Back to Question Center
0

Segítesz nekem a legjobb weboldalakkal kapcsolatban a közösségi médiában?

1 answers:

Igen, sok különböző szociális média weboldal és népszerű online platform, nagy PageRank és DA (domain hatóság), amelyek valóban előnyös helyek kapcsolódni. Mielőtt áttekintené a közösségi médiával kapcsolatos backlinks legjobb weboldalait, vegye figyelembe, hogy az alábbiakban csak a főbbeket fogom bemutatni - mivel már ismered az oroszlánrészedet ezekből a zsúfolt hálózatokból. Tehát nézzük meg, hogyan építhetjük online jelenlétünket, és hogyan kell elvetni a fő tartalmat. Valójában mindössze annyit kell tennie, hogy aktuálisabb értéket adj a bejegyzéseihez. Ne feledje, további értéket kell adnia a tartalomhoz. Az a dolog az, hogy a szociális média iratainak minden egyes darabja pusztán értékesnek kell lennie, és meg kell felelnie a niche érdeklődésének. Emellett úgy gondolom, hogy a megosztás és a lehető legszélesebb kapcsolatok megteremtése az egyetlen módja a túlélésnek és a legközvetlenebb versenyhelyzetnek a társadalmi média modern birodalmában. Ekkor nézzük meg a legjobb weboldalakat a linkekhez.

LinkedIn

Ez a népszerű hálózat valószínűleg a legjobb weboldalak közé tartozik a közösségi média. Valójában a LinkedIn számos különböző helyen hagy nyitva az ajtót, hogy létrehozzon egy csomó linket az értékért. Itt hozzáadhat profilhivatkozásokat, valamint linkeket a rendszeres rövid bejegyzésekhez, és részletesebbeket a fő webhelyén.

Pinterest

A Pinterest a legerősebb oldalakat mutatja pontosan célzott tartalmak, például a DIY. Ez a platform is rendben van ahhoz, hogy a szöveges tartalom egy részét valami vizuális és szemet gyönyörködtető mégis informatív adathoz átalakítsuk. e. , infographics, táblázatok, és így tovább. Tipp: A Pinterest használatával a fő linképítési stratégiához kapcsolódó linkek létrehozása halmozott hatást eredményezne, ezért ne habozzon ötvözni ezt az egyiket más, legjobb weboldalakkal a linkekhez.

Instagram

Különösen ezt a platformot gyakran figyelmen kívül hagyják. Ezért ritkán említik a legjobb weboldalak között a közösségi médián keresztirányú kapcsolatokat. És az a dolog az, hogy az Instagram valódi aranybányává válhat - mivel kiváló képeket és intelligens, kreatív ötleteket kínál a vizuális tartalom átalakításához. Ne feledje azonban, hogy a digitális marketingesek, akik ott tevékenykedtek, minden bizonnyal kihívást jelentettek egy kemény piaci versenyben.

A Google Plus

Néhány évvel ezelőtt bizonyos profilkapcsolatok, valamint a Google + -on találhatóak egy kicsit nagyobb súlyt kapnak, mint általában a szokásos linkek. Természetesen ezt az egyensúlyhiányt sikeresen eltávolította a legújabb Panda algoritmus frissítés. Mindazonáltal a világkutató óriás társadalmi platformja még mindig érdemes értékes linkeket lehúzni minden körülmények között. Ne feledd, hogy a Google + -hoz való kapcsolódás gyakorlatilag bizonyított módja a potenciálisan gyorsabb és hatékonyabb indexelésnek.

Tumblr

Ez az! Végre eljutottunk ez az igazán okos út a visszahivatkozások építéséhez. Tekintettel arra, hogy a Tumblr használatával a linkek létrehozása minden bizonnyal trükkös feladat. Mindazonáltal érdemes kipróbálni magát ezen a nagyon népszerű erőforráson - ha jó kapcsolódási pontod van és körbejártad, potenciálisan korlátlan kapcsolatépítési lehetőségeket kaphat az évek során - a Tumblr aldomainjeinek sokasága révén Source .

December 22, 2017