztassa az embereket újdonságairól és változásairól. Minden, amire szüksége van, hogy egy jól megírt darabot dolgozzon ki valami eseményre a társaságában, és benyújtja azt egy sajtóközlemény forgalmazó cégnek.

A minőségi összekötő lé előállításának szerves módja értékes tartalom létrehozása, amelyet a felhasználók megosztanak és szeretnek. A siker kulcsa a kutatás-alapú kiemelkedő anyagok közzététele az infografikával rendszeresen.

Helyénvaló hozzáadni a webes forrást az üzleti könyvtárakhoz, mivel még mindig sokan keresnek szükséges szervezetek e könyvtárak révén. A megbízható forrásból származó linkek segítenek a webhely rangjának javításában, ezért ne hagyja ki az esélyét. Számos olyan szolgáltatás létezik az interneten, amely biztosítja a weboldal tulajdonosainak a lehetőséget, hogy linkeket hozzanak létre a nagy helyi könyvtárakból.

  • A versenytársak visszajelzéseinek beszerzése

. Mindenekelőtt versenyképes elemzést kell végezni, és fel kell ismerni a TOP5-ös résidőket. Ezután azonosítsa a versenytársak linkjeit, és azokat a forrásokat, amelyekből ezek a linkek származnak. Keresse meg versenytársait az adományozók linkjeivel kapcsolatban, és kérdezze meg őket a kapcsolódási lehetőségektől az Ön vállalkozásához.

3. Közösségi média

Ahhoz, hogy aktív legyen a közösségi médiában, a jegyed a legmagasabb pozícióba a SERP-nél. A közösségi média a mi korunkban szerves része a keresőoptimalizálásnak. A közösségi média csatornákon keresztül kapcsolatba léphet ügyfeleivel, és baráti kapcsolatokat létesíthet velük. Puszta sok szeretet és részvény megszerzése növelheti az oldal jogosultságát, és így a rangsorát, ami több társadalmi forgalomhoz vezet.

A közösségi média marketingkampánya során tartsa szem előtt a következő tanácsokat:

Ha márkát a népszerű közösségi média platformokon A Google+, a Facebook vagy a Twitter, napi rendszerességgel kell dolgoznia. Nem elég közzé egy bejegyzést egyszer egy héten, mert a követőid gyorsan unatkozni fognak, és nem teljesítenek. Tehát, ha sikerülni szeretnél a társadalmi arénában, mindenképpen közölnie kell követőiről napi hozzászólásokat izgalmas témákról, felmérésekről és versenyekről. Minden lehetséges módon fel kell venni a kapcsolatot a közönségével, és hűséget kell tennie a márkához.

Keresse meg az iparág szempontjából releváns társadalmi réseket. Természetesen meg kell teremteni a vállalati fiókját a Facebookon, az Instagramon és a Twitteren, de ezek a platformok csak egy része a rendelkezésre álló közösségi oldalaknak. Ésszerű megkeresni azokat a szociális oldalakat, amelyek a megcélzott ügyfeleket szolgálják.

Következtetés

A jelen cikkben ismertetett három elem (tartalom, linképítés és közösségi média promóció). SEO siker lehetséges, de nem mindegyik ilyen alapvető elemek jelen és megfelelően részt vesz. Napjainkban nehéz a játék keresőmotorok, és magasabb a rangadata néhány csúszós trükkök. Ezért kell időt és erőfeszítéseket befektetnie a jó optimalizálási kampány létrehozásához. Ennek eredményeképpen nagy megtérülést kap.

Komolyan kell megközelíteni az optimalizálási kampányát, és ki kell dolgoznia egy olyan tervet, amelynek alapja az, hogy külső hitelesítési forrásokból épüljön ki a réstekből, minőségi és kutatási alapú tartalom optimalizálással, releváns és nagy mennyiségű kulcsszavakat, és végül erős társadalmi jelenlétet teremtsen, mivel a potenciális vásárlók legnagyobb összege minden nap közösségi hálózatokat használ.

Mindaddig, amíg Ön biztosítja, hogy a helyszíni optimalizálás (webdesign, összekapcsolódás, tartalommarketing, kulcsszókutatás, metaadatoptimalizálás) gördülékenyen gördül; Ön rendelkezik hatékony és nyertes linképítési kampánysal, és reklámozza a márkát a közösségi média platformokon, sikeres lesz az online üzletben Source .

December 22, 2017