Back to Question Center
0

Hogyan szerezzünk magas PR külsö linkeket a backlink-kutatáson keresztül?

1 answers:

Ez a cikk a témára vonatkozik, hogyan ellenőrizheti a piaci rést a versenytársak linkjeinek jelenlétét, és hogy ez a kapcsolatviszonyok hogyan növelhetik webhelye pozícióját a SERP. Van egy olyan közmondás, amely tökéletesen leírja a versenyt a digitális piacon: "Tartsa közelebb a barátaidat és az ellenségeidet. "

Minden nyertes optimalizálási kampány, amelyet elsősorban a professzionális SEO szakértők végeznek, versenyképes backlink-kutatással és piaci hiányosságokkal. A niche competitor backlinks kutatása lehetővé teszi a versenytárs webes források közvetlen feltérképezését és értékes felfedezését az online üzleti backlink lehetőségekhez, amelyek felhasználhatók arra, hogy organikusan felülkerekedjenek.

backlink research

A backlinks továbbra is a weboldal optimalizálásának középpontjában áll és megszerzésük egyre nehezebbé válik. A weboldalnak több linket is meg kell szereznie, hogy felépítse a szerves kulcsszó rangját.

Az elmúlt évtizedben a kapcsolatépítés drasztikusan megváltozott, és sokkal nehezebb lett. Ne higgy azokra a "szakemberekre", akik azt állítják, hogy a kapcsolatépítés elveszett művészet. Továbbra is a weboldal optimalizálásának szerves része, és még mindig értéket jelent az online üzleti promócióhoz. Az egyetlen dolog az, hogy a kapcsolatépítésben a hangsúlyt váltották. Napjainkban az erőforrások azonosítása, amelyek a webhelyére mutatnak, az első számú kritérium a hivatkozások minőségének.

Ebben a cikkben megmutatjuk Önnek, hogyan kell versenyképes backlink elemzést végezni, és hogyan kell azonosítani, hogy honnan származik a webes forrás könnyen elérhető minőségi linklé.

backlink checker

Építsd meg tartományi hatóságát

A versenytársak azonosításához végezhetsz a Google által végzett kutatással. Vizsgálja meg a TOP10 eredményeket egy nagy mennyiségű keresési kifejezéssel, és tegyen be egy táblázatot. Ez a lista az Ön TOP niche versenytársait fogja képviselni. Ezenkívül Google-keresést is végezhet a kapcsolódó "domain" lekérdezéssel kapcsolatban. A Google megadja Önnek a niche-hez kapcsolódó webhelyek listáját is.

A Backlink kutatást még egyszerűbben is elvégezheti a Semalt Web Analyzer használatával. Pontosan megadja a versengő domain pontos listáját, bemutatva rangsorolását, konverzióját és egyéb fontos statisztikai adatokat, amelyek segítenek megérteni, hogyan lehet túlméretezni a versenytársát. Ezenkívül ellenőrizheti a versenyt a weboldalak, valamint a "tartalmi rés" közöttük és a versenyt.

A TOP5 versenytársaknak kézzel kell ellenőrizniük, hogy vajon szakosodtak-e a résszel és működnek-e a skálán.

A professzionális analitikai eszközök használatával heti versenyzői backlink figyelmeztetéseket is beállíthat, amelyek a versengő URL-ből szerzett összes új külső linkre jelentenek.

A versenytársadalmak URL-jeinek minden egyes sorrendjét meg kell találnia, hogy megtalálja a háttérben lévő kapcsolatokat a márkás tartalmakkal, olyan domainekkel, amelyek többször is ugyanabba a tartományba kapcsolódnak, a megosztott kapcsolatok a versenytársak között és a halott linkek Source .

December 22, 2017